Tears💦

277 8 0
                                    

"Ik weet niet of dit het goede moment is, maar mag ik weten wat er aan de hand is?" Vraagt Ethan zacht.  Ik snuif en veeg mijn tranen weg. "Cam reageert al dagen niet meer en heeft me nog niet gebeld."
"Dat is sucks." Is zijn antwoord.
Oké, daar heb ik veel aan.
"Ik snap gewoon niet dat hij zo'n knap en charmant meisje als jij in de steek laat."
Zegt hij en komt dichterbij me zitten. Ik krijg het warm, en niet echt op de positieve manier.
"Hij laat me niet in de steek! Hij is gewoon druk, weet je wel?" Roep ik beledigend.
"Maar jij verdient toch iets beters dan hem, als ik dat zo hoor. Je krijgt stress en tranen door hem, dat noem ik niet echt een vriendje zijn.."
Ethan draait plots mijn hoofd naar de zijne en drukt zijn lippen op mijn lippen.
Ik krijg zowat een hartaanval en schiet meters van van hem vandaan. "Ethan?! Doe normaal! Ik dacht dat je wilde helpen, maar dit helpt echt niet hoor!" Hij buigt zich naar voren en legt zijn wijsvinger op mijn lippen. "Ik weet dat ook jij gevoelens voor mij hebt, Char.." Fluistert hij geheimzinnig. "Rot op! Ik wil je nooit meer zien!!" schreeuw ik huilend en ren weg, het gebouw uit. Ik zou voor geen GOUD ter wereld nog terug willen gaan. Ik besluit maar ergens alleen te gaan zitten en bestel een drankje. De vrouw achter de balie vraagt me bezorgd of ze iets nuttigs kan doen voor me, maar ik antwoord met een nep glimlach dat alles wel oké is.
Dit is waarom ik niet zo snel jongens vertrouw, sommige willen anderen dingen van je..
Ik bel Cam voor de 8ste keer en spreek
een voicemail in.
"Cam, alsjeblieft.. Ik heb je nodig. Ik mis je zo erg, ik wou dat ik je nu kon vastpakken.." Snuivend druk ik op sluiten en drink ik mijn wodka leeg.
Ik ben best depressief nu. Dan zie ik door het raam Sierra voorbij lopen, zodra ze mij ziet, snelt ze bezorgd naar binnen. "Char? Wat doe jij hier alleen? Gaat het wel?" Ik barst voor de zoveelste keer in huilen uit en omhels haar.
"Adem in, adem uit.. rustig maar, ik ben bij je."
Troost ze me vol geduld.
Nu ik weer kan ademen vertel ik het verhaal van Ethan aan haar en over dat Cam al dagen niet meer gereageerd heeft. Sierra is het helemaal eens met mij over Ethan en ze geeft het advies nooit meer met hem om te gaan.
Dat was mijn idee ook al.
"Je moet hem vooral uit je hoofd zetten, denk vooral aan de leuke dingen. Negatieve gebeurtenissen in je hoofd houden kost alleen maar energie." Adviseert Sierra.
Ik voel me op mijn gemak bij haar, ze is echt als een zus voor me geworden.
"En Cam, zijn telefoon is gecrash eergisteren.
Hij heeft me zojuist net een sms'je gestuurd dat hij morgen een nieuwe telefoon heeft en jou dan gelijk belt. Hij was er kapot van dat hij geen contact meer met je kon leggen de afgelopen dagen." Ik haal diep adem.
Gelukkig een normale reden.
"Ik dacht misschien.. dat 'ie me niet meer wou.." fluister ik aarzelend. "Ben je gek?!" Antwoord Sierra verbaast. "Hij is helemaal weg van je, en zou je nooit in de steek laten. En ik ook niet." Ik geef haar nog een knuffel.
"Kom, we gaan naar huis."
"Maar goed dat ik zijn nummer niet heb." Zeg ik als we naar huize Dallas lopen.
"Van wie? Die Ethan? Ooh, als hij weer belt, dan zoek ik hem op en gooi ik zijn mobiel op de grond totdat 'ie zo goed als stuk is!"
Ik moet lachen. "Bedankt dat je er voor me bent, Sierra."
"Geen dank, sweetie. Ik ben er altijd voor je, maakt niet uit om wat voor reden, ik sta voor je klaar." Ze glimlacht naar me. "Ik sta ook voor jou klaar als er iets is." Ik geef haar voor de zoveelste keer een knuffel.
Eenmaal thuis, ben ik doodop.
Ik val vrijwel direct in slaap op de bank, na een halfuurtje film gekeken te hebben met Sierra.
Jaxx komt bij me liggen, ik aai hem over zijn tere kopje, voordat mijn ogen langzaam dicht vallen.

Comment Auteur:
En? Wat vinden jullie?
Ik zou ook graag zo'n liefdevolle vriendin willen hebben, en gelukkig heb ik die ook❤️ Delen, stemmen en reageren wordt erg gewaardeerd >> Jouw mening telt☝🏻
Tot de volgende keer!
xoxo

I Could Take You ft. Cameron Dallas❤️Where stories live. Discover now