Harry, will you marry me?

889 39 12
                                    

LOUIS P.O.V

''Pap ik ben thuis'' riep Darcy door het huis. ''Mooizo'' zei ik en ik trok haar mee naar de bank ''Wat is er?'' vroeg ze, ''Ik moet eerst je broer naar beneden halen'' zei ik ''Oh ik heb trouwens tegen Liv gezegd dat jij zei dat je van haar houd en je best gaat doen'' zei ze ''Wat zei Liv?'' vroeg ik ''Dat ze ook van jou houd en blij is dat je je bet gaat doen ofzo, oh en ze gaat je straks bellen'' zei ze en ik knikte. ''Jesse kom nu naar beneden'' riep ik en ik hoorde hem naar beneden komen. ''Pap je telefoon'' riep Darcy en ik liep naar haar toe en nam op. ''Met Louis Tomlinson'' zei ik ''Papa, met Liv'' zei ze ''Lieverd hey, hoe gaat het meisje?'' vroeg ik ''Het gaat goed pap echt'' zei ze ''Ik moet je iets vertellen'' zei ik ''Wat dan?'' vroeg ze, ik liep naar mijn kamer omdat ik het Darcy en Jesse straks pas ga vertellen.

''Ik ga papa ten huwelijk vragen vanavond'' zei ik ''Wat serieus, dat is geweldig, weten Darc en Jes het ook al?'' vroeg ze ''Nee ik ga het ze straks vertellen'' zei ik ''Okay'' zei ze ''Ik ga het het beste aanzoek ever maken ik beloof het'' zei ik ''Weet ik Darcy zei al dat jij zei dat je je best zou gaan doen ik weet honderd procent zeker dat het je gaat lukken'' zei ze ''Ik hoop het, maar schatje ik moet nog heel veel regelen en ik moet het je broer en zus ook nog vertellen dus hoe erg ik het ook vind, ik moet ophangen'' zei ik ''Snap ik, ik bel na het eten nog wel een keer, maar dan wil ik papa, Darcy en Jesse ook spreken'' zei ze ''Is goed meisje, maar ik weet niet hoe laat papa en ik thuis zijn'' zei ik ''Ik bel anders morgen ochtend of middag wel'' zei ze ''Okay lieverd, ik hou van je'' zei ik ''Ik ook van jou, en succes met het aanzoek'' zei ze ''Dankje schatje'' zei ik en ze hing op.

''Jongens, vandaag ga ik papa ten huwelijk vragen'' zei ik ''Serieus? Dat is super'' zei Darcy blij ''Yay, papa gaat zo blij zijn'' zei Jesse. ''Dat hoop ik, maar jullie moeten me helpen, waar moet ik hem ten huwelijk vragen, welke ring moet ik aan hem geven en ik moet nog even naar opa en oma dus iemand ideeën?'' vroeg ik ''Ga gezellig samen uiteten en daarna gaan jullie naar een plekje waar jullie graag komen'' zei Darcy ''Maar waar komen papa en ik graag?'' vroeg ik ''Uhm ga naar het parkje, jullie zaten altijd tegen die boom aan toen we nog klein waren'' zei Jesse. ''Dat is een goede, thanks lieverd, nou okay de locatie hebben we nu gaan we naar de juwelier'' zei ik en we liepen naar de auto.

''Hallo kan ik u ergens mee helpen?'' vroeg de vrouw van de winkel ''Mijn vader gaat mijn andere vader ten huwelijk vragen vandaag, dus hij zoekt een ring'' zei Darcy ''Okay en weet u ook de maat, voor zijn ring?'' vroeg de vrouw. ''Ik heb een van zijn lievelingsringen meegenomen'' zei ik en ik gaf haar de ring, ze meten het op en ging de ringen halen. Nadat we de perfecte ring hadden gingen we naar Harry's ouders. ''Hi jongens kom erin'' zei Anne en we liepen naar binnen. De kinderen gingen naar de tuin en ik ging voor Harry's ouders op de bank zitten.

''Okay, ik wil jullie iets vragen, jullie weten denk ik wel wat Harry de laatste tijd erg graag wil. Hij zeurt er iedere dag over, gister heb ik een soort van contact met Liv gehad en door haar ben ik me gaan realiseren dat ik eigenlijk ook graag wil wat Harry wilt. Het klinkt misschien een beetje stom maar ik wil graag dat jullie achter ons staan'' zei ik en ik pakte de ring en liet hem zien, ''Dus daarom vraag ik jullie of ik met Harry mag trouwen'' zei ik en Anne had tranen in haar ogen. ''Natuurlijk mag dat jongen, jullie zijn al zo lang samen, jullie hebben veel meegemaakt samen drie prachtige kinderen, Harry gaat zo blij zijn, die ring is prachtig lieverd'' zei Anne blij.

''Maar waanneer heb je Liv dan gesproken?'' vroeg Robin ''Darcy had haar op school gesproken, en ik kreeg een briefje van Darcy die van Liv was en daar stond in dat ze ons mist en van ons houd en dat ik Harry het beste aanzoek ever moest geven, en dat ze wil dat ik gelukkig ben met Harry en Darcy en Jesse, en vanochtend belde ze me en toen heb ik haar verteld dat ik Harry ten huwelijk ga vragen vandaag'' zei ik ''Ik ben blij dat je weer contact met haar hebt'' zei Anne en ik knikte. ''Ik ook, ik mis haar heel erg, ik weet dat ze een vriendje heeft en dat het goed met haar gaat maar ofdat de waarheid is weet ik niet'' zei ik ''Nou ik hoop dat het de waarheid is want ik wil niet dat er iets met haar gebeurt, maar ga jij je nou maar voorbereiden, de kinderen kunnen hier blijven vanavond het is toch vrijdag'' zei Robin en ik knikte. ik nam afscheid van de kinderen en belde Harry.

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now