Time to FaceTime!📱

339 9 0
                                    

*Skip tussen woensdag en het facetimen*

Het is maandagmorgen en mijn mobiel gaat af, Cameron kan eindelijk FaceTimen!
Ik neem vrolijk op, hij gaat over.
Dan zie ik hem, hij ziet er leuk uit.
Zijn kuif is met gel in model gezet en hij draagt een zomerse blouse, ook lijkt hij bruiner geworden. 

"Whatsup Char! Ooh wacht even

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Whatsup Char! Ooh wacht even."
Cam praat even met andere mensen en draait zijn hoofd weer richting de mijne. Hij lacht. "How are you doing?"
"I'm fine! Hoe gaat het daar?"
"Ik ben thuis aangekomen, het is lekker weer hier. Gisteren zwom ik om 22.00 nog even in het zwembad." Vertelt hij en loopt met de telefoon richting het zwembad en hij laat het ook zien. "Ik wil ooook!" Zeg ik smekend en trek een pruillip. Cameron begint te lachen.
"Hoe loopt je modellencarriérre?" Vraagt hij en knipoogt. "Het is fantastisch! Ik snap nu waarom jij ook model bent!" Reageer ik enthousiast. "Omdat het werk leuk is, of omdat ik mooi ben?" Vraagt hij ondeugend.
Ik steek mijn tong uit. "Om de eerste reden, ofcourse." "Stiekem niet." Cameron trekt een zwoel gezicht en ik barst in lachen uit.
Dan zie ik op beeld dat hij iets gaat pakken.
"Kijk, je staat in de VOGUE!" Hij liet het zien en ik zag een foto van de derde fotoshoot. "Nice!"
Ik vind mezelf er eerlijk gezegd echt leuk opstaan, ook al is het geen spontane foto en moest ik geen emotie tonen. Wat trouwens wel moeilijk is. Dan hoor ik stemmen achter hem. "Who is on the phone, Cam?" Hoor ik een vrouwenstem zeggen. Cameron straalt helemaal. Ik slik. Het zal toch niet..?
"Mom, sis! Come over here!" Reageert hij enthousiast. Dan komen zijn moeder en zus in beeld. Ze lachen allebei, ik slaak een zucht van opluchting. "Hi, jij bent Charlotte, toch?"
Vraagt de zus, genaamd Sierra. Ze heeft blonde haren en een brede lach, net als Cam. Dat hebben ze allebei van hun moeder.
"Yep, That's me! Noem me maar Char." Glimlach ik beleefd. "Cam heeft veel over je verteld." Zei Cams moeder, Gina tegen mij.
"Ooh ja, Cam?" Reageer ik lachend en maak oogcontact met Cameron. Hij kijkt me ongemakkelijk aan en toont een klein lachje.
"Hopelijk mogen we je een keer in het echt ontmoeten!" Zegt Sierra en geeft een handkusje. "Dat hoop ik ook!" Zeg ik.
Wat zijn het toch lieve mensen.
"See you soon, fijne dag nog!" Roept de moeder ook en ze verdwijnen uit beeld.
"Jij hebt zo'n lieve familie, Cam!" Zeg ik.
"Weet ik toch." Hij lacht en gaat zitten op het terras. Ik zie een beetje uitzicht op het beeld.
Ik zou ze zo graag willen ontmoeten..
"Veel plezier nog! Ik moet gaan, het modellenwerk wacht op me." En ik knip in mijn vingers. Cameron kijkt treurig. "Nu al? Net nu ik het niet zo druk heb.." "Sorry Cam." Ik geef een luchtkusje. "Bye, babe." Antwoord hij.
Dan hang ik op. Ik slik.
Wat mis ik hem..

Weer heb ik een fotoshoot en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Na de shoot heb ik ook nog een interview met een meidenblad uit Las Vegas. Ze vragen naar mijn liefdesleven, maar die heb ik niet. Ook vragen ze naar de type jongens waar ik op val. Shit! Denk ik even, maar dan verzin ik maar wat en hoop zo normaal over te komen bij de journalisten.
Als ik ga zeggen dat ik op types zoals
Cameron Dallas val, dan gaat het zo de hele wereld rond..
"Ik val op types die eerlijk zijn, en grappig.
Boys met humor scoren bij mij nummer een.
Hij moet te vertrouwen zijn en een mooie lach hebben." Leg ik beleefd uit, vanbinnen bonkt mijn hart in mijn keel. De journaliste knikt en brengt de micro weer naar zichzelf.
"En over het uiterlijk?" Ik denk na.
"Het liefst een getinte huid, en hij moet sportief zijn. Een kort kapsel en bruine ogen.
Beetje gespierd mag wel, ik val op wat donkere types." De journaliste kijkt me aan, en ik denk dat ze mij een hand wil geven, maar ze begint enthousiast te praten. "Dan is Cameron Dallas je perfecte match!" Ik voel mijn wangen rood worden, ik verslik me bijna.
"Uhm, nee. Hij is een leuke jongen,
maar meer wordt het niet!" Leg ik lachend uit.
"Bedankt voor je interview Charlotte!" Roept ze, en ze zijn weg. Het zweet druppelt  over mijn voorhoofd. Dan wordt er op mijn rechter-schouder getikt, het is Luna. "Daar staat een vrouw die je geschikt vind voor een auditie voor de modeshow in Parijs van de Victoria Secrects!" Fluistert ze opgewonden. Ik trek een verrast gezicht en loop richting de netgekleede vrouw. "Aah! Jij bent Charlotte Jackson, nietwaar?" Zegt ze als ze mij al opgemerkt heeft. Ik schud haar de hand.
"Natuurlijk!" "Zou jij eens auditie willen doen Voor een modeshow van de Victoria Secrects in Parijs? Wij zijn erg geïnteresseerd in jou en je werk. We zagen je laatst in de VOGUE en de H&M." "Absoluut, ik zou het erg waarderen als ik auditie mag doen!" Antwoord ik. "Goed, dan geef ik alle data door en andere nodige informatie." De vrouw loopt naar een bureau, en ik neem plaats. Zo praten we nog een tijdje door over de informatie en de show.
Na een vermoeiende dag viel ik al snel in
een diepe slaap.

I Could Take You ft. Cameron Dallas❤️Where stories live. Discover now