A Fathers and son day

575 20 4
                                    

HARRY P.O.V

Gister hebben we nadat we de meiden weg hadden gebracht samen pizza's gebakken en hebben we Jesse's lievelingsfilms gekeken, hij heeft duizend keer sorry gezegd en wij hebben gezegd dat het in het verleden is en dat het niet erg meer is. Jesse en ik zijn nu bezig met het ontbijt terwijl Louis nog in bed ligt. ''Papa is zo lui'' zei Jesse en ik lachte, ''Ja dat is hij zeker, een luie vader'' zei ik en Jesse lachte, ''Denk je dat de pannenkoeken goed zijn?'' vroeg hij ''Ik vind ze perfect, pak maar drie borden en wat dingen die je er op wil doen'' zei ik ''Okay'' zei hij en hij pakte de slagroom, de stroop en de aardbeien. Ik legde op ieder bord twee pannenkoeken en Jesse deed op alle drie slagroom en aardbeien en bij zichzelf en Louis ook nog stroop. ''Ja denk je dat ze klaar zijn?'' vroeg ik ''Ja helemaal klaar'' zei hij, ''Okay als jij het bord voor papa mee neemt naar boven dan neem ik onze borden mee'' zei ik.

''Papa wakker worden'' zei Jesse terwijl hij het bord op zijn nachtstandje zetten en op Louis ging liggen, ''Ik ben wakker'' zei Louis en hij begon Jesse te kietelen, we hebben ontbijt gemaakt'' zei Jesse nadat louis stopte met kietelen en Jesse weer naast het bed stond, ''Aw dank jullie wel schatjes'' zei Louis toen Jesse hem het bord gaf, ''Okay welke film moet ik aan zetten?'' vroeg Louis ''Sjakie en de chocoladefabriek'' zei Jesse, Louis deed onze netflix aan en zocht naar de film, tijdens de film aten we ons ontbijt op. ''Pap gaan we straks een taart bakken?'' vroeg Jesse ''Nadat we alle drie gedoucht zijn en schone kleren aan hebben dan gaan we een taart bakken'' zei ik ''En papa jij gaat ook mee helpen'' zei Jesse ''Ja Lou jij gaat ook mee helpen'' zei ik. ''Weet ik, ik ga helpen'' zei hij en Jesse gaf hem een knuffel, ''Beloofd?'' vroeg hij ''Beloofd'' zei Louis.

''Okay het beslag is gemaakt, wat nu?'' vroeg ik ''Vul de cake vorm met het beslag en doe hem voor een half uur in de oven'' zei Jesse, ''Okay gieten maar Jesse'' zei Louis, en Jesse begon het beslag in de cake vorm en Louis nam ondertussen allemaal foto's. nadat de taart in de oven zat begonnen we met opruimen, we waste onze handen af en legde de spullen klaar om de taart te versieren. ''Okay ondertussen wil ik een race doen'' zei Louis ''Wie als eerst weer terug beneden is met een voetbal tenue aan van Doncaster rovers wint'' zei Louis ''Ik heb geen tenue van Doncaster rovers'' zei Jesse zacht, ''kijk maar een op je bed'' zei Louis en Jesse rende zo snel mogelijk weg, ''Hey kleine valsspeler'' riep Louis en ik lachte, ''Zo cool'' hoorde ik Jesse roepen.

''Ik win'' zei Jesse toen hij weer bij mij stond, ''Past het tenue?'' vroeg ik en hij knikte. ''Wanneer hebben jullie die gekocht?'' vroeg hij ''Gister middag voordat je thuis kwam'' zei ik en hij knuffelde me, ''Dankje papa'' zei hij ''Bedank mij niet maar je vader, hij heeft gezorgd dat je het tenue hebt gekregen'' zei ik ''Jij kleine valsspeler'' zei Louis toen hij ook weer bij ons was, Jesse lachte en gaf Louis een knuffel en bedankte hem voor het tenue, ''Okay nu jullie klaar zijn met jullie kleine race, kunnen jullie de tafel dekken voor de lunch'' zei ik en beide keken me raar aan maar begonnen met het dekken van de tafel.

Tijdens de lunch was de taart klaar en heb ik hem eruit gehaald om af te koelen, ''Papa we zijn klaar met eten kom ik wil de taart versieren'' zei Jesse en ik lachte, ''Okay okay ik zet de taart straks op tafel en dan mag je ermee doen wat je wil'' zei ik. Na een tijdje was bijna de hele taart versiert en keek Jesse er trots naar, ''Ja hij is nu echt af'' zei hij en Louis en ik keken naar de taart die echt heel mooi is geworden, ''Foto tijd'' zei Louis en hij maakte een foto van Jesse met zijn taart. ''Okay die taart gaat nu in de koelkast, jij doet je schoenen aan want we moeten weg om op tijd bij de wedstrijd te komen'' zei Louis en Jesse ging zo snel mogelijk naar de gang.

