i've lost her

768 41 40
                                    

LOUIS P.O.V

''Ben je klaar Lou?'' vroeg Harry ''Nee, vanaf vandaag ben ik haar kwijt en heeft Eleanor gewonnen'' zei ik ''Papa, Liv zei dat ik je dit moest geven'' zei Darcy en ze gaf me een briefje.

Lieve papa,

Je bent mijn beste vriend, toen ik 4 was kreeg ik er een super lieve papa bij en ook een lief zusje. Toen ik 5 werd kreeg ik een broertje, weet je waarom ik altijd zei dat Darcy en Jesse mijn broertje en zusje zijn? Dat is omdat ik dat zo voel, voor mij zijn ze mijn broertje en zusje net zoals Harry mijn vader blijft. Ik weet dat je zei dat ik altijd je dochter blijf en jij altijd mijn vader, en dat is ook zo. Ookal wil mama mijn achternaam veranderen, ik blijf met trots zeggen dat ik Liv Tomlinson heet. We hebben deze dag allemaal zien aan komen ongeveer 5 weken geleden, maar dit is niet wat ik wil. Zodra ik oud genoeg ben kom ik weer bij jullie wonen, ik heb overal je nummer opgeschreven zodat ik je hoe dan ook kan bereiken. Ik hou voor de rest van mijn leven van je vergeet dat nooit papa!

X jou kleine meisje voor altijd Liv

Er viel een traan over mijn wang en Harry gaf me een knuffel. ''We moeten nu echt gaan jongens'' zei Harry en ik knikte. Jesse hielt mijn hand vast en we liepen naar de auto. Harry reed, en ik zat zenuwachtig naast hem. Hij greep mijn hand vast en draaide met zijn duim over mijn hand, ik werd er iets rustiger van en ik keek hem dankbaar aan. Toen we er waren stapte we uit en ik zag dat Liv er ook net pas was. We liepen naar binnen en we konden meteen de zaal in. ''Liv Tomlinson word nu verdergezet. Ik heb mijn beslissing genomen'' zei de rechter ik haalde diep adem en ik kneep in Harry's hand omdat hij naast me zat. ''Louis Tomlinson heeft na vandaag geen recht meer op de voogdij, door mishandeling, en hij moet daarvoor 2 jaar de gevangenis in'' zei de rechter ''Wat?'' vroeg ik en Liv schrok.

''Nee, is het al niet erg genoeg dat hij mij niet meer mag opvoeden, ik wil niet dat hij de gevangenis in gaat, dat verdient hij niet. Het is en blijft mijn vader'' zei Liv huilend. ''Het slaat nergens op dat Louis de gevangenis in moet, hij heeft haar met geen vinger aan geraakt, hij raakt na 11 jaar zijn dochter kwijt voor iets dat hij nooit heeft gedaan. Hoe erger wil je het maken. U straf hem al erg genoeg om zijn dochter bij hem weg te halen'' zei Harry boos. ''Hoeveel geld is er in het spel?, hij heeft bewijs dat hij het niet gedaan heeft door dat zijn andere kinderen hebben bevestigd dat Liv al heel lang niet meer bij meneer Tomlinson is geweest, zij hebben alleen bewijs van de schrammen op Liv's gezicht en dat kan iemand anders ook hebben gedaan, dus met hoeveel bent u omgekocht?'' vroeg de advocaat van Louis.

''Louis heeft James bedreigd, en Jesse heeft haar in haar rug getrapt en daardoor heeft hij een gebroken been'' zei Max ''Ik heb dat niet gedaan'' zei Jesse en hij huilde. Jesse kan er niet tegen als er iets over gem gezegd word dat niet waar is. ''Rustig maar jongen, je hebt ook niets gedaan'' zei ik en ik zette hem op mijn schoot. De rechter overlegde even met onze advocaten en ging toen weer zitten. ''De heer Tomlinson raakt de voledige voogdij over Liv kwijt. Liv zal niet langer Tomlinson heten maar Hurd of Calder, Liv mag kiezen welke ze het liefst heeft. Louis en zijn familie mogen geen contact met Liv zoeken of andersom. Op de maandag gaat Liv niet meer naar haar oma maar naar een vriendin van haar moeder'' zei de rechter en de tranen bleven over mijn wangen stromen.

''Liv welke achternaam wil je?'' vroeg Eleanor ''Tomlinson'' zei ze ''Liv, Louis is je vader niet meer en heeft dus ook niet het recht meer dat je zijn achternaam hebt. ''Hij is mijn vader wel, papa heeft jou zwanger gemaakt van mij dus hij is wel mijn vader. Max is niet mijn vader en dat word hij ook niet. Ik wil Tomlinson blijven heten'' zei Liv huilend. ''Liv stop, Ik wil niet dat ze je iets aan gaan doen door de dingen die je nu zegt. Ik weet dat je een Tomlinson bent, het gaat niet om de naam of het recht ergens op, het gaat om wat je voor die gene voelt van binnen. Kies maar een van de achternamen, je bent en blijft een Tomlinson en dat weet ik dat weet jij, dat weten je broertje en zusje en mama weet dat ook'' zei ik

''Dus wat kies je?'' vroeg Max ''Calder'' zei ze zacht en ze keek naar mij ''Maak daar maar Hurd van'' zei Eleanor en de rechter knikte. Liv mag dit weekend bij de heer Tomlinson blijven om afscheid te nemen. Hij mag de stad niet uit dit weekend. Na het afscheid worden alle eigendommen van Liv overgebracht naar haar moeder en zien Liv en Louis met zijn familie elkaar niet meer, ik sluit bij deze de zaak. Ik wens jullie allen veel geluk'' zei de rechter. Ik viel huilend in Harry's armen terwijl Eleanor en Max elkaar knuffelde van geluk. Mijn moeder liep naar Liv en ze knuffelde haar. Ik hoorde liv steeds sorry zeggen, maar mijn moeder kon niets anders dan huilen, haar eerste kleinkind is van haar afgepakt.

