A new family member

706 31 16
                                    

LOUIS P.O.V

We zijn druk aan het verhuizen, alles is al geverfd alleen moeten de meubels er nog in. De kinderen zijn bezig met hun eigen kamers. Het huis is bijna af en het eind resultaat is echt geweldig. Vanavond gaan we hier officieel wonen, Harry is de kastjes in de keuken aan het vullen, Jesse's kamer is al klaar dus hij is in de tuin, Liv en Matthew zijn Liv's kamer aan het af maken, Darcy en Adeline zijn Darcy's kamer aan het afmaken, en ik ben bezig met het aansluiten van de wifi en de tv's. ''Hey liefje lukt het?'' vroeg Harry ''Uhm ja het lukt wel, bij jou?'' vroeg ik ''Alles zit in de kastjes. Kan ik jou nog ergens mee helpen?'' vroeg hij ''Uhm nee ik denk het niet, misschien hebben de meiden nog hulp nodig'' zei ik en Harry ging even op mijn schoot zitten. ''Ik hou van je'' zei hij en hij gaf me een kus, ''Ik ook van jou'' zei ik en ik knuffelde hem.

Nadat alles was geïnstalleerd en de kamers van de meiden ook af waren was het huis eindelijk klaar. ''Het is af, ik ben nu zo blij'' zei ik blij en ik knuffelde Harry, ''Ik ook baby, we hebben een nieuw huis voor nieuwe herinneringen'' zei ik. ''Het huis is prachtig, veel mooier dan ons vorige huis'' zei Darcy die ineens beneden was met Adeline. ''Dit huis is geweldig'' zei Jesse die op de bank sprong en de tv aan deed, ''Waar is Liv?'' vroeg Harry ''Boven met Matthew aan het zoenen denk ik'' zei Darcy en Harry lachte. ''Ik haat het dat ik haar jeugd heb gemist'' zei ik ''Daar kon jij niets aan doen schatje'' zei Harry en hij knuffelde me. ''Weet ik maar toch'' zei ik en Harry gaf me een kusje.

''Gaan we nu een kat kopen?'' vroeg Jesse en Harry keek me hoopvol aan. ''We zijn net klaar met het huis en we beginnen nu al weer over een kat'' zei ik lachend. ''Please baby we willen een kitten'' zei Harry. ''Niet vandaag misschien morgen'' zei ik ''Jij bent zo gemeen'' zei Jesse en ik keek hem aan. ''Als je wil dat er een kat komt dan zou ik maar eens wat liever zijn voor mij meneertje'' zei ik en hij zuchtte.

''Hey pap gaan we nu voor een kitten kijken?'' vroeg Liv die nu ook bij ons in de woonkamer stond. ''Yes, Liv staat aan mijn kant'' zei Jesse. ''Wow dat heb ik nooit gezegd, wat heb ik eigenlijk nooit gezegd?'' vroeg ze. ''Dat je pap gemeen vind en dat je nu een kitten wil'' zei Darcy ''Dat van die kitten ja en waarom zou ik pap gemeen moeten vinden?'' vroeg ze ''Omdat hij nu nog geen kat wil halen maar heel misschien morgen'' zei Darcy ''Ja ik vind je ook gemeen'' zei Liv en ze ging met Matthew naast Jesse zitten. ''We willen een kitten Lou'' zei Harry met een pruillipje en ineens keek iedereen zo naar me behalve Adeline en Matthew, die probeerde hun lach in te houden. ''Okay okay goed we gaan een kitten halen maar als die kitten ook maar iets kapot maakt mogen jullie ervoor gaan betalen'' zei ik ''Deal'' riepen ze en Harry tilde me op en hij gaf me een kusje. ''Dankje Lou'' zei hij blij en ik grinnikte.

Matthew en Adeline gingen weer naar huis omdat Harry graag alleen met onze kinderen wilde gaan en omdat we niet genoeg plek hadden in de auto. ''OMG kijk deze'' zei Liv wijzend naar een bruine kitten met witte strepen en wat donkere strepen, en hele schattige blauwe oogjes, ''Papa kom nu hier heen, Liv heeft het meest schattige katje ter wereld gevonden'' zei Darcy en Harry ging erbij staan. ''Aww okay wie stemt er voor dit schatje?'' vroeg Harry en alle 3 de kinderen staken hun hand op.

Nadat we allerlei spulletjes hadden gekocht voor het zoals mijn gezin zegt: nieuwe familie lid, gingen we weer naar het assiel waar we net ook geweest waren en we haalde de kitten op. onder weg hadden de kinderen met Harry een naam bedacht en na lang discussiëren hebben ze besloten om de kitten Marshmallow te noemen, Jesse heeft hem nu op schoot en hij knuffelt met hem. ''Marshmallow is van mij want jullie hebben allemaal al iemand dus Marshmallow is van mij'' zei hij en ik lachte. ''Oh en trouwens kids, denk maar niet dat papa de gene zal zijn die de kattenbak verschoont, want dat gaan jullie doen'' zei ik en ze zuchtte alle 3.

