17

1.2K 55 16
                                    

Multide Aslin ve Ulaşın düşüncesi var...

Bu bölüm kısa ve sadece Ulaş'ın Aslin'e hissettikleri ve düşünceleri ve Aslin'in yaşadıklarının kısa bir hâli var...

İyi okumalar...

Aslin; Sevdiğim kız, yetiştirdiğim, ömrümü adadığım.

Evet onu ben yetiştirdim, ben ilgilendim, ben baktım, herşeyine diklat ederdim, saçının boyutuna, rengine, duruşuna herşeyins ya.

Yavaş yavaş büyümeye başladı, daha fazla güzelleşti, düşünceleri, inancı değişti.

Bana olan ilgisinin farkındaydım, annemden babamdan daha çok seviyordu beni, benimde ondan bir farkım yok zaten.

Yaş 13 oldu benden kopamaz bir hâl aldı benimle aynanda uyuyor, yemek yiyor, kalkıyor kısacası ben ne yapsam tekrarlıyor, bana olan ilgisinin ve sevgisinin arttığının farkındaydım, bana seni seviyorum değişi bile farklıydı, o bunları hatırlayamaz çünkü yaşadıkları travvatik bir etki yarattı.

Yaş 16 ilk sevgilisi olduğu zaman gelip bana anlatmıştı! İşte ozaman içimde bu zamana kadar gelen bir korku oluştu. "Ya benden çok başkasını severse" Aslin'in verdiği sözleri tutacağını bildiğim için "asla birbirimizden çok başka birini sevmemeye" söz verdik, bundan dolayı o çocuklada ayrıldı zaten.

Yaş 17 daha o zaman lise 3'e gidiyordu okuluna Efe diye bir çocuk geldi o çucuk geldiği andan itibaren Aslin'in davranışları değişti, arkadaşlarıyla pek iletişim kurmayıp sürekli o çocuk hakkında konuşuyordu, insanlara ön yargılı davranmaya başladı, eskiden beraber yaptığımız aktiviteleri artık yapmamaya, sevdiği yemekleri artık sevmemeye başladı, Efe'yi 1 ay boyunca araştırdığımız zaman anladım ki Aslin Efe'ye benzemeye başlıyordun bu durumu düzeltmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım, bir müddetten sonra düzelmeye başladı, işte o zaman Efe denilen çocukla çıkıyolarmış! Korkum vicudumda doping etkisi yaratırken sürekli Aslin'in yaninda eski anılarımızı anlatma çabasındaydım.

Yaş 18 en berbat sayı Aslin'in yarı olayları unutma sebebinin başladığı tarih 1 mart Aslin'in doğum günü herşey çok güzel gidiyordu hiç bir sorun yok, 10 mart'a kadar böyle gitti fakat 10 mart'da kıyamet kopdu Aslin'in gözleri önünde annem ve babam vuruldu hemde biz evde yokken! Aradan 3 saat geçince anca bize haber verdiler eve gittiğimizde Aslin ikisinin yanında oturmuş ellerinde kan onlara bakıp gülüyor, bakışlarım ağzına doğru çıktığında ordada kan olduğunu gördüm, evet kanlarnı biraz içine çekmiş, bu durum iğrenc gözüksede Korkunç! Birşeydi bu, 1 ay boyunca kimseyle konuşmadı, 1 ay sonunda anca toparlaya bilmişti.

14 mart günü (Arkadaşlar bu tarih sevgilimin ölüm tarihi, yani hiç bir şekilde kafadan sallama yoktur) Aslin Efe'ye süpriz yapmak için evine gidiyor, kapıda Efe'yle sarılıyolar içeri geçtiklerinde Efe silahı alıp kafasına doğrultuyo Asline Seni seviyorum diyip kendini vuruyor.

Daha sonra Aslini 19 yaşına kadar pek konuşturamadık, kabuslar görüp, deli gibi etrafta boş boş geziyordu ve hiç birşey yokken kavga çıkartıyodu aslında bu hâla var ama azaldı.

Şuan Aslin'le sevgiliyiz evet çok üzdüm fakat çok seviyordum lakin geçmişte atladığım yerler oldu...

Ben Aslin'e bukadar dikkat ederken kendime hiç bakmamışım ve ben 18 ağustosta anladım ki ben Aslin daha fetus'ken "aşık" hatta bağımlı'ymışım..

Kısa bir yb gibi birşey Aslin ile alakalı bilgi ve Ulaşın hissetikleri, umarım beğenmişsinizdir sizi seviyorum öpüldünüz😘😗😗😍😖😗😍😗😘😊😊😩😩😭😭😭🙈🙉🙊

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now