Sing sing!🎶

315 10 0
                                    

"Wie was dat? Kom me maar halen als je durft!" Ik draai me om en been beledigend door het water heen. Ik zie Matthew en Nash lachend achteruit deinzen. Ik spring tegen ze aan en sop ze onderwater.
"Sorry sorry! Het was Matts idee!" Roept Nash als hij boven water komt en trekt een
"vergeef me alsjeblieft" blik.
Matthew gebaart alsof hij aan her bidden is en ze rennen als een speer weg. Ik begin te lachen, totdat er een golf van zout water tegen me aan spoelt. Ik hoor gelach. "S-sorry, maar het zag er zo g-grappig uit.." begint Cameron, hikkend van het lachen. Taylor barst ook in lachen uit. "Je dacht dat je gewonnen had, totdat de nederlaag weer toeslag!" Roept hij met een zware stem. Zo lachen, springen, klooien, rennen en volleyballen we de hele warme middag nog door.
Er lijkt geen eind aan te komen, en ik hoop het ook niet. Sierra en ik gaan op een gegeven moment naar de beachclub om voor ieder een drankje te bestellen. Als we terugkomen, zijn alle glazen in een mum van tijd leeg en kunnen we weer terug met alle lege glazen.
Ik word gevraagd mee te doen met lummeltje samen met Chris, Taylor en Aaron. Terwijl we bezig zijn, voel ik van achteren een bal tegen me aankomen. Ik draai me om te kijken wie dat was, dan zie ik dat Cameron lachend wegrent. Ik begin achter hem aan te rennen en ben al snel bij hem in de buurt.
"Ik heb je!" Schreeuw ik, als ik op Cameron spring. Hij pakt me bij m'n benen en ik sla mijn armen om zijn nek. Zo rent hij naar het water en kiepert mijn erin. Het water is ijskoud.
Ik spetter hem ook nat en duw hem er ook in.
"Waarom mislukken dit soort dingen altijd bij jou? Waarom?!" Roep Cam lachend.
"Geen idee, waarschijnlijk omdat ik beter ben dan jou." Lach ik. Om sorry te zeggen, geef ik hem een kus op zijn wang en loop ik terug naar Chris, Taylor en Aaron, die ondertussen weer bezig zijn met het spel.

"Ik vind het erg leuk dat je erbij bent Char."
Hoor ik Cameron zeggen en hij zakt naast mij in het zand. Ik staar naar de ondergaande zon, en knik. "Ik ook, Cam." Ik kijk hem aan, zijn ogen tintelen helemaal. Ik voel dat ik rood wordt en draai snel terug naar het uitzicht.
"Zijn jullie van plan om te gaan zodadelijk?"
Vraag ik, om op een ander onderwerp te komen. Cam schudt zijn hoofd. "We blijven tot het donker wordt en dan gaan we nog iets doen, maar dat is nog een verrassing voor de nieuwkomer." Hij grinnikt. Ik geeft hem speels een duwtje. "God, ik háát verrassingen!
Dat lijkt zolang te duren voordat je het te weten komt." "Daar zul je aan moeten wennen als je met mij bent." Cameron knipoogt naar me en trekt me naar zich toe. Dan worden we uit elkaar gerukt en hoor ik bekende stemmen.
"SMACKCAM!" Wordt er geschreeuwd als Cameron in zijn gezicht is geslagen. Matt, Nash en Aaron barsten in lachen uit. Ik lach met ze mee. "Je vrienden zitten duidelijk ook vol verrassingen!" Het is scheerschuim wat op zijn wang zit, en hij dept ook wat op mijn neus.
"Cam!" Roep ik en geef hem een duw.
De jongens lachen en komen erbij zitten.
"Ben je beroemd?" Vraagt Nash ineens.
Ik til vragend mijn linkerwenkbrauw op.
"Uhm.. Niet dat ik w-"
"Of course! Ze is model, dat klopt toch?"
Onderbreekt Taylor me.
"Bij welk blad ben je model?" Is Matts vraag.
"Bij modebladen in het algemeen, ik kan overal voor gevraagd worden, denk ik."
"Nice!" Hoor ik Chris roepen en hij heft zijn hand. Ik geef zijn hand een klap en glimlach.
Aaron komt naast me zitten.
"Waar kom je eigenlijk vandaan?"
"Uit zuid Las Vegas. Daar woont mijn familie."
De jongens zijn geïnteresseerd in mij, merk ik.
*Skip de ondergaande zon en alle vragen die nog komen*

"She know what she doin'
I can see it when the song comes on
She know how to move it
I've been waiting on her all night long.."
Het is al donker en de jongens hadden een groot kampvuur aangestoken op het strand.
Iedereen is er omheen gaan zitten en Aaron begon te spelen. Hij heeft zijn gitaar bij zich en speelt een akkoustische versie van zijn eigen song. Het geeft een rustige sfeer en ik zie iedereen bijkomen van de drukke en energieke dag. Sommige pakken de telefoon erbij en zetten weer wat op hun media van dit moment, er worden selfies gemaakt en filmpjes. Het is erg gezellig en ik zou dit zo nog een keer willen doen. Ik zit naast Cameron en ik ben doodop, ik heb veel gedaan met de jongens en zij hebben me ook veel uitgedaagd. Tja, zo zijn jongens. Ik leg mijn hoofd op Cams schouder en luister aandachtig naar de muziek en het uiteen spetteren van de vlammen. "Vond je het leuk?" Fluistert Cameron in mijn oor. Ik knik, ik ben zo moe. Ik maak oogcontact met Sierra en zij pakt mijn hand. "Loveyou." Fluistert ze.
Ik gebaar een handkusje en trek mijn jas aan.
Het wordt al wat frisser. Matt is een verhaal aan het vertellen en er wordt om gelachen.
Ik lach mee, maar ben er niet helemaal bij met mijn gedachten. Dan is Taylor aan de beurt en hij gaat staan. Ook hij vertelt 'n een of ander onnozel verhaal waar iedereen om lacht.
Dan is het feest voorbij en gaat iedereen naar huis. Ik omhels ze een voor een en rijd met Sierra en Cam mee naar huis. Ik neem een korte douche en val daarna direct in een diepe slaap. Ik hoor nog iemand zachtjes binnen komen, maar ik doe alsof ik slaap. Het is Cameron. Hij buigt zijn hoofd voorover en ik voel zijn adem in mijn nek blazen.
"Goodnight beautiful." Zegt hij en geeft een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach zachtjes als hij de logeerkamer verlaat.

 Ik glimlach zachtjes als hij de logeerkamer verlaat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I Could Take You ft. Cameron Dallas❤️Where stories live. Discover now