mr. and mr. Tomlinson

835 43 12
                                    

LOUIS P.O.V

Ik sta in mijn pak voor de spiegel, Liv staat naast me in haar super mooie jurk. Ik sla een arm om haar een en ik geef haar een kus op haar wang. ''Ik ben zo blij dat je er bij bent lieverd'' zei ik ''Ik ook pap'' zei ze en ik gaf haar een kus. zei ze ''Maar jij moet nu even gaan zitten zodat ik deze op kan doen'' zei ze toen de mijn corsage pakte. Ik ging zitten en ze speldde hem op. ''Zo nu ben je er helemaal klaar voor'' zei ze en ik lachte en ik stond weer op. ''Je ziet er prachtig uit Liv'' zei ik ''Jij ook pap, papa gaat het geweldig vinden'' zei ze en ik lachte. ''Ik wil naar hem toe'' zei ik, ''Snap ik maar je moet nog even wachten pap'' zei ze en ik zuchtte.

''Liv en Louis jullie mogen alvast naar het altaar lopen'' zei de weddingplanner en ik keek naar Liv en ik haalde diep adem. Ik haakte mijn arm in die van Liv omdat zij me gaat weggeven. Liv keek me aan en ze lachte naar me. We liepen door de deuren naar buiten en iedereen keek om. We liepen naar het altaar dat in het gras stond en waar de zon op scheen, we hebben erg geluk dat het zo'n mooi weer is. Ik stond bij het altaar en Liv gaf me een knuffel en een kus en daarna ging ze achter me staan. Na ons kwamen Jesse en Darcy en achter hun liepen Harry en zijn vader. Darcy en Jesse gingen zitten nadat ze mij een kus en knuffel hadden gegeven en Harry's vader gaf mij een hand en hij knikte toen hij Harry's hand aan me gaf.

Harry ziet er zo mooi uit en het liefst had ik hem nu gezoend en geknuffeld maar ik moet daarvoor nog even wachten. ''We zijn hier bij een gekomen om Harry Edward Styles en Louis William Tomlinson in de echt te verbinden. Louis zou jij je gelofte willen voorlezen?'' vroeg de trouwambtenaar en ik knikte en ik pakte het briefje uit mijn zak. Ik keek Harry aan en ik las het voor.

''Lieve Harry, sinds het eerste moment dat ik je zag vond ik je al leuk, beiden zaten we in een lastige periode door dingen die speelde met onze toenmalige partners, we spraken vaker af en we begonnen gevoelens voor elkaar te krijgen. Jij had een dochter van 2 en ik had een dochter van 4. Toen we een tijdje samen woonden besloten we om samen een kindje te adopteren, en moet je ze nu eens zien Liv is nu 15, Darcy is 13 en Jesse is 11. Harry je hebt me in de tijd dat Liv bij me weggehaald is heel goed gesteund. Ik ben dankbaar dat je er voor me was wanneer ik je het meest nodig heb. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou en ik wil me dat ook niet eens voorstellen. Je bent een geweldige vader, vriend en man.

Je maakt me blij als ik verdrietig ben, je bent er voor me als ik je nodig heb, je help onze kinderen als ze erom vragen, je doet alles in huis en je zeurt er nooit over, je bent ook nog eens super knap, slim, en het gene waarom ik zo veel van je hou is omdat je een goed hart hebt, je hebt een hart van goud en ik ben blij dat ik een deel ben van jou hart en jou leven. De afgelopen jaren vroeg je iedere dag wel 10 keer of ik je ten huwelijk ging vragen omdat jij dat zelf niet wou doen omdat je vond dat ik dat moest doen. Steeds zei ik: ooit ga ik je ten huwelijk vragen, maar je moet nog even wachten.

Toen ik contact had gehad met Liv kwam ik er achter dat ik dit eigenlijk ook heel graag wou, ik wou bij je zijn voor de rest van mijn leven, het was niet dat ik nee zei omdat ik bang was dat het net zo zou aflopen als bij mijn vorige huwelijk omdat jij een beter persoon bent en me de dingen die gebeurt zijn niet nog een keer aan doet. Het was omdat ik bang was dat we niet compleet zouden zijn bij de belangrijkste dag van mijn leven, het was omdat ik al mijn kinderen erbij wou hebben, ik beloof je altijd van je te houden en er voor je te zijn, ik beloof je dat wat er ook gebeurt ik bij je blijf, ik hou van je Harry, kusjes Louis'' zei ik en er liep een traan over zijn wang heen die ik met mijn duim wegveegde. ''Ik hou ook van jou'' zei hij zacht en ik lachte naar hem.

HARRY P.O.V

Louis' gelofte was het mooiste dat ik ooit gehoord heb, ''Harry zou jij nu jou gelofte willen voorlezen?'' vroeg de trouw ambtenaar aan mij en ik knikte. Louis haalde de tranen van mijn gezicht af en ik lachte naar hem, ik pakte het papiertje uit zijn zak en Louis wreef over mijn wang zodat ik wat rustiger werd ik haalde diep adem en ik keek hem aan in zijn mooie blauwe ogen. Ik nam diep adem en ik begon te praten.

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now