Tattoos and a Letter

414 12 5
                                    

3 jaar later

LOUIS P.O.V

''Yes yes yes'' riep Darcy toen ze met Adeline naar beneden kwam. ''Iemand is blij dat ze eindelijk haar eerste tattoo krijgt'' zei ik en Darcy knikte blij. ''Je bent 16 en we hebben je beloofd dat als je 16 of ouder bent dat je een tattoo mag, weet je al wat je wil laten zetten?'' vroeg ik ''Ik wil 'To infinity', op mijn rechter ribben, en Liney gaat 'and beyond' op haar rechter ribben zetten'' zei Darcy blij. ''Dus een matching tattoo?'' vroeg ik ''Jup, 'To infinity and beyond' we vonden het een mooie tekst'' zei Adeline. ''Is het ook meiden, maar waar is Liv want die gaat ook haar eerste zetten'' zei ik ''Ze is boven haar make up doen'' zei Darcy.

''Pap?'' vroeg Liv toen ze beneden kwam ''Ja lieverd'' zei ik ''Ik moet je iets vertellen'' zei ze, ''Je bent toch niet zwanger ofzo toch?'' vroeg ik ''Nee tuurlijk niet'' zei ze. ''Wat is er dan gebeurt?'' vroeg ik ''Ik ben bij mama geweest met Nathan'' zei ze zacht.

Liv en Matthew zijn 6 maanden geleden uit elkaar gegaan. Matthew moest verhuizen naar Amerika voor het werk van zijn moeder en toen hebben Liv en Matthew besloten uit elkaar te gaan, ze hebben nog steeds contact en ze hebben beide nu iemand anders. Liv en Nathan hebben nu zo'n 2 maanden, Nathan is een erg aardige jongen en we zijn blij dat hij Liv gelukkig maakt.

''Liv ik vind het niet erg dat je naar je moeder bent geweest maar ik vind het wel erg dat je dat voor me verzwegen hebt'' zei ik ''Sorry'' zei ze ''Waarom ging je naar je moeder?'' vroeg ik ''Omdat ik Nathan aan haar wou voor stellen en omdat ik haar wou vertellen dat ik een tattoo ga zetten'' zei ze.

''Liv je bent 18 dus oud en wijs genoeg om je eigenbeslissingen te maken, je bent officieel volwassen maar toch had ik graag willen weten dat je naar je moeder ging, waarom heb je het niet tegen me gezegd?'' vroeg ik ''Omdat ik bang was dat je mee wou of me niet liet gaan'' zei ze ''Luister Liv, als je naar je moeder wil dan mag dat echt wel, en ja het liefst ben ik er dan bij omdat ik haar niet vertrouw maar als je zelf wil gaan dan respecteer en accepteer ik dat, ik wil gewoon dat je het me de volgende keer gewoon meteen verteld okay?'' vroeg ik ''Okay pap'' zei ze en ik gaf haar een knuffel.

''Dus Liv wat ga jij zetten?'' vroeg Harry ''Ik ga Faith op mijn pols zetten met 3 zwaluwen, die zwaluwen staan voor jou, mama en pap'' zei ze en ik lachte naar haar. ''Is iedereen klaar om te gaan?'' vroeg Harry en iedereen knikte en we liepen naar de gang, ''Ik wil ook een tattoo'' zei Jesse, ''Over 2 jaar mag jij ook een tattoo'' zei Harry en Jesse zuchtte. ''Niet zo zuchten Jess, jij krijgt ooit ook een tattoo beloofd'' zei ik.

-----

''Ready baby?'' vroeg Adeline en Darcy knikte. Darcy ging in de stoel zitten, ze heeft een shirtje aan waarmee je haar bh band aan de zijkant kan zien en haar ribben dus ook, ze hoeft daarom nu ook haar shirt niet uit. ze had Adeline's hand vast en Adeline gaf haar een kusje als ze verging van de pijn. Liv zit nu ook in de stoel en ze houd Harry's hand vast. Harry en ik komen hier ook wel eens om onze tatoeages te laten zetten en ik vind dat ze dat erg goed kunnen, Darcy is klaar en Adeline zit nu in de stoel, Darcy's tatoeage is echt heel erg mooi en die van Liv is ook erg mooi, bij Adeline beginnen ze nu net en je ziet haar gezicht betrekken van de pijn.

''Ze zijn prachtig meiden'' zei Harry ''We know'' zei Darcy blij, ik lachte en keek naar Liv, ''Ben je er blij mee lieverd?'' vroeg ik, ze knikte terwijl ze naar haar pols bleef kijken. ''Hij is mooier dan ik had gedacht'' zei ze blij, ik liep naar haar toe en gaf haar een kusje op haar wang. ''Hij is prachtig lieverd'' zei ik, ze sloeg haar armen om me heen en legde haar hoofd tegen mijn borst aan, ''Dankje pap'' zei ze met een lach op haar gezicht.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu