4/2. Universum VS. Me

2.8K 119 7
                                    

Beérve a koncert terembe hálát adtam az égnek, amiért Luke állta a szavát és tényleg nem hagyott magamra. Közelebb sétáltam hozzá, majd jó viccnek tartottam , hogy megijesszem, ezért gyengéden bele csíptem fenekébe, amit ő egy ugrással díjazott. 

- Charlotte!- Fordul meg hirtelen tengelye körül.

- Szia!- Mosolygom rá. Ő csak megforgatta a szemét, majd megölelt és homlokon puszil.

- Khm!- Köszörülte meg Liam torkát. Mi elengedjük egymást, majd a többiek felé pillantottunk.

- Srácok ő itt Luke!- Mutatom be a fiúknak a barátom, aki készségesen kezet fog mindegyikőjükkel. Míg ők beszélgettek én a keverő pulthoz léptem, ahol már ott voltak a fiúk mikrofonjai és fülhallgatóik, amik azt segítették, hogy jobban hallják a zenét és saját magukat. Fogtam a kis dobozt, majd kiosztottam a fiúk között anélkül, hogy megkérdeztem volna melyik kié, hisz nagyon is jól tudtam.

- Rendben, kinél van a dallista? Mert én nem találom!- Néztem végig rajtuk.

- Itt van!- Húzza elő farzsebéből Harry a kissé gyűrött papírt.

- Köszönöm!- Vettem át tőle anélkül, hogy a szemébe néztem volna. Gyors átfutottam a listán a szemem, majd a színpadra szegeztem a szemem, ahol már fel volt állítva minden hangszer, de a háttér zenekar még sehol nem volt.

- Nem akarok bunkó lenni, de hol vannak Josh-ék?!- Fordulok vissza a srácok felé.

- Az előbb üzent, hogy 10 perc és itt vannak, csak dugóba kerültek!- Olvassa fel az sms-t Louis.

- Remek, akkor 10 perc szünet!- Kapom vállamra táskám.

- Remek, gyere Liam szerezzünk kaját!- Ragadja kézen Niall Liam-et, majd már el is rohannak.

- Luke, gyere velem!- Bököm meg a fiú vállát, aki telefonja világába volt elmerülve. Kiérve a folyosóra levágódtam az egyik székre, kezeim térdeimre helyeztem, s eltakartam az arcom.

- Héj, jól vagy?- Ül le mellém, majd a hátam kezdi el simogatni.

- Nem, legszívesebben sírnék és ordítanék!- Dőlök hátra a széken.

- Nyugi, kibírod!- Mosolyog rám.

- Te ezt viccesnek találod?- Fordítom felé fejem, s közben egyik szemöldököm felhúzom.

- Csak egy kicsit!- Mutatja ujjaival a mértéket. Én csak morcosan vállába ütök, majd fejem vállára hajtom. Ő kezét átveti vállamon, így húz magához közelebb.

- Aww nézd milyen szerelmesek!- Hallom a  folyosó végéről Niall erős ír akcentusát.

- Csibe nem is mondtad, hogy szerelmes vagy!- Áll meg előttem Liam, s egy szeretetteljes mosollyal ajándékoz meg, amit annyira szeretek tőle.

- Jaj, félre értitek!- Állok fel magam után húzva Luke-ot is.

- Akkor csak barátság extrákkal?- Kezdi el húzogatni szemöldökét Niall és mellé egy perverz mosolyt is megejt.

- Nem, Niall! Hogy is mondjam... Luke előbb jönne össze veled mint velem!- Veregetem meg a szőke vállát. Kell pár perc mire leesik neki mire is gondolok, de hát ő Niall, soha nem az eszéért szerettem.

- Rendben, most, hogy ezt is megbeszéltük, Charlotte itt az ideje, hogy megölelgesselek!- Ránt magához Liam karomnál fogva. Nem tétlenkedek karjaim azonnal nyaka köré tekerem ő pedig derekamnál fogva tart szorosan.

- Na, gyertek mennyünk be!- Zavarja meg az idilli pillanatot Luke.

- Héj, ezt fogd meg nekem köszi!- Adom át a fiúnak táskám, majd egy lendülettel Liam ölébe ugrok. Lábaim derekára kulcsolom míg ő egyre szorosabban tart derekamnál.

- Mehetünk!- Villantok Liam-re egy 1000 wattos mosolyt, aki csak szem forgatva kezd el cipelni.

