Family Dallas❤️

355 10 0
                                    

•CHARLOTTE•

Ik huil en lach tegelijk, dat ik Cameron nu vast kan pakken, is een geweldig gevoel.
Het tintelde in mijn hele lichaam toen ik hem lachend aan zag komen rennen. "Je wil niet weten hoevaak ik heb zitten denken om naar jou toe te vliegen." Begin ik helemaal happy.
Cam kijkt me verrast aan, hij houdt me nog steeds om zijn middel. "Ik.. ik- Jezus, ik weet niet wat ik moet zeggen." Reageert hij verwarrend. "Ik wilde je familie ontmoetten, weet je nog? En ik wil meer tijd met jou doorbrengen." Leg ik uit. "Ik heb je zo gemist, en ik had nooit verwacht dat je naar mij zou komen. Ik was eigenlijk al van plan om jou weer eens op te gaan zoeken.." zegt hij zacht.
Ik glimlach, en Cam zet me weer op de grond. Dan komt Jaxx vrolijk aangerend.
"Wie is dat dan? Wie is dat dan Jaxx?" Reageert Cam met een babystemmetje, als Jaxx tegen me aan begint te springen. Ik hurk voor hem neer, en hij geeft me wel tien kusjes. "Hallo Jaxx, Nice to meet you too." Ik straal helemaal, ik heb altijd al een hond gewild.
In mijn ooghoeken zie ik Cam naar me kijken, ook hij lijkt helemaal te stralen. Dan komen Gina en Sierra naar me toegelopen en ik geef ze een hug. "Ik zei toch dat we ons elkaar een keer gingen treffen!" Zegt Sierra enthousiast.
Ik lach. "Dus.. Dus jullie hebben dit, samen geregeld?" Vraagt Cameron confused.
We kijken elkaar aan, en ik barst in lachen uit. "Wie weet," reageer ik lachend.
Dan schiet me iets te binnen. "Hebben jullie toevallig een volleybalnet?" Cameron knikt en beweegt zijn wenkbrauwen op en neer.
"Reken maar, babe. Ik weet wat jij zoal
doet in je leven."
Eenmaal bij Cams thuis aangekomen, bieden ze mij een kamer aan, dat is hun vaste logeerkamer. Er wordt even later aan de deur geklopt, als ik bijna klaar ben met uitpakken. "Come in." Dan zie ik Camerons ogen die scheel kijken om de hoek verschijnen.
"Al bijna klaar?" Vraagt hij en kijkt de kamer rond. "Uhm.." ik probeer niet te lachen.
"We willen met z'n vieren uiteten, dus we gaan ons nu allemaal klaarmaken, jij ook?"
Vraagt hij aarzelend. "Natuurlijk Cam, waarom niet?" Hij zucht opgelucht. "Ik zou het voor geen goud willen missen." Maak ik mijn zin nog af en plaats de laatste kledingstukken in mijn voorlopige kledingkast.
*Skip de voorbereiding*

Ik sta voor de spiegel als ik helemaal klaar ben, ik besloot deze outfit aan te doen voor een chique etentje in hartje Chino:

Ik denk dat het best cute staat, niet?(De haren van de hoofdpersoon moet ook zoiets voorstellen, eventjes ter zijde😛)Ik spray wat "ArianaGrande" parfum op en haal mijn Chanel designertas tevoorschijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik denk dat het best cute staat, niet?
(De haren van de hoofdpersoon moet ook zoiets voorstellen, eventjes ter zijde😛)
Ik spray wat "ArianaGrande" parfum op en haal mijn Chanel designertas tevoorschijn.
Als ik de deur openmaak, zie ik Cam naar me lachen en gebaard dat ik verder moet lopen.
Buiten staan ze te wachten voor de auto van Cams moeder. "Gezellig dat je ons vergezelt met uiteten." Gina glimlacht. "Maar al te graag." reageer ik terug en stap in de auto in, achtervolgt door Cam.

Ik praat erg veel met ze tijdens het eten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik praat erg veel met ze tijdens het eten.
Het is erg gezellig en het zijn geweldige mensen om om je heen te hebben. Cameron kijkt me heel vaak aan en plaagt me af en toe. Cam rijgt wat pasta om zijn vork en beweegt langzaam naar mij, ik heb het niet eens in de gaten. Totdat Gina's stem mij wakker schrok:
"Cameron! Gedraag je!" Ik kijk naar links en zie dat hij snel zijn vork wegtrekt waar spaghetti aan hangt. "What did you do, Cam?" Vraag ik lachend en verbaast. "Uhm, niks hoor." Antwoord hij doodleuk en vouwt zijn armen in elkaar. Sierra geeft hem een por, en lijkt zich te schamen voor Cam. "Je bent zo onafhankelijk af en toe, en vooral onuitstaanbaar." Ik lach.
"Ja, dat herken ik ook wel, hij kon z'n appartement niet eens goed schoon houden!"
"Goed, ik geef het toe. Ik ben nog géén volwassene!" Cameron neemt zijn laatste hap van de pasta en pakt zijn mobiel erbij.
"Charlotte, wat voor opleiding volg je eigenlijk? Daar ben ik wel benieuwd naar."
Vraagt Gina, en ik begin te vertellen over mijn werk en hoe ik er terecht gekomen ben.
Ik vertel over kleine details, maar ook over op lange termijn. "Wat toevallig! Jullie werken een beetje op hetzelfde gebied!" is Sierra's commentaar. Ik knik: "Soort van, maar Cameron is toch ook met anderen dingen bezig." Ik kijk Cameron aan en hij knipoogt.
"MAGCON 2017." Zegt hij. "Natuurlijk. Jeetje, weer een paar maanden zonder m'n zoon."
Gina pikt een traantje weg en Sierra geeft haar een knuffel. Ik pak Gina's hand en knijp er zachtjes in. Cameron staat op en geeft zijn moeder een kus. "Het komt goed mam, geniet van het moment nu, ik blijf hier nog twee weken." "Dat klopt." Sierra geeft
Cameron een kus en hij gaat weer zitten.
Even later zijn we op de terugweg naar huis.
Cameron is aan het filmen en ik probeer er niet op te komen. Helaas lukt dat niet, want hij houdt telkens zijn telefoon voor mijn gezicht.
*Cameron pratend tegen de camera*
"We zijn geweest uiteten, en raad es wie er mee is gegaan? Deze dief hier."
*Draait zijn telefoon naar mij, ik houd mijn handen voor mijn gezicht*
"Cameron, please don't." Reageer ik lachend.
"Come on, laat op z'n minst je outfit zien."
Vraagt Cam smekend.
Hij prikt met zijn andere vinger in mijn buik.
Daar kan ik echt niet tegen, dus ik geef me over. Ik begin te lachen en show mijn outfit.
"Oké oké, dit is 'm dan." Lach ik.
Cameron lacht en wrijft door mijn kapsel.
"Mijn goedgelukte knot!" Roep ik.
Ik doe het twee keer zo hard terug.
"Shit. Nu weet ik dat ik 't niet meer mag doen." Cameron strijkt zijn wilde kapsel weer goed en kijkt naar mij. "Waar is je outfit van?
Ik ga er gewoon een shopvlog van maken." besluit hij en draait de camera weer.
Ik knip in mijn vingers en knipoog.
"Deze jumpsuit is van de ZARA." reageer ik zwoel. Dan zet hij zijn telefoon uit.
Cam kijkt me aan en pakt mijn hand vast.
Zijn vingers klemt hij tussen de mijne.
Mijn hart begint sneller te kloppen..

I Could Take You ft. Cameron Dallas❤️Where stories live. Discover now