The truth

709 34 23
                                    

pap: Louis - papa: Harry

DARCY P.O.V

''Liv kan ik even met je praten?'' vroeg ik toen ik in haar kamer stond in de deur opening, Matthew en Liv lagen op haar bed te knuffelen en beiden keken ze op. ''Tuurlijk wat is er?'' vroeg ze, Liv is de enige die mijn geheim weet dus ik wil liever niet dat Matthew erbij is. ''Het gaat zeg maar over je weet wel'' zei ik en Matthew keek een beetje verward omdat hij niet weet waar het over gaat. ''Oh okay ik loop wel even met je mee, ik ben zo terug Matt'' zei ze en ze stond op en liep naar me toe en samen liepen we naar mijn kamer, Liv deed de deur dicht en we gingen op mijn bed zitten.

''Ik wil het papa en pap vertellen'' zei ik zacht, ''Weet je het zeker?'' vroeg Liv en ik knikte. ''Ze komen er ooit achter en ze hebben geen reden om boos te zijn of om me te haten'' zei ik ''Dat is waar, weet Adeline dat je het gaat vertellen?'' vroeg ze en ik knikte, ''We gaan het samen vertellen'' zei ik. ''Weten haar ouders het al?'' vroeg Liv en ik schudde mijn hoofd. ''We willen dat ze het tegelijkertijd te weten komen'' zei ik, ''En Jesse?'' vroeg ze ''Ik vertel het hem erna'' zei ik ''Waar gaan jullie het vertellen?'' vroeg ze ''Bij haar thuis'' zei ik. ''Hoe ga je ze daar krijgen?'' vroeg Liv, ''Ik zeg gewoon dat ik iets vergeten ben bij haar en dat ze allebei mee moeten'' zei ik ''En anders zorg ik wel dat ze mee gaan'' zei Liv en ik lachte. ''Het komt wel goed ik beloof het'' zei ze en ze gaf me een knuffel.

''Willen jullie me naar Adeline brengen ik ben daar iets vergeten'' zei ik ''Ik breng je wel even'' zei pap ''Jullie moeten allebei mee, dan kunnen jullie haar ouders ook ontmoeten'' zei ik ''Nou okay dan'' zei papa en we liepen naar de gang, pap riep nog even naar boven dat we even weg waren en daarna stapte we de auto in. Ik ben zo zenuwachtig, ik weet dat ze het zullen accepteren maar of Adeline's ouders dat ook doen dat weet ik niet. Toen we er waren liepen we naar binnen en gaf ik Adeline een knuffel. ''Okay uhm ik heb jullie hier eigenlijk om een andere reden mee naar toe gelokt en dat is omdat we jullie iets willen vertellen'' zei ik. ''Darcy en ik hebben een relatie'' zei Adeline toen ze mijn hand pakte.

Mijn ouders keken verbaasd en blij en Adeline's ouders keken geschokt en verbaasd. ''Mam, pap?'' vroeg ze zacht en haar ouders keken op, ''Vinden jullie het erg?'' vroeg ze zacht met een gebroken stem, ik maakte rondjes met mijn duim over haar hand. ''Nee lieverd, natuurlijk niet. maar het is wel even schrikken als je dochter je verteld dat ze een relatie heeft met een meisje'' zei Grace Edenine' moeder en Adeline knikte. ''Maar ik ben wel heel blij voor jullie'' zei Grace en ze stond op en gaf Adeline een knuffel en ik liet haar hand los en ik gaf mijn ouders een knuffel. ''We zijn trots op je lieverd'' zeiden ze en ik lachte naar ze. ''Wie weten dit eigenlijk allemaal al?'' vroeg John Adeline's vader. ''Alleen mijn zus Liv'' zei ik. ''Hoe lang hebben jullie een relatie?'' vroeg pap ''3 weken'' zei Adeline en ik knuffelde haar.