- Hallottam szakítottál Shopfia-val, és hogy új kapcsolatban vagy!- Kezdtem el beszélgetni, míg Liam cipel.

- Igen, mit gondolsz róla?- Néz rám mogyoróbarna szemeivel. Liam-el mindig is olyan volt a kapcsolatunk, hogy kikértük egymás véleményét bármiről is legyen szó.

- Őszintén?! Tudod jól mennyire imádom Shophie-t, de ha téged ez a kapcsolat, amiben vagy boldoggá tesz, akkor én is boldog vagyok!- Mondom, s közben megsimogatom kissé borostás arcát.

- Imádlak!- Villantja meg fehér fogsorát, majd arcon puszil.

- Awww máris egymásra találtatok?- Kiált fel Louis, majd mellénk sétált. 

- Ők régen együtt voltak?- Suttogja Kendall Harry fülébe, mikor elhaladunk mellettük. 

- Nem, Charlotte a legjobb barátom, szinte már a húgom!- Tesz le, majd a nő felé fordul, aki egy vállrándítással el is intézi a dolgokat. 

- Sziasztok!- Ront be a terembe a háttérzenekar. 

- Remek, akkor végre neki állhatunk!- Mordulok fel.

- Mindig ilyen kedves volt?- Suttogja  a fekete démon Liam-nek. Úgy döntök nem foglalkozom vele, bár szívem szerint oda mennék és egyesével tépném ki a hajszálait. Megrázom fejem, hogy a gondolatok eltűnjenek onnan, majd felmegyek a színpadra, hogy segítsek a srácoknak.

- Héj, Lotti hova dughatom a gitárom?- Kezdte el keresni az erősítőt Dan.

- Itt van!- Mutatok a falra, ahol elvannak helyezve.

- Király!- Nevet fel, majd bedugja a csatlakozóba.

- Remek, akkor kezdjük el!- Csaptam össze kezem, majd lesétáltam vissza a keverőpulthoz. Az ismerős dallamok felcsendültek, majd Harry rekedtes hangja töltötte be az egész termet. Folyamatosan figyeltem, hogy tökéletesen hangozzon minden, ügyeltem hogy a fiúk hallják magukat a fülesben, és hogy a hangszerek ne nyomják el egymást. Már pár szám lement, és én kezdtem egyre idegesebb lenni. Harry minden egyes adandó alkalommal közel ment a hangfalhoz, ami a mikrofon miatt hangosan besípolt, s ő ezt egy hatalmas mosollyal az  arcán élvezett mindvégig. Épp vége lett a no control-nak, mikor már nem bírtam tovább.

- Oké esküszöm az égre Harold, ha még egyszer közel mész ahhoz a szerencsétlen hangfalhoz szétrúgom a segged!- Állok fel a székemből, s közelebb sétálok a színpadhoz.

- Nem beszélhetsz így vele! Nem vagy senki, hogy így beszélj vele!- Sétál fel a színpadra Kendall, s védelmezően kezeit Harry köré csavarta. Ennyi itt telt be a pohár a hőség elöntötte arcom és kész voltam robbanni.

- Úgy besszélek, ahogy akarok ugyan is jelen pillanatban ez az egész terem rám van bízva, szóval ha Harry kilövi azt a szar hangfalat, akkor nem te vagy ő kerül bajba, és nem nektek kell kifizetni, hanem nekem! Ja és csak hogy tudd az elejétől fogva kirakhattalak volna, ugyan is tanítási időben nem lehetne itt semmilyen vendég, csak és kizárólag előadó művész, és ha nem tévedek, te nem vagy az!- Nem kiabáltam nem volt szükség rá láttam, ahogy mindenki lefagyva állt és néztek rám.

- Ribanc!- Nézett szemeimbe, majd közelebb bújt Harry-hez.

- Még hogy én ribanc?! Előbb néz tükörbe drágám, aztán tégy megjegyzéseket másra!- Vettem vállamra táskám.

- Most meg hova mész?- Jön le a színpadról Liam.

- Ha nem tűnt volna fel a próbának vége, holnap találkozunk, ja és ha holnap is jössz nem leszek rest és elfoglak küldeni!- Mosolyogtam hamiskásan Kendall-re. Majd elhagytam a termet és haza sétáltam.

Breathe ( Harry Styles f.f) BefejezettWhere stories live. Discover now