it's hard to say goodbye

744 40 33
                                    

HARRY P.O.V

''Wat wil je meenemen naar mama?'' vroeg ik aan Liv ''Niets'' zei ze, ''Hazz?'' vroeg Louis ineens ''Ja?'' vroeg ik ''Eleanor is hier met een verhuiswagen'' zei hij met tranen in zijn ogen. ''Ik doe wel open blijf bij Liv en ik zorg dat Jesse en Darcy naar jou toekomen'' zei ik en hij knikte, ik liep naar beneden. ''Jongens, tv uit en naar boven, naar Liv's kamer'' zei ik en Darcy deed de tv uit en samen met Jesse liep ze naar boven. Ik deed open en Eleanor keek me bitchy aan. ''Wat doet die verhuiswagen hier?'' vroeg ik ''We nemen al haar meubels mee'' zei Eleanor en ze liep langs mij naar boven. ''Hè, ten eerste loop je niet zomaar iemands huis in en ten tweede, die meubels blijven hier'' zei ik. ''Al Liv's eigendommen moeten met ons mee dat zei de rechter. ''Ja en wat zei de rechter voordat voor dat je haar omkocht?'' vroeg ik.

''Okay heren, haar kleding, bed, kast, bureau, gewoon alles dat in haar kamer staat gaat mee'' zei Eleanor tegen de verhuizers. ''Nee mama, mijn meubels blijven bij papa'' zei Liv en Eleanor keek haar boos aan. ''Ze gaan mee, en hij is je vader niet meer'' zei Eleanor. ''Ik ben haar vader wel en dat weet jij net zo goed als ik. weet je nog dat ik je zwanger maakte? Liv heeft mijn DNA en die van jou, ik sta misschien op papier niet meer bekend als haar vader maar dat ben ik wel'' zei Louis boos. ''Het kan me niet schelen Louis, ik kan niet geloven dat ik ooit met je getrouwd ben, het was de meest slechte keuze ever'' zei ze ''Voor mij niet, als we nooit iets hadden gehad hadden we Liv niet gekregen'' zei hij.

Nadat al Liv's spullen weg waren uit haar kamer, wou Eleanor Liv meenemen. ''Ze mocht hier blijven tot drie uur en het is nu 1 uur, dus ze blijft hier'' zei Louis. ''Best, geniet nog maar van de twee laatste uren samen'' zei ze gemeen en Liv en Louis knuffelde elkaar. ''Het is beter als je nu gaat'' zei ik ''Ik blijf'' zei ze ''Nee je gaat nu uit mijn huis, je hebt al teveel kapot gemaakt'' zei ik en ik liet haar naar buiten en deed de deur dicht. Louis en Liv zaten samen op de bank te huilen, ''Papa houd van je Liv'' zei Louis en Liv gaf hem een kusje, ''Ik hou ook van jou papa'' zei ze en Louis drukte haar dicht tegen hem aan. Waar zijn Jesse en Darcy eigenlijk?, ik liep naar boven en ik hoorde gesnik uit Liv's kamer komen.

''Hi lieverds?'' vroeg ik ''Hi papa'' zeiden ze huilend. Ze zaten knuffelend te huilen, ik ging bij ze op de grond zitten en ik trok ze op mijn schoot. Ze begonnen harder te huilen en ik huilde zachtjes mee. ''Ze zal altijd jullie zus blijven, altijd'' zei ik en ze knikte. ''Ik wil niet dat ze weg gaat papa'' zei Jesse, weet ik lieverd, dat willen papa en ik ook niet'' zei ik en ik knuffelde ze. ''Op een dag komt ze weer terug'' zei ik ''Ik hoop het'' zei Darcy en ze knuffelde mij en Jesse.

LOUIS P.O.V

''Liv, ik wil dat je goed voor jezelf zorgt, als je bij mama bent, je school afmaakt en niets doen waar je later spijt van gaat krijgen okay?'' vroeg ik toen ik haar tranen weg veegde ''Okay papa, ik beloof het'' zei ze en ze gaf me een knuffel. ''Ik ga je heel erg missen papa, maar als je Darcy en Jesse van school komt halen dan zie ik je weer en jij mij ook'' zei ze met een kleine lach. ''Dat is waar lieverd'' zei ik en ik knuffelde haar. ''Waar zijn papa, Jesse en Darcy?'' vroeg Liv ineens. ''Geen idee, misschien boven'' zei ik ''Kom, dan gaan we met hun knuffelen'' zei ze en ik knikte. We liepen naar boven en we zagen Harry, Darcy en Jesse op de grond zitten met betraande gezichten.

We gingen bij ze zitten en ik zette Liv bij Harry opschoot tussen Darcy en Jesse in. ''We willen niet dat je weg gaat Liv'' zei Darcy ''Dat wil ik ook niet'' zei Liv. ''We blijven toch altijd zussen en broertje?'' vroeg Jesse ''Altijd'' zei Liv ''Altijd'' zei Darcy. ''En jij blijft altijd mijn papa'' zei Liv tegen Harry en ze gaf hem een kus. Ineens hoorde we de bel en Liv keek me bang en verdrietig aan. ''Kom maar lieverd'' zei ik en ze liep naar me toe en ik tilde haar op. We liepen met z'n vijven naar beneden en deden de deur open.

