the lawsuit

774 38 12
                                    

LOUIS P.O.V

''Nou liefje, misschien heb je je dochter na vandaag wel weer terug'' zei Harry en ik knikte. ''Dit keer verlies ik haar niet, ze blijft bij me tot ik er bij neer val'' zei ik ''Aww Boobear, het komt goed en daar gaan we met z'n alle voor zorgen'' zei hij en ik gaf hem een kusje. ''Darc, Jesse, naar beneden komen we gaan weg'' riep Harry meteen hoorde ik ze naar beneden lopen. ''Laten we gaan jongens'' zei ik en we liepen naar buiten en we stapte de auto in.

We liepen het ziekenhuis in en Eleanor, Max, Jordy en James zaten al te wachten met hun advocaat, ''Papa'' zei Liv blij toen ze me zag, ik liep naar haar toe en gaf haar een kus en een knuffel. ''Hoe gat het met je?'' vroeg ik ''Het gaat beter dan gister maar ik ben nog steeds erg moe'' zei ze en ik knikte. ''Hey Liv'' zei Darcy ''Hey sis'' zei Liv en ze gaven elkaar een knuffel. ''Hey'' zei Jesse ''Kom hier'' zei Liv en ze trok hem in een groepsknuffel.

'Hey lieverd'' zei Harry en hij gaf haar ook een kus en knuffel. ''Hey papa'' zei ze. ''Mooi iedereen is er dan kunnen we beginnen'' zei de rechter toen ze binnen kwam lopen. Ik hield Harry's hand vast en ik keek hem aan en lachte zenuwachtig naar hem. ''Het komt allemaal goed babe'' fluisterde hij in mijn oor en hij wreef met zijn duim over mijn hand waar ik rustiger door werd.

''Laten we beginnen, ik heb van meerdere mensen in jullie omgeving gevraagd waarom meneer Tomlinson geen voogdij meer heeft, van bijna iedereen kreeg ik te horen dat dat was omdat de vorige rechter is omgekocht door meneer en mevrouw hurd. Ik wil daarom ook alle feiten op een rijtje zetten, wat is er gebeurt, waarom is dit gebeurt en daarna trek ik een conclusie'' zei de rechter. ''Dit is bullshit, het is niet veilig voor haar in dat gezin'' zei Max ''Doe normaal, mijn vaders zijn de beste vaders die er maar zijn, daar kan jij nog veel van leren'' zei Darcy boos.

''Darc rustig'' zei Harry en Darcy ging zitten. ''Hoe bedoel je dat hij wat van je ouders kan leren?'' vroeg de rechter ''Nou, mijn ouders helpen je met alles, ze zijn begripvol, aardig, erg behulpzaam en ze hebben gevoel, deze jaren dat Liv niet bij ons kon wonen van wege hem, heeft hun heel veel gedaan, ze raakten hun dochter kwijt terwijl dat eigenlijk nooit nodig was geweest. Ze zouden ons nooit zomaar pijn doen, ze slaan niet en ze doen er alles aan om het ons wat makkelijker te maken, Max laat zijn zoons mijn zus slaan, ze hebben zelfs een keer mijn broertje op krukken gekregen. Max doet mijn familie pijn en dat vind ik niet kunnen'' zei ze en er liep een traan over haar wang.

HARRY P.O.V

Nadat alles besproken was ging de rechter even weg, alleen Louis, Eleanor en ik zitten nog in de kamer. Max is met zijn kinderen naar huis en Darcy en Jesse zijn een wc zoeken. ''Mam, waarom mocht ik papa niet meer zien?'' vroeg Liv ''Omdat ik voor je wil zorgen, papa had je bij me weggehaald als hij eerder wist wat er allemaal aan de hand was'' zei ze ''Waarom liet je het toe?'' vroeg Liv weer ''Omdat ik van Max hou, en ik wou niet dat hij mij iets aan zou gaan doen'' zei ze ''Dus je liet hem je dochter iets aan doen?'' vroeg Louis boos maar toch heel rustig. Langzaam knikte Eleanor en Louis keek mij aan.

''Wat zei je tegen mij toen ik vertelde dat ik verkering met Harry had?'' vroeg hij en ze haalde haar schouders op. ''Liv staat op nummer 1, dat is wat je zei, luister El het is niet jou dochter en het is ook niet mijn dochter, het is onze dochter, ze staat voor ons alle twee op nummer 1. Als Harry zoiets zou doen dan zou ik de klappen voor haar op vangen en bij hem weg gaan, als Liv echt zoveel voor je betekend als dat je zegt, dan ga je bij Max weg of dan laat je hem hulp zoeken voordat er doden vallen'' zei hij

''Dat is al gebeurt'' zei Liv zachtjes. ''Wat zei je?'' vroeg ik zacht en geschrokken. ''Max heeft iemand vermoord'' zei ze ''Liv'' zuchtte Eleanor ''Wie?'' vroeg Louis bang ''De moeder van Jordy'' zei ze zacht Louis keek geschrokken naar Eleanor die naar beneden keek. ''El, ik wil dat je Max weg houd bij Liv, laat hem hulp zoeken ofzo, dit is ook niet goed voor zijn zoons realiseer je dat nou eens, wie is er nou echt belangrijk voor je El, Liv of die gek?'' vroeg Louis. Eleanor stond op en wou weg lopen, ''Loop niet weg als het moeilijk word mam'' zei Liv ineens. Eleanor draaide zich om en ik zag tranen in haar ogen.

