a day off

695 29 11
                                    

DARCY P.O.V

''Liv weet je waar mijn etui is?'' vroeg ik ''Ja die ligt beneden op de eettafel'' zei ze en ik liep snel naar beneden waar ik mijn ouders zag zoenen, ''Er is een kind beneden'' zei ik toen ik mijn handen voor mijn ogen deed, meteen stopte ze en lachte ze. ''Het is veilig lieverd'' zei Louis. ''Waar blijven je broertje en zus?'' vroeg Harry ''Geen idee, Jesse stond zijn tanden te poetsen en Liv deed make up op'' zei ik. ''Ik haal ze wel'' zei Louis en hij stond op en hij ging naar boven. ''Papa?'' vroeg ik en hij stond op. ''Ja lieverd?'' vroeg hij ''Gaan we dit weekend naar oma?'' vroeg ik ''Wil je graag naar oma?'' vroeg hij en ik knikte. ''Dan bel ik oma vanmiddag en dan zorg ik dat we naar oma gaan'' zei hij en ik knuffelde hem.

Na een tijdje waren Liv en Jesse ook klaar en ging ik samen met Liv naar school. ''Weetje Darcy zullen we na school gaan shoppen?'' vroeg Liv ''Ja is goed'' zei ik ''Ik bel pap straks wel om te zeggen dat we later thuis zijn'' zei Liv en ik knikte. Toen we op school waren liepen we naar onze kluisjes. Mijn kluisje staat aan een andere kant dan die van Liv dus we liepen niet meer samen. ''Hey Dars'' zei Evie een van mijn beste vriendinnen. ''Hey'' zei ik en ik gaf haar een knuffel. ''Kom we gaan naar wiskunde'' zei ze en ik knikte.

HARRY P.O.V

Louis en ik zijn beiden vrij vandaag, en daar ben ik heel blij mee. Jesse gaat weer gewoon naar school maar als het echt niet gaat komt hij weer naar huis. ''Hey baby wat doe je?'' vroeg Louis ''Niets ik kijk uit het raam'' zei ik ''Waar dacht je aan?'' vroeg hij ''Nou eigenlijk aan niets maar ik moet je wel iets vertellen'' zei ik ''Oeh wat dan?'' vroeg hij en we gingen op de bank zitten. ''Nou Darcy vroeg of we dit weekend naar mijn moeder konden dus ik heb mijn moeder gebeld of ze tijd had, dus we gaan zaterdag even langs okay?'' vroeg ik ''Ja gezellig'' zei hij ''En Liv en Darcy gaan shoppen na school dus dan zijn we alleen met Jesse'' zei ik.

''Weetje ik denk dat dat wel goed voor hem is, ik bedoel de meiden zijn altijd om hem heen en hij heeft ons nooit alleen gehad'' zei Louis ''De meiden toch ook niet?'' vroeg ik ''Als Liv bij Eleanor was, was Darcy alleen met ons, maar ik bedoel toen we Jesse adopteerde had hij al twee zussen, Liv kreeg na 4 jaar een zusje en Darcy na 2 jaar een zus. Maar Jesse weet niet beter dan dat hij twee zussen heeft, een zus is heel lang weggeweest en is nu weer terug, ik bedoel hij... ja ik weet niet ik denk gewoon dat we hem niet genoeg aandacht geven'' zei hij ''Dan moeten we daar verandering in brengen'' zei ik en Louis knikte.

''Babe, waarom stop je eigenlijk niet met werken bij La place? Ik bedoel je hebt nu twee banen, je werkt op school en bij La place'' zei Louis. ''Ik werk in 3 dagen per week op school en maar 2 keer bij La place'' zei ik ''Ja weet ik maar het is niet dat we dat extra geld nodig hebben'' zei ik ''Weet ik maar ik vind het gewoon leuk om daar te werken, broodjes maken enzo ik vind het leuk en natuurlijk vind ik kinderen helpen leuker. Over een maand loopt mijn contract ook af bij La place dus dan stop ik ook, het is misschien ook beter voor de kinderen'' zei ik en Louis kwam bij me zitten.

''Als je niet wil stoppen dan moet je dat ook niet doen hé babe'' zei hij ''Weet ik maar het betaald ook niet super goed, de kinderen en zeker Jesse zullen het fijn vinden als er iemand is thuis als ze uit school komen en ik heb iets meer vrije tijd. Ik werk iedere maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag, als ik stop met La place dan werk ik alleen nog op maandag, donderdag en vrijdag'' zei ik en Louis gaf me een kusje.

''Ik hou van je'' zei hij ''Ik ook van jou'' zei ik en ik gaf hem nog een kusje. ''Dus wat gaan we vandaag allemaal doen voordat de kinderen thuis komen?'' vroeg ik en Louis stond op. ''Uhm, ik ga even douchen en daarna kunnen we op de bank liggen en een beetje zoenen'' zei hij grijnzend en hij gaf me een kusje. hij liep naar boven en ik liep naar de keuken. Ik pakte een glas en ik schonk er wat ice tea in. Over 2 uur komt Jesse thuis, en ik hoop dat hij zich goed voelt want vanmorgen was hij duizelig. Zijn school heeft in ieder geval nog niet gebeld dus dat is een goed teken.

