one more day

875 45 7
                                    

HARRY P.O.V

''Hey baby'' zei ik en Louis gaf me een kus en hij ging op me liggen. ''Hi babe'' zei hij en ik lachte. ''Vandaag word Darc een Tomlinson en morgen word ik een Tomlinson, ik kan niet wachten baby'' zei ik en gaf Louis een kus. ''Liv komt vandaag hier heen, vanavond gaan Liv en ik naar mijn moeder en dan zie ik jullie morgen pas'' zei hij en ik knikte. ''Hoe laat ga je weg?'' vroeg ik ''Half 9, dat werd ik verplicht door onze ouders'' zei hij ''Zullen we samen douchen? De kinderen liggen toch nog te slapen'' zei ik ''Okay is goed'' zei hij en hij zoende me en we stonden op.

Louis en ik stonden onder de douche te knuffelen en we gaven elkaar kusjes. ''Geniet nog maar van je laatste dagje als Harry Styles want daarna ben je van mij en alleen van mij'' zei hij en ik lachte ''Ja na 10 jaar gaan we eindelijk trouwen'' zei ik en hij lachte ''Ik hou van je baby'' zei ik en hij keek me aan ''Ik hou ook van jou schatje'' zei hij en hij zoende me, ik trok hem dicht tegen me aan het water stroomde over onze lichamen. Ik likte over zijn lip en hij deed zijn mond open, ik liet hem de leiding nemen, Louis had zijn handen op mijn kont en mijn vingers zaten in zijn haar.

Ik haalde mijn lippen van die van hem en ik lachte naar hem. ''Je bent zo knap'' zei Louis ''Jij bent schattig'' zei ik en ik gaf hem een kusje op zijn voor hoofd. Na het douchen en aankleden gingen we naar beneden. ''Ik ga de kinderen even wakker maken'' zei ik ''Ik ga Liv halen'' zei Louis en ik knikte en ik gaf hem een kus. Ik liep naar boven en ik maakte eert Darcy wakker omdat ze altijd erg lang doet over het douchen en omkleden.

''Darcy, liever wakker worden meisje'' zei ik en ik gaf haar een kusje op haar voor hoofd. ''Ik wil slapen'' zei ze ''Je hebt de hele nacht al geslapen, kom op we moeten straks naar het gemeente huis en Liv komt straks ook, papa is haar nu al aan het halen'' zei ik en Darcy zuchtte ''Okay ik ben wakker'' zei ze ''Goedzo, nu gaan douchen'' zei ik en ze zuchtte ''Ik hou van je lieverd'' zei ik ''Ja ja'' zei ze en ik lachte. Ik liep haar kamer uit en ik liep naar Jesse ''Jesse wakker worden'' zei ik ''Hi papa'' zei hij ''Hey Jesse, kom we gaan iets eten'' zei ik en Jesse stond op en we liepen uit zijn kamer ''Loop maar vast naar beneden'' zei ik tegen Jesse en hij knikte.

''Darcy serieus ga nu douchen'' zei ik toen haar deur dicht zat en ik geen kraan hoorde lopen. Ik deed de deur open en ze lag met haar mobiel in haar bed. ''Darcy ga je douchen nu, we moeten nog veel doen kom op'' zei ik en ze zuchtte en ze ging uit haar bed en ze liep naar de badkamer. Ik liep naar beneden en ik zag Jesse op de bank liggen. ''Wat hebben jullie vandaag zeg, jullie zijn echt heel lui vandaag'' zei ik. ''Hey papa'' hoorde ik Liv zeggen ''Hey lieverd'' zei ik en ik gaf haar een kus en een knuffel. ''Hi Liv'' zei Jesse ''Hey broertje'' zei ze en ze ging bij hem op de bank liggen.

''Begin jij nu ook al?'' vroeg ik en ik zag dat ze probeerde hun lach in te houden. ''Waar begint Liv ook mee?'' vroeg ik ''Met dat luie gedoe, Darcy lag net nog in bed nadat ik haar had gezegd dat ze moest gaan douchen, Jesse ging wel meteen uit bed maar nu ligt hij hier weer, zeg alsjeblieft niet dat jij er straks ook bij gaat liggen'' zei ik ''Nee ik ga met jou knuffelen'' zei hij en hij knuffelde me. En ik lachte en ik gaf hem een kusje.

LOUIS P.O.V

Toen iedereen eindelijk klaar was hadden ze alle drie besloten om op een deel van de bank te gaan liggen en een film te kijken. ''Kom op kids'' zei ik ''Wat is er toch met jullie vandaag?'' vroeg Harry ''We willen hier blijven'' zei Jesse ''Okay maar Darcy moet mee want ze moet haar hand tekening zetten en foto's maken voor haar nieuwe ID-kaart en haar paspoort'' zei ik en Darcy zuchtte en ze stond op. ''We zijn zo terug'' zei ik en we liepen het huis uit en stapte in de auto.

JESSE P.O.V

''Okay die zijn weg en nu?'' vroeg ik ''Nu gaan we de speech schrijven en hun cadeautje regelen'' zei Liv en meteen stonden we op. ''Okay begin jij maar vast aan je speech dan bel ik even die mensen voor het cadeautje'' zei Liv en ze liep weg, ik pakte pen en papier en ik begon te schrijven. ''Okay Jesse dat is geregeld'' zei Liv blij toen ze na 20 minuten de telefoon had neer gelegd. ''Okay mooi, nu mag jij gaan schrijven'' zei ik ''Ik heb hem al af hij ligt bij oma'' zei ze en ik knikte.

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu