26

804 32 16
                                    

Multi media'da Batu Öz var.

Eve geleli 3 gün olmuştu ve ben 3 gün boyunca kimseyle konuşmadım. Bu 3 gündür yaptığım en iyi şeyi yapıyorum yatağımda oturmuş telefonlayım. Odamın kapısı 2 kere tıklanıp açıldığında kafamı otarafa çevirdim gelenler, Abilerim ve sevgili! Arslanlar.

"Geçmiş olsun Aslin." Dediğinde Dünya ona sadece başımla teşekkür ettim. Ne! Konuşmicam.

"Birşeye ihtiyacın var mı kızım."

Diye soran Ulaş'ın annesine bir
süre bakıp kafamı çevirdim.

"Kusuruna bakmayın
biliyorsunuz."

Dedi Ukay abim. Kusuruna bakmayınmış sanki çok biryerlerimde. Odanın kapısı kapanınca başımı kaldırdım direk mavilerim elalarıyla buluştu. "Aslin ne den konuşmuyorsun güzelim?"

Çünki konuşursam zarar vericem ve bunu kaldıramam.

"Aslin yeter ya yeter 3 gündür susuyorsun hiç birşey yapmıyorsun. Bağır, çağır ama tepki ver." "Canımı yak ama böyle değil."

Susmak ne kadar kaçmak gibi görünsede değildir. Susmak en büyük intikamdır.

"Aslin canım yanıyor yapma böyle hadi konuş." Dediğinde Ulaş sadece buruk bir gülümsemeyle karşılık verdim.

Ben intikam alırsam ne fiziksel nede ruhsal bir şekilde alırım. Ben intikam alırsam Vicdanına girerek alırım. Onu öyle bir hâle getiririm ki. Allah benim belamı versin der. Benim intikamım insanı içten bitirir. Derin bir nefes alıp konuşmaya başladım.

"Sakın Ulaş sakın beni konuşucak rabdeye getirme! Eğer ben konuşursam hepiniz susarsınız ve ben birkere başlarsam asla durmam." Dedim. Ve sustum.

Ulaş Keskin'den devam...
Yapar, yapıyor, yapıcak. Siyah deriden yapılma kotukta oturmuş Aslin'in söylediklerini düşünüyorum. Aslin hem çok güçlü hemde çok tehlikeli. Nerde neyi yapmılması gerektiğini bizden çok iyi biliyor.

Benim şu bir kaç gündür yaptıklarım yüzünden bu hâle geldi Keşke yapmasaydım keşke şuan burda göğüsümde yatsaydı bende saçlarıyla oynasaydım keşke.

Aslin Keskin'den devam...
Az önce Esra tarafından aradım ve yaklaşık 1.5 saat konuştuktan sonra kulube gitmeye karar verdik. En son kulube gittiğimde abimleri basmıştım. Bak yine Ulaş'ın bir pisliği daha.

30 dakikalık duşun ardından siyah beyaz mini ve dekolteli elbisemi giyip ayağıma siyah topuklu ayakkabılarımı geçirdim ardından makyaj masamdaki yerimi aldım. Malesef biraz fazla makyaj yapmam lazım ki yüzüm berbat içinde. Neyseki ben nasıl kapatıcağımı biliyorem.

Çantamı ve kabanımı alıp odamdan çıktım. Yavaş adımlarla merdivenden inerken aynı zamanda da etrafa bakıyordum abilerime yakalnamam hiç iyi olmaz ne kadar konuşmasam, kaza yapsamda gecenin bu saati, bu kıyafetlerle, kulube gitmeme göz yummazlar.

Sabah 06:20.
Gözlerimi açtığımda bir odayla karşılaştım. Sahi ya ben nerdeyim? Yatakta dorulduğumda biraz biraz aklıma gelmişti. Dün biz kulüpden birkaç çoçukla rakı içmeye gitmiştik sonrasını pek hatırlamıyorum.

Ayağa kalktığımda elbisemin üstümde olduğunu gördüm. Karşımdaki aynada kendimi süzdüğümde aklıma eski zamanlarım gelmişti. Evden çıkamadığım zaman. Bütün tehlikeleri umursamadan oralara gitm-

"Günaydın güzellik." Kafamı konuşan kişiye çevirdiğimde bunun dünki çocuk olduğunu hatırladım neydi adı B ile başlıyordu Ba- he Batu.

"Eve gitmek istiyorum." Dediğimde sakalını karıştırıp. "Tamam." Dedi. Çok şükür Allahım.

Beraber evden çıkıp arabaya bindik. Allahım lütfen bir sorun çıkmadan eve gidiyim.

Eylül Ermilar'dan devam..
Şuan ev uçmuş durumda. Herkes sinirden kuduruyoken bir kaç koruma öldü bile. Nerdeysin Aslin be nerdesin.

"Lan siz niye orada Duruyorsunuz?" Diye bağıran Ukay'ı sakinleştirmek adına kolundan tutup sürüklemeye başladım. Birşey demeden geliyordu benimle. Odaya girmeden Ulaş'ın

"Öldürücem onu bi buluyim." Diyişini duydum zaten sonrada odaya girdik.

Aslin Keskin'den devam...
Çok şükür Allah'ım bu günde sağ salim eve dönebildim. Birşey demeden arabadan indiğim sırada korumaların birkaç tanesinin dışarıda olduğunu gördüm zaten onlarda beni gördüklerinde bir tanesi eve girerken -açık kapıdan- diğerleri indiğim arabadaki çocuğa doğru ilerliyordu. Umrumda değil. Kapıdan içeri girdiğimde gerçekten ne yapıcağımı şaşırdım.

"Ooo sonunda prenses." Dediğinde Ulaş abim sadece kaldım. Ölüm fermanım imzalandı.

Hemde Ulaş Keskin'den...

Yb vaov çok mu heycanlı oldu ne? Biraz kısa oldu ama birtane daha yazıcam bu seferki uzin olur büyük bir ihtimalle. 😘😘😗😍😘😍😍😍😗😗😂😂😊😉😉😈😈😈😈

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now