LOUIS P.O.V

Harry en ik liggen op de bank, we zoenen gepassioneerd, mijn hand zat in zijn haar en zijn hand lag tegen mijn wang aan. Harry en ik hebben vrij weinig momenten zoals deze, en die willen we graag koesteren. ''Weet je misschien kunnen de kinderen bij je moeder logeren als we daar zijn. Dan hebben wij wat tijd samen en de kinderen kunnen dan wat tijd met hun oma door brengen'' zei ik ''Dat klinkt goed baby'' zei Harry en hij drukte zich dichter tegen me aan en zoende me weer.

''Gatver jullie lijken wel twee pubers'' hoorde we Jesse ineens zeggen. ''Jij ook hallo Jesse'' zei Harry en hij gaf me nog een kusje en ging toen van me af. ''Ik heb honger'' zei Jesse en Harry liep naar de keuken om het eten op tafel te zetten. ''Hoe was het op school, voel je je al weer wat beter?'' vroeg ik toen ik met Jesse aan tafel ging zitten. ''Ja ik heb wel hoofdpijn maar ik ben niet meer misselijk en ik ben ook niet meer duizelig'' zei hij. ''Wil je straks een paracetamol?'' vroeg Harry en Jesse knikte. ''Oh mag Jonah hier afspreken vanmiddag?'' vroeg Jesse. ''Tuurlijk, je zussen zijn er vanmiddag niet dus dat kan wel'' zei ik ''Yes dankje pap'' zei Jesse blij en hij pakte een broodje.

''Tot straks'' zei Jesse net voordat hij de deur uit liep. Harry en ik ruimde de tafel af en ik keek Harry aan. ''Weet je Hazz, ik denk dat onze relatie sterker is doordat we Liv krijt raakten dan als dat nooit gebeurt was'' zei ik ''Hoe bedoel je?'' vroeg hij ''Nou als we Liv nooit kwijt waren geweest dan had je +me niet iedere dag hoeven troosten, dan had je me niet iedere dag verteld dat er een dag zou komen dat we Liv terug zouden krijgen, dan hadden we nooit zo'n tijd moeten doorstaan maar die tijd heeft ons sterker gemaakt'' zei ik en Harry sloeg zijn armen om me heen, ''Misschien wel ja maar ik heb liever dat Liv hier is dan dat ze weg is'' zei Harry ''Ik ook, nu zijn we weer compleet, Louis, Harry, Liv, Darcy en Jesse Tomlinson-Styles'' zei ik blij. ''Altijd'' zei Harry en hij gaf me een kusje.

Harry is even boodschappen doen en Jesse is met Jonah op het voetbal veldje. Darcy belde me net om te zeggen dat zij en Liv iets in de stad gaan eten. Ik ben blij dat Darcy en Liv nog steeds zo goed met elkaar over weg kunnen, toen ze nog kleiner waren konden ze al zo goed met elkaar spelen en hadden ze bijna nooit ruzie, maar nu ze ouder zijn kunnen ze nog steeds goed overweg. Jesse is gewoon erg blij dat hij nu alle twee zijn zussen heeft.

Harry en ik zitten er over te denken om te verhuizen, naar een groter huis en opnieuw beginnen, een huis dichter bij de scholen van de kinderen en dichter bij onze ouders, maar we willen het eerst met de kinderen bespreken voordat we ook echt gaan verhuizen, Harry en ik kijken 's avonds, als de kinderen in bed liggen, naar huizen. We hebben een huis gezien die ons heel erg aanspreekt, het heeft een grote tuin, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een studeerkamer en nog een kamer waar de kinderen heen kunnen met hun vrienden. Er zit ook een garage bij wat Harry en ik heel erg fijn vinden. De keuken en de woonkamer zijn apart en je kan via een schuifdeur in de woonkamer naar de tuin. De keuken heeft een kookeiland en het is erg ruim. Harry en ik gaan dit weekend aan de kinderen vragen of ze willen verhuizen.

''Babee wil je me even helpen met de boodschappen?'' vroeg Harry ineens, ik stond op en liep naar buiten, ''Wat heb je allemaal gekocht?'' vroeg ik verbaasd toen ik 5 tassen vol eten en drinken zag. ''Eten en drinken'' zei Harry en ik gaf hem een kusje. Ik trok terug en ik pakte twee tassen en Harry liep ook achter me aan met twee tassen. Toen alles binnen was zette Harry alles in de koelkast of in de voorraadkast. ''De meiden eten niet mee, ze gaan iets in de stad eten'' zei ik en Harry keek me aan. ''Okay maar waar is Jesse, is hij nog steeds buiten?'' vroeg Harry en ik knikte. ''Wat gaan we eigenlijk eten?'' vroeg ik ''Uhm ik ga taco's maken'' zei hij en ik ging tegen Harry aan staan. ''Ik hou van je baby'' zei ik ''Ik hou ook van jou liefje'' zei Harry en hij gaf me een kus.

Hiiii het spijt me zo zo zo zo zo zo zo zo zo zo erg dat ik al 2 maanden niet meer heb geupdate! school verpest mijn leven! allemaal verslagen en stages super veel toetsen ik heb letterlijk geen vrije tijd, ik kan waarschijnlijk vanaf volgende week echt helemaal niet meer updaten omdat het allemaal zo veel is, ik word gek van school en ik heb zo veel stress het spijt me echt dat het zo lang heeft geduurd maar ik ga mijn best doen om er niet weer twee maanden van te maken het spijt me echt heel erg. ik hoop dat de update leuk was ik heb hem zo lang mogelijk proberen te maken. Ik hou van jullie!

xxDesiree


Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu