23. Love is everything +18

1.9K 53 0
                                    

2017. Június 20.

Charlotte:

Egy hónap elteltével csak még nagyobb bűntudatom lett mint volt. Hazudtam mindenkinek hazudtam életem szerelmének, a barátaimnak és a családomnak. De más járható utat nem tudtam kitalálni. Megkell várjam azt a korszakot a terhességemben, mikor már nem lehet elvetetni a piciket, így senki nem kényszeríthet rá. Vajon Harry útálni fog amiért nem mondtam el neki? Biztos vagyok benne. Szüleimről ne is beszéljünk! Azt fogják mondani, hogy felelőtlen és gyerekes vagyok, amiért ilyen nagy kockázatot vállalok. Gömbölyödő hasamra pillantok, amitől hihetetlen nagy szeretet és melegség járja át egész testem. Soha nem tudtam magamra úgy gondolni mint egy anyára, de most hogy ők itt vannak a szívem alatt másfajta életet el sem tudok képzelni magamnak, mint hogy felneveljem a két csöpséget Harry-vel, akiből egész biztosan remek apuka lessz. Túl kell éljem és túl is fogom! Egyszer már legyőztem a rákot, akkor most is fog menni! Kikelek az ágyból, majd a fürdőbe megyek, hogy rendbe szedjem magam, ma ugyanis találkozóm van orvosommal. Egy gyors fog és arcmosás után vissza megyek a szobába, hogy magamra vehessek valami elfogadható ruhát Harry egyik bő és nevetségesen színes ingje helyett. Felvettem egy fekete farmert és egy barack színű pólót, és már rohantam is le a nappaliba, hogy megkeressem a táskám. Miután azt is megtaláltam írtam egy kis cetlit Harry-nek, amit a bejárati ajtó belső felére felragasztottam. Órámra pillantva kisebb szívrohamot kaptam, hisz fél órás késésben voltam.

Haryy

Ma találkozóm van a menedzsmenttel és a bandával, hogy össze állítsuk a turném állomásait és a dallistát. Bár szívesebben lennék otthon a gyönyörű terhes barátnőmmel. Milyen hihetetlen én Harry Styles végre megtaláltam a boldogságot. Mindenem megvan amit csak az élettől szerettem volna. Rátaláltam életem szerelmére, akit feleségül fogok venni, s jövő ilyenorra már a kétszemélyes kis családunkból négyszemélyes lessz. Ha akarnám se lehetnék boldogabb. Igaz még egyetlen egy orvosi vizsgálatra se kísértem el Charlotte-ot, és mostanában olyan érzésem van mintha titkolna előlem valamit, de biztos vagyok benne, hogy csak a hormonjai játszanak vele.

Hosszú két óra után nem vágyom semmi másra, csak hogy haza mehessek egyek és lustuljak az ágyban Char-ral. Ám haza érve nem találok senkit csak egy kis cetlit szerelmem gyönyörű kézírásával. Van egy kis elintézni valóm bent a városban, de remélem mire haza érsz én is otthon leszek, hogy főzhessek neked valami ebédet. Ha mégsem akkor viszont rendelned kell valamit, mert biztos vagyok benne, hogy farkas éhes leszek. Szeretlek C.  Bemegyek a konyhába, hogy szétnézhessek a hűtőben, hisz minek rendelni, ha én is tudok főzni? Kipakoltam mindent a konyhapúltra, majd miután átöltöztem valami itthoniba neki is álltam a főzésnek.

Charlotte

Haza érve lábaim már rettenetesen fájtak, a pocaklakók étel után sóvárogtak, én pedig csak egy kis pihenésre vágytam. Beérve a lakásba orromba szökött a spagetti jellegzetes illata, amitől hasam egy nagyot kordúlt. Levettem magamról cipőm, táskám a földre hajítottam, majd a konyhába settenkedtem. Harry épp háttal állt egy sepenyő fölött, amit szorgosan kavargatott. Háta mögé álltam, majd karjaim dereka köré fontam.

- Héj gyönyörűm!- Hátra pillantott válla felett, s egy csábos mosolyt küldött felém.