LOUIS P.O.V

''Wat denk jij dat de uitslag word pap?'' vroeg Jesse toen we in de auto zaten, ''Ik denk 2-1 wat denk jij Jes?'' vroeg ik ''Ik denk 2-0, en wat denk jij papa?'' vroeg Jesse ''Ik denk 1-0'' zei Harry ''Jij bent saai Harry'' zei ik en Jesse grinnikte, ''Maar jij bent lui pap'' zei hij ''Hey wil je dat ik omdraai?'' vroeg ik ''NEE'' riep Jesse ''Dan zou ik me maar niet zo beledigen als ik jou was'' zei ik en Jesse lachte, ''Sorry pap'' zei ik. ''Pest dat kind niet zo'' zei Harry ''Shush jij'' zei ik terwijl ik mijn hand voor zijn mond hield, Harry lachte en haalde mijn hand weg.

''We zijn er'' zei ik en Jesse keek uit het raam, ''Zo cool'' zei hij en ik lachte. We stapte uit en liepen naar de ingang, Harry en ik liepen hand in hand terwijl Jesse voor ons liep. Zodra we binnen waren en we op onze stoelen zaten kwam die lach niet meer van Jesse's gezicht af, ''Dit is zo cool'' zei hij en ik lachte, ''Straks word het nog cooler, de spelers komen dan op met muziek, maar pas als het spel begonnen is word alles nog veel cooler'' zei ik en Jesse keek me enthousiast aan. Harry maakte ondertussen foto's van ons, hij dacht dat ik hem niet door had. ''Al mijn vrienden op school waren zo jaloers toen ik vertelde dat ik met jullie naar een echte voetbalwedstrijd ga'' zei Jesse en ik lachte en sloeg mijn arm om hem heen, ''Deze dag is nog lang niet over Jes'' zei ik en Jesse gaf me een knuffel.

Snel trok hij uit de knuffel omdat de spelers op het veld kwamen. Hij begon met alle supporters te klappen en Harry keek hem zo trots aan net als ik. Hij heeft de tijd van zijn leven. De wedstijd was alles behalve saai, er waren veel kansen voor zowel Doncaster als Liverpool, Liverpool had bijna met een penalty gescoord. Maar na die poging werd er snel daarna gescoord door Doncaster, Jesse kon gewoon niet blijer kijken. Ik ben zo blij dat ik dit met mijn zoon kan doen, dat ik hem mee kan nemen naar iets waar hij echt heel blij van word en dat hij weet dat vandaag helemaal om hem draait, en om niemand anders.

Tijdens de rust gingen Jesse en ik iets lekkers halen terwijl Harry op onze plekken bleef zitten, ''Wat wil je hebben?'' vroeg ik ''Uhm papa wilde een zakje M&M's, ik wil wel een zakje paprika chips'' zei Jesse ''Okay, uhm een zakje M&M's, een zakje paprika chips, een snicker en een flesje cola'' zei ik tegen het meisje achter de balie. Nadat ik betaald had gingen we weer terug naar Harry en Jesse gaf hem zijn M&M's. ''Dankje wel lieverd'' zei Harry toen Jesse weer ging zitten. Niet veel later begon de wedstrijd weer en Jesse zei niets meer, Harry keek mij aan en hij lachte naar me, hij ging even met zijn hand door Jesse's haar en gaf hem een kusje op zijn wang.

''1-0 was toch niet zo saai of wel?'' vroeg Harry toen we weer naar de auto liepen, ''Kijk niet naar mij papa zei het'' zei Jesse, ''Okay baby je had gelijk en nee het was niet zo saai'' zei Louis, ''Dit was de spannendste wedstrijd ever'' zei Jesse blij. ''Wat dacht je van een McDonalds op de terug weg en als toetje thuis een stukje taart'' zei Harry ''Goed idee'' zei Jesse en ik lachte. ''Op naar de McDonalds'' zei ik. zodra we bij de McDonalds waren ging Jesse ergens zitten en ging Harry bestellen, want we hadden in de auto al besproken wat iedereen wilde hebben.

Na het eten gingen we weer naar huis, Jesse is zich aan het omkleden en Harry heeft het tasje van de fanshop op tafel gelegd, ''Okay als jij een paar films klaar legt dan ga ik even bij Jesse kijken'' zei Harry en ik knikte. Ik pakte een paar films die we gister en vanochtend nog niet gezien hadden en waarvan ik zeker weet dat Jesse ze leuk vind, al snel kwamen ze beneden en liepen ze beide naar de keuken, Jesse sneed de taart aan en gaf mij een stukje, pas toen we op de bank zaten en de film aan stond namen we alle drie een hapje, ''Heel erg bedankt voor deze geweldige dag, ik hou van jullie'' zei Jesse en we zette allebei onze taartjes neer en gaven Jesse een knuffel, ''Alles voor onze geweldige zoon'' zei ik .

Hii ik kan bijna zelf niet eens geloven dat de updates er bijna opzitten... Ik hoop dat jullie dit boek tot nu toe leuk vonden... Ik moet morgen weer naar school en ik heb er geen zin in. maar dit is mijn laatste jaar op de middelbare dus jah... heel erg bedankt voor alle lieve comments en votes  I love you all!!

xx Desiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now