Iedereen stond voor de deur mijn ouders, zusjes en broertje, Harry's familie, Liam en Sophia, Zayn en Perrie, Niall en Melissa, vriendinnetjes van Liv en de ouders ervan. Iedereen die we kennen stonden voor de deur allemaal om afscheid van Liv te nemen. Er werd getoeterd en ik zag dat het Eleanor was die blij uit stapte, Max en zijn kinderen stapte ook uit. Liv nam afscheid van iedereen die er stond, en nu knuffelde ze met Darcy en Jesse. ''Ik hou van jullie, jullie zijn mijn enige zus en broer. En dat blijven jullie altijd'' zei Liv en ze liet hen los. ''Dag papa, ik hou van je. En ik kom terug ik beloof het'' zei ze tegen Harry en ze knuffelde hem en ik zag dat Harry zich sterk probeerde te houden terwijl Liv volop huilde. ''Stil maar meisje'' zei hij en hij gaf haar een kus.

''Papa, ik hou van je, en dat blijf ik voor de rest van mijn leven doen. Als jij en papa gaan trouwen dan kom ik, als ik oud genoeg ben kom ik weer bij je wonen wat mama er ook van vind, jij bent me niet kwijt, ik kom terug en dat beloof ik. Ik ga zorgen dat jij weer voor mij wil zorgen en ik ga je een trotse vader maken'' zei ze huilend en Harry gaf haar over aan mij en ik gaf haar een kus en knuffelde haar. ''Jij blijft mijn kleine meisje wat er ook gebeurt. Ik hou van je en op een dag zien we elkaar weer. Ik zal er zijn bij je diploma-uitreiking, bij je trouwdag bij je gala, ik kom kijken als je een kindje hebt. Ik laat ze je niet zomaar van me afpakken lieverd, jij bent van mij en dat zal je altijd blijven, en als je me nodig hebt dan ben ik er voor je'' zei ik en ze knuffelde me en begon weer te huilen.

''Ja ja, bla bla, kom Liv het is voorbij, papa en je broers staan bij de auto te wachten'' zei Eleanor en ze trok Liv van me af. ''Nee mama laat me los, ik wil bij papa blijven, ik haat Max en hij zal nooit maar dan ook echt nooit mijn vader worden'' schreeuwde en huilde Liv. ''Eleanor laat haar los, ik had nooit verwacht dat je dit bij me zou doen, me mijn kind afnemen. Ik haat je en dat boeit je waarschijnlijk niet maar dat maakt mij niet uit. Geef mijn dochter een goed leven'' huilde ik ''Hou je bek homo'' zei ze en ze deed Liv in de auto.

''Nee, nee, nee, ze kan dit niet doen Hazz ik wil dit niet. Geef me mijn kind terug'' riep ik huilend en Harry knuffelde me ''Rustig Lou ''Geef me mijn kind terug'' huilde ik tegen zijn borst aan, ''Ik wil haar terug'' zei ik huilend. ''Ik hou van jullie allemaal'' schreeuwde Liv uit het raam, en ze zwaaide en daarna reden ze weg. ''Nee'' huilde ik ''Dit kan niet waar zijn, dit is gewoon een droom, Harry maak me wakker, dit is niet echt gebeurt, straks word ik wakker en dan is Liv bij me en..'' zei ik hyperventilerend ''Schatje, Lou rustig. Het is geen droom babe. Rustig ademen, kom hier'' zei Harry en hij trok me tegen hem aan en ik begon harder te huilen dan dat ik de afgelopen dagen had gedaan.

LIV P.O.V

''Ik wil naar papa'' riep ik boos ''Houd je bek bitch'' zei Jordy en hij sloeg me ''Raak me niet aan idioot'' riep ik kwaad en Max zette de auto meteen stil en sloeg me in mijn gezicht en in mijn buik, ''Waarom mama, waarom laat je dit toe en waarom heb je me bij papa weg gehaald terwijl je me haat en van me af had kunnen zijn als je de voogdij aan papa had gegeven'' riep ik en mijn moeder krapte mijn gezicht open. ''Omdat die homo het niet verdient om jou vader te zijn en omdat we iemand nodig hebben om pijn te doen'' zei ze gemeen.

Jordy hield me vast en er werd tape om mijn mond heen gedaan en hij begon samen met James op me in te slaan. De tranen bleven stromen ik werd zo hard geslagen dat het zwart voor mijn ogen werd. Na een tijdje werd ik wakker en lag ik in mijn bed. Ik besloot nog even te slapen voordat ik weer geslagen zou worden. Ik moet hier weg, ik moet naar papa!

Hiii nou Liv is officieel weg bij Louis en Harry. het volgende hoofdstuk is 4 jaar later Liv is dan 15 Darcy is dan 13 en Jesse is dan 11, ik hoop dat jullie het boek nog leuk vinden!!!

xxDesiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWhere stories live. Discover now