my boy

753 38 18
                                    

LIV P.O.V

''Hi mam'' zei ik toen ze de deur open deed, ''Hey lieverd, kom erin'' zei ze, aarzelend liep ik naar binnen samen met oma. ''Hi Johannah'' zei mijn moeder geïrriteerd ''Hey Eleanor'' zei oma. ''Waar is Max?'' vroeg ik bang aan mijn moeder toen ik hem niet zag. ''Hij is werken, hij komt straks terug'' zei ze ''Oh okay'' zei ik ''Heb je uh nog nagedacht over therapie?'' vroeg ik ''Hou daar over op Liv, en nee dat het ik niet'' zei ze boos.

''Ze vroeg het alleen Eleanor'' zei oma ''Hou je bek, door die homo die jou zoon is ben ik mijn dochter nu kwijt en daar gaat hij spijt van krijgen'' zei ze ''Louis is haar langer kwijt dan jij, Louis heeft haar 4 jaar niet gezien vanwege jou, en trouwens ze is hier nu toch, jij hebt misschien geen voogdij maar je kan haar tenminste zien'' zei oma rustig. ''Oh hou toch op, ik weet wel dat jij hem straks de voogdij geeft en dan haalt hij haar bij mij weg om me terug te pakken'' zei mama kwaad ''Louis is niet net zoals jij Eleanor, hij zal haar nooit bij je weg halen want hij weet hoe erg het is als je je kind niet meer mag en kan zien'' zei oma.

''Ik denk dat wij maar moeten gaan voordat dit uit de hand loopt'' zei ik en ik trok oma mee naar buiten. ''Liv lieverd het spijt me'' zei mama toen we buiten stonden, ''Wat spijt je, Dat je me jaren lang bij mijn vader hebt weg gehouden of dat je je man mij liet slaan?'' vroeg ik huilend, ze reageerde niet dus ik liep naar de auto, ''Dat dacht ik al'' zei ik en ik stapte in en oma reed weg. ''Het komt wel goed over een tijdje krijgt ze door dat ze hulp nodig heeft en dan gaat ze bij Max weg en dan gaat zij hulp zoeken'' zei oma en langzaam liep er een traan over mijn wang, waarom kan ik niet gewoon twee ouders hebben die goed met elkaar omgaan?

LOUIS P.O.V

''Wist jij dat Liv naar Eleanor ging?'' vroeg ik aan Harry ''Uh nee ik dacht dat ze morgen pas naar haar toe zou gaan'' zei hij ''Oh er zal dan wel iets tussen zijn gekomen, anyway vandaag komt Annette weer voor de locatie ze heeft wat locaties waar we heen kunnen dus dat gaan we straks even doen'' zei ik en Harry knikte. Ik ging op zijn schoot zitten en ik gaf hem een kusje ''Waar zijn Jesse en Darcy eigenlijk?'' vroeg hij ''Jesse is met Dylan voetballen en Darcy is naar Katie'' zei ik en Harry gaf me weer een kusje.

''Gaan we eigenlijk op huwelijksreis?'' vroeg ik ''Als jij dat wil wel'' zei hij ''Maar wil jij dat ook?'' vroeg ik en hij knikte. ''Nemen we de kinderen dan mee?'' vroeg ik ''Uh ik vind van niet, ik wil gewoon even met alleen jou zijn en even geen gezeur aan mijn hoofd'' zei Harry en hij legde zijn hoofd op mijn borst. ''Dan gaan ze niet mee, en dan heb ik je helemaal voor mezelf'' zei ik grijnzend ''Is meneertje Tomlinson iets van plan?'' vroeg hij ''Misschien wel misschien niet'' zei ik en ik ging van zijn schoot af omdat de bel ging.

''Hey Annette, kom erin'' zei ik en ik liet Annette binnen komen en ik deed de deur achter haar dicht. ''Harry zit in de tuin, kan ik misschien iets te drinken voor u inschenken?'' vroeg ik ''Uh doe maar een kopje thee'' zei ze en ze liep naar buiten, ik zette de thee en ik gaf het toen het klaar was aan Annette. ''We gaan straks even bij een landgoed kijken waarvan ik bijna zeker weet dat jullie het mooi vinden'' zei ze ''Okay cool'' zei ik

''Hebben jullie nog nagedacht over jullie huwelijksnacht en huwelijksreis?'' vroeg Annette ''Ja, onze huwelijksnacht willen we in een mooi hotel door brengen en de huwelijksreis weten we nog niet we hebben net wel besloten dat we met z'n tweeën gaan en niet met de kinderen erbij'' zei Harry en Annette knikte. ''Okay, misschien kunnen jullie na de bruiloft ergens heen vliegen voor de huwelijksnacht en reis'' zei Annette ''Daar hadden we nog niet aan gedacht'' zei ik ''Het is wel makkelijker denk ik'' zei Harry en ik knikte.

''Okay laten we gaan'' zei Annette en we stonden op, Harry pakte de lege beker van Annette op en hij bracht hem naar de keuken, ik deed de deur dicht en we liepen naar de voor deur, Harry gaf mij de auto sleutel en zelf pakte hij de huis sleutel en deed hij zodra we allemaal buiten waren de deur op slot. ''Ik ga wel voor dan hoeven jullie me alleen maar te volgen'' zei Annette en wij knikte.

HARRY P.O.V

Louis en ik zitten weer thuis op de bank we hebben het landgoed meteen gehuurd want het was prachtig, heel veel mooie bomen, een mooi huis als back-up en waar Louis en ik ook uit komen als we naar het altaar lopen en waar we ons klaar kunnen maken voordat we naar het altaar lopen. ''Het was zo mooi'' zei Louis die tegen mijn borst aan ging liggen. ''Ja het was veel mooier dan dat ik had verwacht'' zei ik terwijl ik met mijn hand door Louis' haar ging.

De stilte werd verstoord door Louis' mobiel. ''Met Louis...Ja....is goed maar hoe laat ben je morgen dan thuis?......Uhh ja, het maakt niet zo veel uit lieverd als jij naar huis wil kom je naar huis, maar stuur dan wel even een apje of bel even want dan weten wij dat je naar huis komt....Tot straks'' zei Louis ''Darcy?'' vroeg ik en hij knikte ''Ze gaat vannacht bij Katie slapen, Niall brengt haar straks even zodat ze haar spullen kan halen'' zei Louis ''Okay, dan ga ik Jesse zo even halen want ik ga straks eten maken'' zei ik ''Wat gaan we eigenlijk eten?'' vroeg Louis ''Uh pasta, die ene die jij zo lekker vind'' zei ik ''Yes'' zei Louis en ik lachte.

De bel ging dus Louis ging van me af en stond op, ik stond ook op en ik liep naar de keuken, ''Hi Ni'' hoorde ik Louis zeggen, en gelijk daarna hoorde ik twee meiden lachend naar boven toe rennen. ''Hi Hazza'' zei Niall ''Hey hoe gaat het?'' vroeg ik ''Goed hoor maar ik hoop dat ik vannacht een beetje slaap want de vorige keer hebben ze de hele nacht gelachen'' zei Niall en ik grinnikte, ''Ik ga Jesse even halen'' zei Louis ''Is goed schatje'' zei ik en ik gaf hem een kus ''Bye Ni'' zei Louis en hij liep weg ''Veel plezier Darc'' riep Louis naar boven ''Dankje pap'' riep ze terug en ik grinnikte.

''Was t leuk met Dylan?'' vroeg ik toen we gingen eten, ''Ja, ik heb gewonnen met 6-2'' zei Jesse ''Goedzo jongen'' zei Louis en hij gaf hem een high five. ''Nou nu je zussen er niet zijn mag jij zeggen wat we vanavond gaan doen'' zei ik ''Yes, zullen we de hunger games kijken, met popcorn en chips?'' vroeg hij en ik lachte ''Popcorn en Chips?'' vroeg Louis ''Ja please pap, Darcy is er eindelijk een keer niet Liv is hier bijna nooit dus please'' zei Jesse smekend. ''Okay maar dan ga je eerst douchen en je pyjama aan doen'' zei ik en Jesse zuchtte ''Okay'' zei hij.

LOUIS P.O.V

Harry had de popcorn in de magnetron gezet en Jesse stond onder de douche, en ik zocht de film, ''Harry waar is die film?'' vroeg ik ''Uh misschien boven in onze tv en anders moet hij bij die andere films liggen'' riep Harry vanuit de keuken. ''Okay ik kijk boven wel even'' zei ik en ik liep naar boven. ''Pap'' riep Jesse ''Ja wat is er?'' vroeg ik ''Wil je even een onderbroek voor me pakken en me mijn handdoek aan geven?'' vroeg hij ''Ja tuurlijk wacht even'' zei ik en ik liep naar zijn kamer en ik pakte zijn onderbroek uit zijn kast en ik liep naar de badkamer. Ik opende de deur en ik legde de onderbroek op en stoeltje en ik gaf Jesse zijn handdoek aan.

''Thanks pap'' zei hij ''Graag gedaan jongen'' zei ik en ik liep weer naar Harry en mijn kamer om te kijken of die film daar lag, ik deed de dvd speler van onze tv open en daar zat hij in, ''Thank the lord'' zei ik en ik liep naar beneden. ''Gevonden?'' vroeg Harry ''Tada'' zei ik en ik liet de dvd zien en ik deed hem in de speler. Jesse was inmiddels ook al beneden en hij ging op de bank zitten. Ik ging onderuit liggen tegen de leuning aan en kussens zodat het minder hard was en Harry kwam tussen mijn benen liggen met zijn hoofd op mijn borst en Jesse zat aan de andere kant van de bank met een dekentje, Harry legde ook een dekentje over ons heen en ik speelde de film af. Mijn jongens, mijn schattige lieve jongens.

Hii hier is weer een hoofdstukjee!! ik hoop dat jullie het leuk vonden!!! de Wedding is heel dicht bij nu!! maar wat gaat er nou met Liv gebeuren? wat gaat Eleanor doen? sorry dat dit niet echt een hoofdstuk was dat echt heel erg op de situatie met Liv gericht was maar jah.

xxDesiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu