20. Problems

1.7K 67 9
                                    

2017. Június 18.

Fél év elteltével ugyan olyan boldog és nyugodt voltam mint 1 évvel ezelőtt. Talán a vissza költözés Angliába volt a lehető legjobb dolog ami történhetett. Harry piacra dobta szóló albumát, ami hihetetlen sikert aratott az egész világon, leforgatta filmjét, aminek nemsokára a premierje érkezik. Az ő sikerét látva hihetetlen büszkeség és szeretet árasztott el. Ahogy vissza tértünk Londonba a paparozzók elől is jobban eltudtunk zárkózni, ami sokat segített a gyógyulásomban is. Új orvosom csaknem annyira jó mint bácsikám, s mindent megtesz a gyógyulásom érdekében. Mióta nem kapom a kemót hajam kezd vissza nőni, de még mindig parókákat hordok, amik egykori hajamra hasonlítanak.

Ma reggel madárcsicsergésre és napsütésre kelhetett az egész város. Bal oldalamra fordulva Harry-t kezdtem el figyelni, aki még mindig nyugodtan aludt. Arcán egyetlen egy ránc sem volt hosszú szempillái néha-néha remegtek csak meg, rózsaszín ajkai résnyire voltak nyitva, s a már növekedő haja kócosan ült feje tetején. Meztelen testét csak egy vékony selyem takaró takarta csípőjénél. Hideg kezem forró mellkasára raktam, míg jobb lábam csípőjére. Elgondolkodtam, hogy vajon mivel érdemeltem ki ezt a görög félisten kinézetű fiút, akinek hatalmas szíve-lelke van.

- Tudod, hogy nem szeretem mikor nézel!- Morgott miközben hatalmas tenyere felcsúszott fedetlen combomon.

- Sajnálom, de nem tudtam ellen állni!- Halvány mosoly ült ki arcomra, miközben ő gyengéden simogatni kezdte hófehér bőröm.

- Tudom, hogy ellen állhatatlan vagyok!- Igéző zöld szemeit kinyitotta, majd egy kaján mosoly terült el arcán amitől megjelentek az imádnivaló gödröcskéi is. Államat mellkasára raktam s csak szemeztem vele, miközben keze egyre feljebb vándorolt egészen fenekemig.

- Szeretlek!- Hirtelen belemarkolt fenekembe, s ezzep egyidőben csókolt meg. Nem bírtam ellen állni ajkai táncba hívtak, s én szívesen fogadtam el a felkérést. Nyelveink egymás száját térképezték fel, mikor hírtelen hasam bukfencezett egyet. Gyorsan elváltam a fiútól, majd beszaladtam a fürdőbe, s már hajoltam is a WC felé, hogy kihánnyam a tegnap este evett mexikóit, amit Harry hozott haza. Harry pár másodperc múlva már mellettem is térdelt s hátam simogatta miközben én csak hányam. Miután kiadtam gyomrom egész tartamát feltápászkodtam s a mosdóhoz sétálltam, hogy fogat mossak. Harry miután lehúzta a WC-t mögém sétállt s erős karjait védelmezően derekam köré csavarta. Ha nem az előbb hánytam volna akkor még romantikus is lehetne ez a jelenet, ahogy meztelenül állunk egymást ölelgetve.

- Bébi, ma be kell menjek a stúdióba, meg leszel egyedül?- Nyom egy puszit bal vállamra, majd elenged.

- Persze, nekem úgy is bekell mennem a kórházba konzultációra.- Megsimítottam kissé borostás arcát majd elsétálltam mellette. A napos idő jóvoltából egy csónak nyakú bézs színű pólót és egy A vonalú combközépig érő fekete szoknyát vettem magamra. Fejemre feltettem e lófarokba fogott parókát, majd lementem a konyhába, hogy készítsek Harry-nek reggelit. Csináltam neki pirítóst tükörtojással, s mellé egy csésze teát. Épp mikor készlettem vele Harry toppant be egy szük fekete farmerban és színes félig begombolt ingben feszítve. Miután megreggelizett nyomott egy búcsú csókot számra, s már itt sem volt. Én is gyorsan össze szedtem magam, majd már mentem is a kórházba. A forgalomban reggel 8-kor is már dugó volt, s csak a mérges sofőrök dudálását lehetett hallani. Már egy fél órás késésben voltam így a korházba érve egyenesen szaladtam Dr. Chang irodája felé. Halkan kopogtam az ajtón, s miután hallottam egy "szabad"-ot benyitottam.

- Á Charlott!- Dr. Chang felállt helyéről, majd kezet fogott velem.

- Sajnálom a késést, de hatalmas dugóba keveredtem!- Kezdtem el magyarázkodni miközben helyet foglaltam az egyik széken.

- Semmi gond, de akkor kezdjünk is bele!- Vissza ült íróasztala mögé, majd előkutatott néhány papírt, majd komoly arccal nézett rám.

- Tehát, megérkeztek a múltheti vizsgálatok eredményei! Két hírem is van, melyiket mindjam előbb?- Pillantása kíváncsivá és egyszerre aggódóvá vált.

- Hát nem is tudom!- Hírtelen aggódás járta át testem.

- Rendben, szóval akkor kezdem azzal, hogy gratulálok, ön terhes!- Azt hittem rosszul hallok! Szívem egy hatalmasat dobbant s azt hiszem menten elájulok!

- Hogy mi?- Ezeket a szavakat is alig tudtam magamból kipréselni torkom hírtelen kiszáradt, mintha egy sivatag lenne.

- Igen, nagyjából 4 hetes terhes!- Olvasta a papírjára írt információkat fel. A hírtelen sokkbóp felocsúdva remegő jobb kezem hasamra raktam, de minden ugyan olyan mint eddig volt. Aztán bevillant egy kép. Harry-ről és egy barna göndörhajú kislányról, ahogy kergetik egymást a kertben. Istenem Harry annyira örülni fog a hírnek! Mindig is ezt akarta, hogy elvegyen feleségül, s szüljek neki annyi gyereket, amennyit csak képes vagyok.

- Ha szeretne készíthetünk egy ultrahang felvételt!- Mosolygott rám kedvesen a doktor. Nem szóltam semmit csak bólintottam, majd követtem őt egy másik terembe. Ott felfeküdtem az ágyra hasamon felhúztam a pólót Dr. Chang pedig rányomta azt a hideg zselét, amitől kissé megremegtem. Figyeltem az orvos minden egyes mozzanatát, ahogy figyeli a monitort, s ahogy a döbbenet kiül az arcára.

- Gratulálok ikrek!- Felém fordította a monitort, amin két apró pont látszik. Az én apró pontjaim! Remegő kezem a monitorra raktam, s csak simogattam, mintha ezt éreznék. Könnyeimmel küszködtem, de mikor meghallottam aprócska szívük heves dobogását nem tudtam tovább vissza fogni magam. Az orvos felsegített az ágyról, majd vissza mentünk a rendelőjébe.

- Várjon, azt mondta két híre van, mi a másik?- Még mindig remegő kezemben az ultrahang felvételes képet tartottam, amin aprócska pontjaim látszottak.

- Nos, igen! Nézze Charlotte nem szívesen mondom ezt de úgy tűnik újra kialakulóban van a rákja!- Hideg zuhanyként ért amit mondott. Talán még jobban lesokkolt mint mikor először közölte velem bácsikám.

- Ne aggódjon, most még időben elkaptuk, s ha folytatjuk azt a kezelésmódszert, amit Amerikában kapott akkor nagy rá az esély, hogy meggyógyul!- Az orvos bíztató szavait hallva kissé megnyugodtam.

- Azonban ez a magzatoknak ártalmas lenne, így az abortusz lenne a legjobb megoldás.- Az orvos olyan halkan mondta, hogy szinte alig hallottam de nem volt elég halk.

- Maga szerint az abortusz a legjobb megoldás?- Hirtelen felpattantam helyemről, majd kiszaladtam a rendelőből. Ne féljetek picinyeim én megvédelek titeket bármi áron! Istenem mihez kezdjek most? Hogy mondjam el a szüleimnek és Harry-nek? Jézusom! Harry teljesen kilessz borulva!

Breathe ( Harry Styles f.f) BefejezettWhere stories live. Discover now