I am a Model, I think.

370 9 0
                                    

Ik post een foto op Instagram, met eronder: "Gescout als model bij VOGUE!😍
Heb d'r zin in, wish me good luck! 🙌🏻"
Meteen krijg ik lieve reacties die me het beste wensen en al meer dan 5.000 likes.
Ik kijk naar mijn aantal volgers. Tjonge, dat gaat snel. Nu heb ik al 524.937 volgers!
Zou dat door Cam komen?
Ik lees ook reacties zoals:
"Ze hebben gelijk, You're beautiful💓."
"Awesome! Good luck girl!"
"Omg! Ik had je ook als model gescout! Je bent zoooo knap😍"
Ik glimlach gelijk weer, ik hou van mijn volgers.
Ik loop de deur uit met deze outfit aan:

De taxi leidt me naar het Modellen bureau die werkt voor verscheidene bedrijven, waaronder VOGUE, Calvin Klein, Rimmel, Chanel etc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De taxi leidt me naar het Modellen bureau die werkt voor verscheidene bedrijven, waaronder VOGUE, Calvin Klein, Rimmel, Chanel etc.
Ik ben erg zenuwachtig als ik binnenkom.
Ik heb een ticket bestelt om binnen te komen.
Eenmaal het ticket laten zien, word ik geleid door het kolossale gebouw, naar de 5e verdieping, daar werkt het modellenbureau voor VOGUE. Ik kom binnen en ik zie een man strak in 't pak me glimlachend aankijken.
"Hello Charlotte, You're exactly here at 13.00!"
Ik glimlach en ga zitten op de aangewezen plek. Hij is strict met op tijd komen, heb ik nu al door. "Ik zie dat je je speciaal hebt aangekleed, maar wij hebben hier visagistes en mensen die je klaarmaken.
Dus dat is niet nodig." Ik knik.
Ik had het eigenlijk voor de zekerheid aangetrokken, want soms moet je al iets aanhebben van te voren. Maar hier had ik ook wel verwacht dat dat niet hoefde. De man legt me een aantal dingen uit en ik word door de verdieping rondgeleid. "Hier mag je na de pauze een shoot nemen."
Ik heb er zin in, de mensen hier komen erg vriendelijk over en lijken het ook naar hun zin te hebben op het werk. Dat is ook belangrijk.
Hij brengt je naar de make-up en de kleren, daar wordt je helemaal opgetut, en ze kiezen een stijl en make-up wat het beste bij je uiterlijk en lichaam past. Heel proffesioneel dus, denk ik. Ik loop richting de visagisten.
Een vrouw rond de 30, schat ik, komt naar mij toegelopen. "Jij bent Charlotte, toch?"
"Dat klopt." Ik geef haar beleefd een hand.
"Ik ben Luna, en ik kies vandaag je outfit en sieraden voor de shoot. Ze loopt richting tientallen rekken met kleren tegemoet, en ik bewonder de plek. Ik houd van kleding, dus dit is geweldig! Luna begint me te meten en aandachtig te bekijken. "Hm, je hebt een sportief, strak en getint lichaam. Doe je misschien aan sport, fitness ofzo?"
Ik knik. "Ik zit op volleybal."
"Aha." reageert Luna lachend.
"Dat is te zien, meid. Je hebt een prachtig figuur." "Dankjewel." Bedank ik haar.
Ze pakt vooral jurkjes uit de rekken. "Je moet vooral je benen laten zien." Zegt ze.
Af en toe lopen er mensen rond met installatie, kleding, make-up en attributen. "Doe deze eens aan met een oudroze beha eronder. Je moet de voorkant tot boven de navel openlaten, zodat je de matchende beha eronder ziet." Ik nam de fluwelen, oudroze blouse aan die tot boven mijn knieën stopt.
Even later stapt ik uit het pashokje en draai een rondje. "Prachtig!" Luna klapt in haar handen. Ik moet er lage, leren laarsjes bij aan trekken en wat sieraden. Daarna ga ik de make-up in en wordt er eyeliner aangebracht, blush, highlighter, rode lipstick van de MAC, onopvallende smokey eyes met bruine tinten.
Tot slot volume mascara van de NYC Maybelline. Als ik klaar ben, bekijk ik me in de spiegel. Mijn lokken zijn gekruld in slag en het bovenste haar is gebonden in een los knotje. Onderaan hangen mijn lokken los. "Je bent beeldschoon! Klaar voor de shoot!" Zegt het meisje dat mijn make-up deed vrolijk. Ook de kapster keek voldaan toe, en sprayde nog wat haarlak in mijn kapsel.

"Goedzo, trek een serieuze blik. Maar met een klein lachje. Je mondhoeken moeten omhoog krullen." Geeft de fotograaf aan. Ik neem verschillende poses aan, en op een gegeven moment zetten ze de airco aan, waardoor mijn haren naar achteren waaien. Mijn make-up, kapsel en kleding worden af en toen bijgewerkt en rechtgezet. Ze maken close-ups, maar ook totals van mij. Ik trek met mijn beide handen de V-hals meer open en trek de blik die de fotograaf aangaf. "Geweldig! We schakelen over naar de spontane foto's."
Ik begin met nep lachen, maar op een gegeven moment moet ik echt lachen.
"Ze vindt het echt leuk." Zegt Luna.
"Ze is geknipt als model." Hoor ik iemand anders zeggen.
Ik lach naar ze en er worden weer wat foto's gemaakt. "Klaar, meid!" Roept de fotograaf.
"Je deed het erg goed voor de eerste keer."
Zegt hij overtuigend. Ik glimlachend.
"Mede dankzij jullie talenten." Antwoord ik tegen de mensen die me vandaag geholpen hebben. Ze knikken allemaal instemmend.
Ik bekijk de foto's en er zitten echt leuke tussen. We maken nog wat afspraken, dat ik meer shoot kan komen maken, in een echte omgeving ofzo. Ik heb een contract getekend, met veel overtuiging dat ik model ben bij modebladen in het algemeen. Voldaan wordt ik naar huis gebracht. Ondertussen post ik de spontane foto op Instagram: "Yeah, I like it!💓Modellenwerk geslaagd, wat vinden jullie?👭"

Dan kijk ik terug naar de vorige foto en zie dat Cameron onder mijn foto gereageerd heeft, heel veel mensen hebben de reactie leuk gevonden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dan kijk ik terug naar de vorige foto en zie dat Cameron onder mijn foto gereageerd heeft, heel veel mensen hebben de reactie leuk gevonden. "You go girl! I'm proud💋"
Ook heeft hij mij een appje gestuurd.
~Cam: "Maandagmorgen? Dan ben ik weg uit Canada en vlieg ik naar huis."
~Ik: "Is goed, tot dan!😙"

I Could Take You ft. Cameron Dallas❤️Where stories live. Discover now