''Luister mam, ik hou van je, echt waar maar ik hou ook van mijn vaders, je kan me niet bij ze weg houden voor de rest van mijn leven, wat je hebt gedaan kan ik je nooit vergeven en ik zal je ook altijd zien als mijn moeder die me weg haalde bij mijn vaders'' zei Liv en Eleanor knikte en er viel een traan over haar wang. ''Gelukkig jullie zijn er nog, ik heb een uitspraak'' zei de rechter die binnen kwam.

LOUIS P.O.V

''Liv hurd zal vanaf vandaag weer Liv Tomlinson heten, beiden ouders hebben geen voogdij meer. De moeder van de heer Tomlinson gaat vanaf vandaag voor Liv zorgen tot dat ik zeker weet dat er in beiden huizen veilig geleefd kan worden. Liv mag beiden ouders zien wanneer ze wil maar dan gaat haar oma mee, er komt ook iemand wekelijks kijken hou het in de gezinnen gaat, we zeggen niet wanneer zodat jullie je er niet op kunnen voor bereiden. Liv's oma neemt haar mee naar huis, als ze uit het ziekenhuis mag. Ze komt straks even bij je kijken, ik bespreek nog even wat dingetjes met de doctoren en dan zie ik jullie over 7 weken in de rechtszaal of hier als Liv hier nog ligt'' sloot ze haar verhaal af.

Ik keek naar Harry en hij greep mijn hand weer vast omdat ik die los liet omdat ik boos werd op Eleanor. We zeiden allemaal niets en Harry knuffelde me en hield me stevig vast. ''Je mag haar tenminste weer zien en ze heeft haar achternaam terug babe, ze zullen snel merken dat we een liefdevol gezin zijn en dan heb je zo de voogdij weer terug'' zei Harry en ik knikte langzaam, ''Ik ehh ik ga je spullen dan maar bij elkaar zoeken'' zei Eleanor en ze liep de kamer uit. ''Even iets anders waar zijn Darcy en Jesse?'' vroeg Liv ''Nou je het zegt, zo lang zou het toch niet duren om een wc te vinden?'' vroeg ik ''Ik bel Darcy anders wel even'' zei Harry en hij pakte zijn mobiel en belde Darcy.

''Oma'' zei Liv ineens ''Kijk eens wie ik vond toen ik naar boven kwam'' zei mijn moeder die tussen Darcy en Jesse stond. ''Hey waar waren jullie'' vroeg ik ''Nou kijk er waren baby's dus jah'' zei Darcy en ik grinnikte. ''Liv lieverd wat ben je groot geworden'' zei mijn moeder met tranen in haar ogen ze knuffelde Liv en Liv begon toen zelf ook te huilen. ''Hey jongen'' zei mijn moeder tegen Harry toen ze Liv los liet en zich naar ons omdraaide.

Ze gaf Harry een knuffel, ''Hey Johannah'' zei Harry toen mijn moeder hem los liet. ''Ben je een beetje opgelucht Louis?'' vroeg mijn moeder en ik haalde mijn schouders op. ''Ik ben blij dat ze mijn achternaam weer heeft, dat ze niet meer in gevaar is en dat ik haar weer kan zien maar ik wil zelf voor haar zorgen, ik wil de voogdij weer terug'' zei ik en mijn moeder knikte begrijpend. ''Hallo, uhm Liv mag morgen naar huis, ik heb begrepen dat de enige die haar mag halen haar oma is, dus alleen u mag haar halen, ouders en broertjes en zusjes niet'' zei de zuster en wij knikte.

''Nou schat wij gaan maar naar huis, mam bel me alsjeblieft wanneer ze thuis is okay?'' vroeg ik en ze knikte we namen afscheid van Liv en mijn moeder en we gingen naar huis. Toen we thuis waren gingen de kinderen naar boven voor hun huiswerk en Harry en ik gingen op de bank liggen. Harry lag op me en ik woelde door zijn haar. ''Over een paar weken heb je haar terug schat'' zei Harry ''Het is te hopen babe'' zei ik en ik gaf hem een kusje en ik lachte naar hem.

Hiii hier is het hoofdstukjee ik weet niet of ik morgen kan updaten want ik ga morgen naar brussel voor het 1D concert ik weet dat het pas zaterdag is maar ik ga naar een hotel om er op tijd te zijn!! ik heb er zo veel zin in maar ik ben ook heel zenuwachtig haha ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden!!

xxDesiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now