Liv mocht met mij mee naar huis voor 1 weekend, ik zat samen met haar op de bank en ze hield me stevig vast. ''Het spijt me zo papa, als ik gewoon eerlijk was geweest dan was mama niet meer bij mij'' zei Liv ineens. ''Ookal was je eerlijk, dan was ik je ook wel kwijt geraakt. Mama heeft waarschijnlijk heel veel geld gegeven aan de rechter zodat de rechter deed wat mama zei'' zei ik en ze knikte en gaf me een kusje en ik knuffelde haar. ''Misschien laat mama me wel een keer naar je toe gaan'' zei Liv vol hoop. ''Ik denk niet dat ze dat doet lieverd, mama is boos op mij en ik weet niet waarom'' zei ik. ''Ik ben niet boos op je papa'' zei ze ''Dat weet ik schatje, ik hou van je'' zei ik ''Ik hou ook van jou papa'' zei ze en ze kroop heel dicht tegen me aan.

HARRY P.O.V

Liv lag even op bed, ze had hoofdpijn. Ze ligt in Louis' en mijn bed, Darcy en Jesse maakte gebruik van het feit dat Liv hier is door bij haar in bed te liggen. Louis lag tegen mij aan op de bank en hij keek me aan. ''Zo hoort het te zijn, Liv, Darcy, Jesse, jij en ik'' zei Louis en ik knikte en gaf hem een kusje op zijn hoofd. ''En over een paar jaar gebeurt dat ook'' zei ik en hij keek me aan. ''Jij gaat nooit bij me weg toch?'' vroeg hij ''Never in a million years'' zei ik en ik gaf hem een kus. ''We will never do that'' zei hij en ik lachte en gaf hem een kus.

Louis en ik liepen naar boven en zagen daar onze kinderen liggen. Ze sliepen tegen elkaar aan alsof ze elkaar nooit los zouden laten. Toen we dichterbij kwamen zagen we aan de natte wangetjes dat ze alle drie hadden gehuild. Liv lag in het midden, Jesse lag aan de rechterkant waar ik slaapt, en Darcy lag aan de linkerkant waar Louis slaap, dus het was Jesse-Liv-Darcy. Ik ging naast Jesse liggen en Louis naast Darcy. Langzaam werden ze wakker en Louis en ik knuffelde ze meteen. ''Papa, zullen we fronzen kijken?'' vroeg Darcy en Liv en Jesse stemde meteen in. ''Is goed'' zei Louis en alle drie gingen ze op hem liggen en knuffelde ze hem. ''Ik ga wel even iets lekker halen'' zei ik en ik liep naar beneden.

Toen ik terug kwam zaten ze alle vier weer gewoon en Louis deed de film erin. ''Kijk eens'' zei ik ''Popcorn'' zei Jesse blij en ik lachte. ''Hoe gaat het eigenlijk met je been?'' vroeg Liv. ''Gaat wel maak je maar geen zorgen'' zei hij en Liv gaf hem een kusje op zijn wang. ''Mag ik er straks iets op schrijven?'' vroeg Liv en Jesse knikte. ''Maar dan wel straks want ik wil frozen kijken'' zei Darcy ''Moeten jullie je frozen pyjama's niet aan dan?'' vroeg Louis en Liv en Darcy rende naar hun kamers. ''Ik help je wel jongen'' zei ik tegen Jesse en ik tilde hem op. Ik hielp hem met zijn Olaf pyjama en ik bracht hem weer naar Louis waar Liv en Darcy al zaten, Darcy heeft een Anna pyjama en Liv een Elsa pyjama.

We gingen in bed liggen, Louis had een trui van mij aangedaan en ik had ook een trui aan. Darcy zat op het puntje van het bed dicht bij de tv, Liv lag in het midden van het bed en met haar hoofd op Louis' benen. En Jesse lag tegen Louis aan, Louis lag tegen mij aan met zijn hoofd op mijn schouder en mijn hoofd lag op die van hem. Zijn linker hand zat in Liv's Haar en zijn rechterhand hielt die van mij vast. Zo hoort het te zijn, Jesse, Darcy, Liv, Louis en ik.

Hiii nou Liv gaat officieel weg bij Louis. het spijt me voor degene die dit niet willen maar er moet gewoon wat drama in. ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden!!!!! Ik ben btw Kampioen geworden met voetbal ik had net mijn kampioenswedstrijd en we hebben gewonnen met 1-0 dus YAYAYAYA ik ben nu heel blij!!

xxDesiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now