''We wilde het jullie pas vertellen als we er beiden klaar voor waren'' zei ik en Adeline knikte. ''Vanaf wanneer wist Liv het dan?'' vroeg papa, ''Vanaf het begin, ik denk 3 dagen nadat we verkering kregen'' zei ik. ''We zijn blij voor jullie meiden'' zei John en we belandde in een groepsknuffel. Zodra we uit de groepsknuffel kwamen keek ik Adeline aan, ze knuffelde me en ik legde mijn gezicht in haar nek en ze deed het zelfde bij mij. ''Ik hou van je'' zei ik zacht zodat alleen zij het kon horen, ''Ik ook van jou'' zei ze heel zacht maar net zo hard zodat alleen ik het kon horen.

''Kom Darcy, we gaan weer naar huis, je broertje moet naar bed en ik weet zeker dat Liv hem niet naar bed brengt omdat hij dan kan opblijven'' zei papa en ik zuchtte. ''Okay'' zei ik en ik liet Adeline los en we liepen met z'n alle naar de voor deur. ''Tot morgen'' zei ik en ik gaf Adeline een kort kusje die zoveel voor ons betekend. ''Tot morgen'' zei ze en we liepen naar de auto en ik zwaaide nog tot ik haar niet meer kon zien, Adeline is zo mooi, ze is net zo groot als ik, ze is blond, ze heeft een super mooie lach, ze heeft blauwe ogen, ze is lief, schattig ze is gewoon perfect en ik ben zo blij dat ze mijn vriendin is.

HARRY P.O.V

''Babe?'' vroeg ik ''Ja?'' vroeg Louis die tegen me aan lag op de bank, de kinderen liggen te slapen, Matthew is naar huis en Louis en ik gaan zo naar bed. ''Had jij het gedacht dat Darcy lesbisch zou zijn?'' vroeg ik ''Nee, jij wel?'' vroeg hij en ik schudde mijn hoofd. ''Ik ben blij dat ze weet dat ze op meisjes valt en dat ze een super lieve vriendin heeft, en ik ben trots dat ze het ons verteld heeft'' zei ik en Louis knikte, ''Ze is 13, ze weet nu al dat ze lesbisch is en ze heeft nu al een vriendin, ik wou dat ik het al zo snel wist'' zei Louis en ik keek hem aan, ''Hoe oud was je toen je erachter kwam dat je bi bent?'' vroeg ik ''Ik denk dat ik 16/17 was'' zei hij. ''Ik was 15'' zei ik en ik gaf Louis een kus. ''Zullen we gaan slapen?'' vroeg ik en Louis knikte en samen liepen we naar boven.

''Ik ga nog even bij Darcy kijken'' zei ik en Louis knikte. Ik liep naar Darcy's kamer en ik opende de deur, Darcy lag in haar bed met haar mobiel aan en ik lachte naar haar, ''Dars, wat ben je aan het doen?'' vroeg ik ''Ik app met Adeline'' zei ze zacht ''Lieverd je moet slapen'' zei ik ''Weet ik maar ze is zo lief'' zei ze en ik ging naast haar zitten. ''Kijk'' zei ze en ze gaf me haar mobiel.

Baby girl: Adeline / Jij: Darcy

Baby girl: you're so pretty, I love you to the moon and back!

Jij: I love you so much more! You're gorgeous!

Baby girl: Stop you make me blush

Jij: Sorry, maar het is de waarheid!

Baby girl: I love you so much!!!

Jij: I love you too!!!!

''Jullie zijn schattig, maar zeg maar tegen haar dat je moet slapen'' zei ik ''Okay'' zei Darcy en ze typte dat ze moest gaan slapen en 2 minuten daarna legde ze haar mobiel op haar nachtkastje. ''Slaap lekker lieverd'' zei ik en ik gaf haar een kus op haar wang en liep daarna naar Louis die al lag te slapen, ik deed mijn kleren uit, poetsten mijn tanden en ik ging naast hem liggen, ik gaf hem een kusje en ik ging lekker dicht tegen hem aan liggen en al snel viel ik in slaap.

Hii okay dit zagen jullie waarschijnlijk niet aankomen maar het kwam zo ineens in me op en ik dacht misschien is het wel leuk. Wat vinden jullie ervan dat Darcy lesbisch is? De berichtjes zijn in het Engels en Nederlands omdat ik vind dat als je je gevoelens uit dat dat veel beter klinkt in het Engels dan in het Nederlands! Anyway ik hoop dat jullie het leuk vonden!!

xxDesiree


Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now