◀.Primul simptom al alergiei.▶

52 1 0
                                    

Keyla's P.O.V.

M-am trezit iar primul lucru pe care l-am făcut era să mă uit în jur, totul era liniștit ceea ce era ciudat. După câteva secunde mi-am dat seama de cauza liniștii. Alex (Pandalinu) încă dormea așa că mi-am luat telefonul ca să verific ora. Era 6 și 43 de minute așa că m-am gândit să o mai las să doarmă puțin, așa sunt urșii panda, mai leneși.

M-am uitat puțin pe pereți și atunci mi-am​ amintit de faptul că eram în apartamentul​ trupei. Acesta era un apartament destul de mare cu 3 camere, două de doua persoane și una de patru persoane, două băi, un living și o bucătărie mică.
Mă îndreptam spre baie în momentul în care am observat că cineva ieșea din una dintre camere, m-am apropiat și am observat că băiatul care tocmai ieșise era nimeni altul decât Eunwoo.

-"Neața! ...Se pare suntem sigurii trezi la ora asta..." Îl întâmpin eu cu un zâmbet larg.

-"Ah? Keyla, Bună dimineața și ție! ... da, e foarte ciudat pentru mine, eram obișnuit fiu singurul treaz la ora asta..." Îmi răspunse el ridicând privirea spre mine.
Odată ce i-am văzut fața am rămas șocată. Cum poate cineva să arate așa dimineața în timp ce eu arăt oribil...

-"Și, tu când te-ai trezit?" Îl întreb eu..

-"Huh? Nu de mult timp, pe la 7 și 40 cred." Îmi răspunse el înainte să plece spre bucătărie.

Dacă toată lumea ar putea arăta așa dimineața rasa umană ar fi salvată. După ce el dispare pe ușa bucătăriei eu intru în baie și îmi încep rutina de dimineață.

Pandalinu's P.O.V.

M-am trezit dar am observat ceva ciudat. Keyla nu era în cameră cu mine...Oare s-o fi trezit mai devreme? M-am uitat la ceas pe telefon, era ora 07:03. Am stat puțin în fund pe pat. La un moment dat aud ușa camerei deschizânduse, era Keyla:

-"Hai odată panda leneș ce ești!" Strigă Keyla trădându-mă de mâini ca să mă ridice de pe pat.

-"Huh? Ceilalți s-au trezit deja?" Întreb eu căutându-mi hainele.

-"Nu toți, doar Eunwoo, Moonbin și Mj, dar acum te-ai trezit și tu! Hai îmbrăcate odată!.." îmi răspunde Keyla care părea să se grăbească.

-"Ok, ok acum îmbrac.."

-"După ce termini te voi aștepta în bucătărie cu restul.." îmi spuse Keyla înainte de a ieși pe ușă.

Un Vis? Where stories live. Discover now