We're going to Miami Beach

1.1K 50 23
                                    

ELEANOR P.O.V

‘’Liv schatje, schiet op papa is straks hier’’ zei ik ‘’Waarom?’’ vroeg ze verbaasd ‘’Omdat je morgen met papa op vakantie gaat’’ zei ik  ‘’Yay, gaan papa en Darcy ook mee?’’ vroeg ze. ‘’Papa?’’ vroeg ik en ze knikte ‘’Harry’’ zei ze ‘’Oh ja Harry en Darcy gaan ook mee volgens mij’’ zei ik en ze bogen bij op en neer te springen. ‘’Doe je zwemspullen maar in je tas, papa heeft de rest van je spulletjes al’’ zei ik en ze knikte. De bel ging en Liv rende voorzichtig naar beneden. Max deed de deur open en Liv keek hem bang aan. ‘’Papa’’ zei Liv blij en ze rende naar hem toe en knuffelde hem. ‘’Hi Lou, hier zijn haar zwemspullen’’ zei ik en ik gaf hem haar tasje.

‘’Geef mama maar een kus want over twee weekjes zie je mama weer’’ zei Louis en Liv hing voorzichtig naar me toe terwijl Louis haar nog vast had. ‘’Dag mama’’ zei ze en ze gaf me een kus, ‘’Veel plezier schatje’’ zei ik en ze gaf Louis een knuffel. ‘’Nou wij gaan, tot over twee weken’’ zei Louis en ze liepen naar de auto. Louis zette Liv in de auto en stapte zelf ook in. Nou daar gaat mijn dochter dan voor twee weken.

LOUIS P.O.V

‘’Heb je zin in de vakantie schatje?’’ vroeg ik en Liv knikte. ‘’En Darcy is ook weer helemaal beter dus dan kunnen jullie lekker spelen’’ zei ik ‘’Yay, waar is Darcy nu?’’ vroeg ze ‘’Darcy is even met Harry boodschappen doen, maar ze komen straks weer terug’’ zei ik en ze knikte. Ik tilde Liv uit de auto en zette haar op de grond. Ik deed de auto op slot en Harry kwam op dat moment ook aan rijden. ‘’Kijk Liv daar zijn Harry en Darcy’’ zei ik. Harry deed de deur open en Liv rende naar hem toe, ik deed de deur van Harry’s auto open en haalde Darcy eruit. Harry en Liv waren aan het knuffelen, en zette Darcy neer en pakte de boodschappen. ‘’Darcy’’ zei Liv blij, Harry liet haar los en ze gaf haar zusje een knuffel.

Harry deed de auto op slot en we liepen met z’n vieren naar binnen, Darcy en Liv rende meteen door het huis heen en Harry en ik brachten de boodschappen naar de keuken. ‘’Gaan ze er geen last van hebben dat het in Miami 5 uur eerder is?’’ vroeg ik ‘’Nee we brengen ze gewoon eerder naar bed vandaag’’ zei ik en Harry knikte en gaf me een kusje. Het is pas middag en Darcy ligt nu te slapen, Liv is aan het tekenen aan de keuken tafel Harry zit bij Liv en ik zoek nog even wat spullen bij elkaar voor morgen. ‘’Moet ik helpen schat?’’ vroeg Harry ‘’Nee ik ben bijna klaar’’ zei ik en hij knikte.

‘’Jou vader brengt ons toch?’’ vroeg ik ‘’Ja, hij komt morgen om half een, dan zijn we daar rond een uur. Onze vlucht gaat om twee uur, dan zijn we daar voor onze tijd om tien over elf ’s avonds, en daar is het dan  6 uur ’s avonds. Dus rond die tijd moeten ze toch slapen dus het kan wel denk ik’’ zei Harry ‘’Wat ben je toch goed voor bereid’’ zei ik en Harry lachte. ‘’Ga je goed slapen vannacht Liv?’’ vroeg ik en ze knikte. ‘’Papa gaan we vandaag frietjes eten?’’ vroeg Liv kijkend naar Harry omdat Harry altijd kookt. ‘’Wil je dat graag eten?’’ vroeg hij en ze knikte ‘’Dan gaan we dat eten’’ zei hij ‘’Yes, dankje papa’’ zei ze en ze tekende weer verder.