- Remélem hamarosan kész van, mert már éhen halunk!- Homlokomat izmos hátának döntöttem, majd apró puszikkal hintettem be a felületet. Kezeim pólója alá vándoroltak, s izmos mellkasát simogattam.

- Úgy látszik mindkét értelemben kivagy éhezve!- Elzárta a lángot a serpenyő alatt, majd felém fordúlt. Izmos karjait körém fonta, majd egy érzéki és szenvedélyes csókban részesített.

- Lehetne, hogy előbb együnk?- Válok el puha ajkaitól, amik most a csókjainktól élénkebb rózsaszín lett. Harry csak bólintott egyett, majd már előttem is volt egy adag isteni spagetti, amit hamar el is fogyasztottam.

- Mit szólnál hozzá, ha most felmennénk az emeletre, és megmaszíroznám, az én gyönyörűséges menyasszonyom?- Harry ölébe kapott, s a válaszomat nem megvárva már vitt is fel az emeletre. Ráültetett a puha ágyra, majd míg ő elment megkeresni a testápolót addig nekem kiadta parancsba, hogy vetkőzzek le csak a bugyit haggyam magamon. Hasamra feküdtem, s csak vártam, hogy vissza érjen. Harry nemsokára vissza is tért egy szál boxerben és a testápolóval. Az ágy mellé lépett, lehajolt, majd egy puszit nyomott bal lapockámra. Levette gyűrűit, amit az éjjeli szekrényre rakott, majd óvatosan rámült, de nem egész testsújával, éppen hogy csak éreztem. Kezébe fogta a tubust, majd nyomott egy adagot kezébe, amit utánna szétkent hátamon. Gyengéd és törődő mozdulatokkal maszírozott egy ideig, ami annyira jól esett, hogy egy-két sóhaj kiszökött ajkaim közül. Harry kezei megindultak az oldalaimon felfelé egészen mellem vonaláig, majd vissza le. Ezt még kétszer megismételte, majd éreztem, hogy lejjebb csúszott lábaimra. Hatalmas kezei most fenekemet találták meg, amibe gyengéden bele is markolt, majd ajkait éreztem meg fedetlen bőrömön, ahogy elősször puszikat hagy maga után, majd fogával kicsket harap. Jóleső bizsergés futott végig rajtam, s nem akartam, hogy abba haggya. Ujjait fekete bugyimba akasztotta, majd egy mozdulattal lerántotta rólam. Már nem éreztem Harry testét enyémen, így hátra pillantottam. Éppen az ágyon térdelt, s engem nézett. Tekintetétől égett a bőröm, mellette igazi nőnek éreztem magam. Lábaimat egy kicsit széjjelebb nyitotta, így közéjük térdelt. Megszerettem volna fordúlni, hogy ne csak érezzem őt, de lássam is gyönyörű arcát. De nem hagyta, így továbbra is hasamon feküdtem, várva Harry következő érintését. Két keze csípőmre tévedt, majd egy hirtelen és gyors mozdulattal feljebb húzta fenekem. A következő cselekvése viszont annyira gyorsan ért, hogy még levegőt is elfelejtettem venni. Meleg lehelletét nőiességemen éreztem, s nem sokkal később már nyelvét is, ahogy gyengéd de annál mélyebb mozdulatokkal kínoz engem. Kezei közben fenekemen pihentek, amibe néha bele markolt. Nem bírtam tovább csendben feküdni hangot adtam a jóleső érzésnek. Hirtelen Harry kér ujját éreztem magamban, ahogy elősször lassan, majd egyre gyorsabban járnak bennem.

- Gyerünk gyönyörűm!- Harry hangja mély és rekedt, amitől bennem csak jobban fokozódik a vágy. Hírtelen már nem érzem magamban ujjait, aminek hangot is adok, ám mielőtt még bármit is tehetnék már magamban éreztem féfriasságát, ami teljes egészében kitöltött. A ház a nyögéseinktől vízhangzott és a mocskos szavaktól. 10 perc múlva már egymás mellett pihegtünk és csak néztük a plafont.

Breathe ( Harry Styles f.f) BefejezettWhere stories live. Discover now