Our sweet kids

852 44 319
                                    

HARRY P.O.V

Ik werd wakker van gehuil, ik zag dat Louis nog sliep dus ik liep naar de kamer waar het vandaan kwam. ''Hey jongen, ben je al wakker. Kom dan gaan we met papa knuffelen'' zei ik en ik haalde hem uit zijn bedje. Ik legde hem op de commode, ik verschoonde hem en liep weer naar Louis. Hij lach met zijn gezicht naar mijn kant van het bed dus ik legde Jesse naast hem neer. Jesse begon aan Louis' gezicht te zitten waardoor Louis wakker werd. ''Hey buddy, ben je al wakker?'' vroeg Louis en Jesse begon te lachen. Louis begon hem te kietelen waardoor hij nog harder ging lachen. ''Ik ga de meiden even halen'' zei ik en ik liep naar Liv's kamer.

''Lieverd wakker worden'' zei ik ''Ik wil slapen papa, Jesse heeft me wakker gemaakt'' zei ze en ik knikte. Jesse is vannacht om 2 uur wakker geworden en daar werden de meiden ook wakker van, ''Kom dan mag je bij Papa en Jesse liggen, of wil je samen Darcy halen?'' vroeg ik ''Ik wil Darcy halen'' zei ze en ik knikte, ik tilde haar op en liep samen naar Darcy's kamer. ''Darc, wakker worden, we gaan naar papa en Jesse'' zei Liv en ik grinnikte. Darcy werd wakker en keek ons aan, ik tilde haar ook op en ik had nu twee meisjes vast. Ze gaven me allebei een kus en samen liepen we naar Louis.

''Kijk een Jesse, dat zijn je grote zussen'' zei Louis. ''De grootste is Liv, en de kleinere is Darcy'' zei hij er achteraan. Ik zette de meisjes op het bed en ze gingen bij Louis en Jesse zitten. De meiden gaven hem een kusje waardoor hij weer begon te lachen. ''Hij is schattig'' zei Darcy en Liv knikte. ''En jullie zijn ook schattig'' zei ik en ik gaf ze alle drie een kusje. ''Ughum'' nep hoesten Louis ''En ik dan?'' vroeg hij ''Jij krijgt niets'' zei ik en hij keek me beledigd aan. ''Nouhou, ik wil een kusje'' zei hij ''Papa waarom geef je papa geen kusje'' vroeg Liv, ''Om hem te plagen'' zei ik ''Hazza, mag ik alsjeblieft een kusje?'' vroeg hij ''Aww omdat je het zo lief vraagt'' zei ik en ik gaf hem een kusje.

Na wat geknuffeld te hebben gingen we naar beneden. ''Zullen we vandaag even kleertjes voor Jesse kopen?'' vroeg Liv ''Ja is goed, dan kopen we meteen een buggy'' zei ik ''Yay, Darcy we gaan winkelen'' zei Liv blij en Darcy keek haar blij aan. ''Nou dan gaan we maar even omkleden'' zei Louis ''Ik ga eerst douchen, dan mag jij even op de kinderen passen'' zei ik en ik gaf hem een kusje. ''Tuurlijk maar als je straks boos bent omdat het huis een troep is is het je eigen schuld'' zei Louis en ik lachte. ''Okay, afgesproken'' zei ik en ik liep naar boven.

LOUIS P.O.V

Toen we allemaal klaar waren met aankleden gingen we snel even wat eten en gingen naar de auto. Toen we de auto hadden geparkeerd stapte we uit en tilde Harry Jesse uit de auto. ''Laten we eerst maar een buggy gaan kopen?'' vroeg ik en Harry knikte, daar hadden we gister namelijk geen tijd meer voor en we dachten: we hebben toch al een Maxi-Cosi dus we kunnen morgen wel een buggy kopen. We liepen een winkel in en Liv en Darcy begonnen rond te rennen. ''Darcy en Liv, niet rennen. Kom hier'' zei ik terwijl hij Jesse van me over nam. Harry hield de handen van Darcy en Liv vast en we keken bij wat buggy's en we namen een blauwe met witte buggy.

''Nu kleertjes kopen'' zei Darcy en Harry knikte en tilde haar op, ik tilde Liv op en Harry duwde de buggy. ''Papa mag ik mama bellen?'' vroeg Liv en ik knikte. ik pakte mijn mobiel en belde Eleanor. ''Hoi mama, hoe gaat het?'' vroeg Liv ''Wanneer kom je weer naar huis?'' vroeg ze ''Okay, we zijn nu met Jesse, papa, papa en Darcy kleertjes kopen voor Jesse'' zei ze ''Hij is heel lief'' zei ze en ik lachte en gaf haar een kus. ''Ik ben blij dat het goed gaat met jou baby'' zei ze ''Okay mama'' zei ze ''doei ik hou ook van jou'' zei ze en ze gaf mij de telefoon weer. ''Mama komt me volgende week zondag avond weer halen'' zei ze blij en ik gaf haar een kusje.

''Ik denk dat we nu alles wel hebben'' zei Harry en ik knikte, ''Wat gaan we nu dan doen?'' vroeg Darcy. Nu gaan we naar huis en dan mogen jullie met Jesse in de tuin spelen'' zei ik. We zette de kinderen in de auto, Liv achter de bijrijdersstoel, Darcy in het midden en Jesse achter de bestuurdersstoel. Jesse was in slaap gevallen en Darcy begon ook moe te worden. ''Als we thuis zijn laten we die twee wel eerst even slapen en dan zien we wel weer'' zei ik en Harry knikte.

We stapte de auto uit en ik tilde Jesse uit de auto, en Harry nam Darcy mee. Liv liep naast mij en ik deed de deur van het huis open. Liv liep naar binnen en ik liep achter haar aan, ik legde Jesse in zijn box en liep naar buiten voor de kleren en de buggy. ''Ik breng Darcy wel naar boven'' zei Harry en ik knikte, ''Ga jij mee Jesse naar boven brengen?'' vroeg ik aan Liv en ze knikte. Ik tilde Jesse op uit zijn bedje en liep achter Liv de trap op. Liv deed de deur van Jesse's kamer open en ze ging op de stoel zitten, ik deed Jesse's schoentjes uit, en zijn shirtje en broekje en deed hem een pyjama aan.

''Welterusten vriend'' zei ik en ik tilde Liv op en we liepen naar beneden. ''Papa, vind je mij nog lief?'' vroeg Liv ''Tuurlijk schatje, ik hou van je met heel mijn hart, waarom vraag je dat?'' vroeg ik verbaasd. ''Dat wil ik gewoon weten, je bent nu ook veel met Jesse bezig'' zei ze ''Lieverd luister, Jesse is mijn zoontje en jij en Darcy mijn dochters, ik hou van jullie alle drie heel veel, maar Jesse is nog klein en heeft veel aandacht nodig, en jij bent een grote meid en helpt ons heel goed. Ik zal altijd van jou houden okay, altijd nooit vergeten'' zei ik en ze knikte en gaf me een knuffel. ''Ik hou ook van jou papa'' zei ze en ik gaf haar een kus.

Hiii hier is weer een hoofdstukje aangezien ik niet meer van Femke en Rachel mag vragen of jullie willen reageren zal ik dat deze keer niet doen! dus wat ik dan wil zeggen weet ik niet! haha ik wil Rachel en Femke trouwens wel bedanken voor de 380 reacties van het boek Summer Love! ze hebben met z'n tweeën al die comments gestuurd dus ff een applausje voor Fem en Rach!

xxDesiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now