A famous attack👑

508 10 1
                                    

Ik tik @camerondallas in en kom op een pagina van de leuk uitziende jongen. Hij heeft ruim 19 miljoen volgers en ik bekijk een paar foto's van hem. Omg! Het is hem echt! Ik sla een hand voor mijn mond. Ik zie een foto waar een meisje hem een kus op de wang geeft en eronder staat geschreven: "I need this."

Wat heeft hij nodig? Al die aandacht? Geen wonder dat 'ie mij naar huis bracht

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Wat heeft hij nodig? Al die aandacht?
Geen wonder dat 'ie mij naar huis bracht.
Wat een sukkel, en dan maar lief lachen, hè..
Nu weet hij verdomme ook waar ik woon.
Ik zoek meer informatie op over Cameron en ontdek dat hij 21 is, in Amerika woont en bij Magcon zat. Dáár had ik wel van gehoord, maar ik had nooit de behoefte om meer informatie over die boyband te zoeken.
Ooh shit, waarom heb ik dat nu wel bij die Cameron? Ik snap er helemaal niets meer van, en ik voel dat mijn hoofd nog steeds zwaar aanvoelt. Ik heb een kater. Lekker bezig.
Ik besluit me toch maar op te tutten, ik had absoluut geen zin om thuis te blijven hangen.
Eenmaal naar de deur gelopen, trek ik de bruine, leren jas van de ONLY aan. Ik maak de deur open en daar staat hij toch.
"Uh, heey.. Ik wilde nog kijken hoe het met je gaat.." Hij wrijft ongemakkelijk door zijn geblondeerde haren. Ik rol met mijn ogen
"Het spijt me, maar ik heb het druk vandaag, en ik dénk dat jij ook nog wel het een en ander te doen hebt." Antwoord ik een beetje bitchy.
Cameron trekt een 'vergeef me alsjeblieft' pruillip. "Ik wilde alleen vragen hoe je heet."
"En jij vertelt mij niet eerst wie jij werkelijk bent? Dat is erg onbeschoft." reageer ik,
licht geïrriteerd. "Het spijt me, laat het me uit-" Ik laat hem niet uitpraten. "Besteed maar aandacht aan al je fans, in plaats van aan mij." Ik wijs naar de enthousiaste menigte die op Cameron af komt.
Hij zag het duidelijk niet aankomen.
Tientallen meisjes roepen om foto's, handtekeningen en knuffels. "OMG, het is Cam!" "Cameron, mag ik een foto?" "Je bent geweldig Cam!" Wordt er van alle kanten geroepen. Ik kijk geïrriteerd naar Cameron,
die af en toe nog naar mij omdraait.
"Het..het spijt me!" schreeuwt hij naar me.
Een paar meisjes kijken dodelijk mijn kant op.
"Is dat je vriendin Cameron?" "Dat kan niet, hij is van mij!" "Cameron mag geen vriendin!"
"Gemene bitch!" "Vuile hartendief!"
Boze meisjes proberen mijn oprit op te stormen, maar Cameron houdt ze tegen.
Er wordt geflitst met camera's; paparazzi.
"Rustig, oké? Ik neem een foto met je." Cameron probeert een fan gedijd te houden.
Ik wordt erg woedend, ik voel me betrapt.
"Nu weten al die meisjes dat ik hier woon, en ze denken dat ik je vriendin ben! Bedankt hè!"
Ik smijt de deur dicht, als die menigte niet weg gaat.. "Wordt niet boos! Ik kan het uitleggen!"
Hoor ik Cameron nog schreeuwen.
Ik gooi mijn leren jack weg en plof op de bank terwijl ik naar buiten kijk. Ik sla mezelf tegen mijn kop. "Dom, dom, dom! Ik had NOOIT die trein moeten nemen om 2 uur s'nachts!" Zei ik tegen mezelf. Dan krijg ik een appje van Emma: "Holy shit, Char. 😱Je appartement is te zien op Shownieuws!"
Ik schrik me kapot en zet snel de tv aan.
Dan zie ik de presentator praten met als achtergrond een foto van Cameron Dallas.
"Cameron Dallas, de beroemde viner, YouTuber en model is vanmorgen gespot bij een appartement in South Las Vegas. Een woedende menigte fans beweren dat daar zijn vriendin woont, en dat hij haar kwam opzoeken." Ik smijt de zapper weg, waarom moet mij dit toch overkomen?
Er komen een paar fans in beeld: "Wij houden van Cam, maar hij heeft ons nooit laten weten dat hij een relatie heeft!" Dan trilt mijn mobiel weer. Lieke: "Wat zeggen ze toch allemaal Char? Is er iets dat wij niet weten?😥"
Ik app snel terug: "Ik leg het allemaal nog wel een keertje uit. X"
Dan zie ik Cameron in beeld komen.
Hij bevindt zich al in een andere straat. "Schendt haar privacy alsjeblieft niet, ik meen het. Ze is gewoon een vriendin. Iedereen heeft het mis!" Cam klinkt erg serieus.
Ik hoop maar dat het helpt.
"Zo zie je maar weer, de kranten staan weer vol met roddels over Cameron Dallas' leven. Klopt het wat hij zonet heeft gezegd. Of zit er toch meer ach-?" Ik zet de tv uit, ik heb nog meer koppijn dan gisteren. Ik krijg behoorlijk stress en loop naar de keuken om een kopje thee te zetten. What a life..
Ik zie op mijn telefoon dat Cameron me begint te volgen, helaas kan ik dat niet afstaan, want ik heb een open acount op Instagram.
Wat wil hij toch van me? Hij is zo'n stalker!
Ik hoop hem niet meer tegen te komen. Maar aangezien hij mij toch steeds weer vindt, lukt dat denk ik niet..
Ik probeer me te concentreren op de nieuwe opdracht voor mijn opleiding: een moodboard maken van foto's van de app pinterest.
Over mode, stijl, inrichting en smaak, en vooral over: hoe de foto's zijn gemaakt. Zoals in welk licht, welke sfeer, of de sfeer past bij de voorwerpen, of er filters nodig zijn, of de foto schuin genomen moet worden of juist niet..
Algauw lukt het niet meer, ook al vind ik het erg leuk om te doen. Ik kan Cameron maar niet uit mijn hoofd zetten, en wat er allemaal loos was twee uurtjes geleden. Ik ga vroeg naar bed, want morgen moest ik op de studio zijn. Om een fotoshoot te bekijken en daar een verslag over te maken. Ze hebben niet gezegd wie de model is, maar stiekem vind ik dat ook wel leuk. Degene is in ieder geval bekend over de hele wereld. Dus misschien kan ik daar wel mee op de foto? Wie weet😊
"Sleep well.."

Comment Auteur:
Vinden jullie dat dit Cam is die zo zou doen? Ikke wel😛
Laat pls een comment achter, zodat ik
weet wat jullie leuk/leuker vinden en daar rekening mee kan houden. 😙
Tot snel! xoxo

I Could Take You ft. Cameron Dallas❤️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang