◀Să câștige planul cel mai bun!▶

26 1 0
                                    

Keyla's P.O.V

-"Keyla, cred am o mică problemă, te rog ajută-." Spune ea frustrată.
Nu am mai văzut-o așa, probabil era ceva destul de grav.
-"Ce sa întâmplat? Ști îmi poți spune orice." Îi răspund eu speriată.
-"Păi poate nu e o problemă așa mică, e ceva destul de grav." Îmi răspunde ea uitânduse în jos. Sper că nu am nici o legătură cu "problema" asta.
-"Spune odată, oricum sunt deja destul de supărată, Youngbin mi-a spus place iar eu a trebuit îi spun am iubit, habar nu ai cât de oribil simt. Cred l-am distrus. Cred urăște." Spun eu supărată.
-"Stai, ce? Săracul, sper va fi bine." Spune ea uimită. "În orice caz, s-ar putea sau nu am o întâlnire cu Chanh-" Nu a reușit să termine deoarece am întrerupt-o eu.
-"Nu, nu se poate! Nu te las mergi, rămâi acasă." Îi spun eu cu un ton amenințător.
-"Dar nu înțelegi, i-am rămas datoare de atunci când ma ajutat îți anulez întâlnirea cu Youngbin, pentru a te putea aduce împreună cu Rocky." În momentul în care am auzit-o am rămas șocată.
-"Ați făcut ce? Știam Youngbin nu m-ar lăsa baltă. În orice caz, nu vreau te las, sau dacă te las trebuie vin și eu." Îi răspund eu cu un zâmbet malefic.
-"Ce? Și cum vrei îi spun eu asta lui Chanhee? Sau ști ceva? A fost ideea ta, tu îi spui!" Strigă ea la mine înmânându-mi telefonul ei.

Am deschis mesajele și am început să scriu. Nu știam cum vorbesc ei între ei de obicei așa că am improvizat.

_______________________________________
10:24

Eu:
Hei! Chanhee, prietene! Ce mai zici?

KangChingChangHeeee*✴:
Keyla? Ce faci cu telefonul lui Alex, ea nu scrie așa. Explică-te.

Eu:
Ok, deci nu merge așa. Mi-a spus Panda de așa numita "întâlnire" și vreau să ști că nu o las să meargă singură. Vin și eu, și dacă vrei o facem o întâlnire dublă, tu îl poți aduce pe Youngbin.

Un Vis? Where stories live. Discover now