HARRY P.O.V

''Lou?'' vroeg ik toen ik mijn armen om zijn nek heen sloeg en hem kusjes in zijn nek gaf. ''Wat is er baby?'' vroeg hij ''Ik wil weer eens iets leuks doen, alleen wij twee'' zei ik. ''Wat wil je doen dan?'' vroeg hij. ''Gewoon iets leuks, net zoals we deden toen de kids nog klein waren'' zei ik ''Dus je wilt de kids naar een van onze ouders brengen?'' vroeg hij ''Ja of Liv gaat naar Matthew en Darcy naar Adeline en Jesse naar Jonah ofzo'' zei ik. ''We zien het wel okay baby?'' zei hij en ik knikte en ik gaf hem een kusje. ''Morgen zitten ze alle drie weer op school, ik hoef niet te werken en jij ook niet dus misschien kunnen we dan iets leuks doen'' zei hij grijnzend. ''Waarom weet jij altijd wat ik bedoel met iets leuks doen?'' vroeg ik. ''Omdat ik je gewoon erg goed ken'' zei hij en ik gaf hem een kus op zijn wang.

De kinderen zijn alle drie in hun kamers en marshmallow liep met Jesse mee zijn kamer in dus ik denk dat Jesse zijn kamer aan het verbouwen is om het Marshmallow zo leuk mogelijk te maken. ''Ik denk dat het toch wel goed was om een kitten te nemen, Jesse is helemaal blij'' zei hij en ik knikte en ik ging bij Louis op schoot zitten. ''Ja, maar ik had mijn kitten al'' zei ik en hij trok zijn wenkbrauw op. ''I love my little kitten'' zei ik en ik gaf hem een kusje. ''Sinds wanneer ben ik een kat?'' vroeg hij ''Sinds je zo klein en schattig bent'' zei ik. ''Zeg het maar niet nog een keer'' zei hij en ik lachte.

''Papa ik heb honger'' zei Liv die in de deur opening stond. ''Ik ga straks beginnen aan het eten'' zei ik ''Wat eten we?'' vroeg Darcy ''Marshmallow!'' riep Jesse ineens waardoor wij lachte. ''Kom terug!'' riep hij weer en ineens rende er een kleine kitten door de kamer en ging hij op Louis' schoot zitten, en aangezien ik daar ook nog zat lag hij tussen ons in. ''Oh hier is hij'' zei Jesse opgelucht en hij wou hem op tillen en mee nemen. ''Doe maar niet lieverd, laat hem maar even het is nog een kitten en hij is niet voor niets weg gelopen'' zei Louis en Jesse zuchtte en hij ging naast ons zitten en hij aaide Marshmallow heel voorzichtig.

''Wat gaan we nou eten?'' vroeg Liv en ik stond op. ''Mevrouwtje ongeduld'' zei ik en ik gaf haar een knuffel, ''We eten spaghetti'' zei ik en Liv knuffelde me terug en ik gaf haar een kusje op haar hoofd, ''Okay'' zei ze zacht. ''Pap wil je morgen met me mee naar mama?'' vroeg Liv ''Morgen is het maandag lieverd dan mag ze geen bezoek, maar we kunnen woensdag weg gaan'' zei Louis en Liv liet me los toen ik har los liet. ''Okay'' zei ze en ze ging bij Darcy, Louis en Jesse op de bank zitten. ''Hazza, kom hier'' zei Louis en ik liep nar hem toe en hij liet me weer op zijn schoot zitten op de zelfde manier al net, met mij gezicht naar hem toe en Marshmallow tussen ons in. ''Uhm papa, pap'' zei Darcy ineens en wij keken haar aan. ''Liv, Jesse en ik hebben met behulp van onze oma's dit voor jullie geregeld dus we hopen dat jullie het leuk vinden'' zei Darcy en ze gaf ons een klein cadeautje.

We maakte het open en er zat een briefje bij en twee vliegtuig tickets. ''Lees eerst het briefje'' zei Jesse met een lach op zijn gezicht. ''Jongens'' zei ik ''Papa lees het briefje'' zei Liv en ik keek naar Louis die het briefje voor begon te lezen.

Lieve papa's,

We willen jullie heel erg bedanken voor alles dat jullie voor ons doen, jullie accepteren onze keuzes jullie laten ons zijn wie we zijn. Ookal zijn we niet altijd samen geweest en heeft de tijd een grote invloed gehad op ons leven, maar wat er ook gebeurde jullie gaven niet op en jullie lieten ons zien wat het betekend als je vecht voor iets waar je in geloofd. En omdat wij vinden dat jullie de meest geweldige en lieve ouders ter wereld zijn hebben wij samen met onze oma's geregeld dat jullie voor 2 weken naar Italië gaan met z'n tweeën even lekker uitrusten en wat tijd samen door brengen. We houden super veel van jullie! Never forget that!

Xx Liv, Darcy en Jesse

Ik kreeg tranen in mijn ogen en ik ging van Louis' schoot af en ik gaf ze alle drie een knuffel. ''Dank jullie wel schatjes'' zei ik en Louis kwam ook bij ons staan, hij heeft Marshmallow waarschijnlijk van zijn schoot gehaald om ons te knuffelen. ''We houden van jullie'' zei Louis en daar stonden we dan, midden in de woonkamer in een grote Tomlinson-Styles knuffel.

Hiiii hier is eindelijk weer een hoofdstukje!!! ik hoop dat jullie het leuk vonden!! Ik ben best lang bezig geweest met dit hoofdstuk omdat ik gewoon niet meer wist hoe ik het nou eigenlijk wou gaan schrijven. Ik heb gewoon geschreven wat er in me opkwam en ik hoop dat jullie het leuk vonden:) I love you all

xx Desiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now