*Volgende dag in de ochtend*

‘’Slapen ze nog?’’ vroeg Harry en ik keek op mijn wekker, ‘’Ik denk het niet maar we moeten ze nu wel wakker maken’’ zei ik en hij zuchtte. ‘’Ik ging op hem zitten en zoende hem. ‘’Kom babe’’ zei ik en ik ging van hem af en schudde met mijn kont. ‘’Lou stop daarmee, 1 het ziet er niet uit en 2 je weet dat ik daar niet tegen kan’’ zei Harry en ik lachte. Samen liepen we eerst naar Liv’s kamer en daar zagen we twee meisjes in bed liggen en heel zachtjes praten. ‘’Hi liefjes, zijn jullie al wakker?’’ vroeg ik en ze giechelde. ‘’Hoe is Darcy eigenlijk hier gekomen?’’ vroeg Harry ‘’Ik heb haar gehaald en we hebben samen geslapen’’ zei Liv ‘’Nou okay, maar we gaan nu omkleden want opa komt ons straks halen’’ zei Harry en de meisjes kwamen meteen het bed uit.

HARRY P.O.V

Nadat iedereen was omgekleed en klaar was met douchen aten we snel iets en pakte ik Liv’s lievelingsknuffel en haar doekje die ze gebruikt bij het slapen. Ik deed het in haar buggy, ‘’Zijn jullie er klaar voor meiden?’’ vroeg ik en ze knikte. De bel ging en ik deed open, ‘’Hi pap kom binnen’’ zei ik en ik stapte opzij zodat hij binnen kon komen. ‘’Opa’’ zeiden de meisjes en ze kwamen naar hem toe gerent. ‘’Hi liefjes’’ zei hij en hij gaf ze een kus. ‘’Is alles uit boven?’’ vroeg ik aan Louis ‘’Ja, alles is uit jou auto staat in de garage en mijn auto staat op het oprit, alle deuren zijn op slot en de koffers staan in de gang’’ zei hij en hij gaf mijn vader een hand.

We staan nu bij de incheck balie, Darcy slaapt in Louis’ armen en ik heb Liv vast. Mijn vader is al weer weg, en over een uurtje vertrekt onze vlucht. Na het inchecken hebben we nog even iets gedronken want we hebben nog tijd zat. We gingen een half uurtje van tevoren al in het vliegtuig zitten zodat de meisjes rustig konden gaan slapen, het vliegtuig had drie rijen, een rij van twee stoelen naast elkaar, daarnaast een rij met vier stoelen naast elkaar en daar naast weer een rij met twee stoelen naast elkaar. Wij zaten met z’n vieren in het midden, ik en Louis aan de kanten van de gangpaden en de meisjes tussen ons in.

Na 5 uur gingen we eindelijk landen en omdat de meiden veel geslapen hebben zijn ze niet zo moe. We pakte onze bagage en liepen het vliegveld af. Er stond al een taxi voor ons klaar. We stapte in en reden naar ons hotel. Het is hier prachtig en ook lekker warm. We betaalde de taxi en gingen het hotel in. Na het inchecken van het hotel gingen we naar onze kamer, hij is erg groot: twee slaapkamers, een keuken met kookeiland, een soort woonkamer, een balkon en een mooie badkamer. Ik gaf Louis een kus, en zette Liv op de grond, Louis zette Darcy op de grond en ze rende vrolijk door de kamer heen.

We gingen snel iets eten in het restaurant in het hotel en gingen daarna weer naar boven. De meisjes wilde graag in bad dus dat hebben ze net even gedaan. Nu zitten we met z’n vieren op de bank en de meisjes slapen bijna. Louis en ik brachten ze naar hun kamer en gingen weer terug naar de woonkamer. ‘’Dit word de beste vakantie van mijn leven’’ zei Louis blij ‘’Ja dat word het zeker’’ zei ik en ik drukte mijn lippen zacht op die van hem.

Hiii hier is weer een hoofdstukje!!! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!! Ik heb echt het gevoel dat Larry binnen kort of nou ja dit jaar uit de kast komt!!! Wat denken jullie? A: Ja ze komen dit jaar echt wel uit de kast!! Of B: Nee, ik denk dat ze wel samen zijn alleen niet uit de kast komen vanwege het management of C: Ik weet het allemaal niet meer, er gebeurt te veel met One Direction/Larry op dit moment. Laat me weten welke jij kiest!! Please comment

xxDesiree

Tomlinson-Styles dutch larry stylinson fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu