15

1.4K 70 42
                                    

Mutlide Aslin var.

Bu bölüm Byztutmn için yazılmıştır...

  Tam 3 saat oldu, ve hâlâ gelmedi uykuya mahrum kalmış gözlerimle etrafa bakmaya bitirip duş almaya karar verdim, belki çıkdığımda gelmiş olur?
 
   Kıyafetlerimi alıp duşa girdim, vazgeçilmez kokum olan kiraz kokusuyla vücudumu ovdum fakat şampıoan olarak Ton and guy. Krem yerine keratin kullandığım için Anonim keratini kullandım. İşim bittiğinde havluyla iyice kurulanıp kıyafetlerimi giydim bu sırada geldiğini çoktan fark etmiştim fakat burnuma gelen ağır -kadın parfümü- kokusuyla gözlerimin dolması bir oldu hayır kız burda değil üzerine sinmiş kokusu.

Uykum biraz daha açılmışken kendimi sakin olmaya ve ağlamamaya şartlıyordum, bende aptal gibi sinirlendiğini düşünüp biraz dolaşmaya çıktığını sanmıştım ama aslında altında bir kadın inletiyormuş pardon "sürtük" daha bundan 3-4 saat önce benim vucuduma dokunurken yarım saat geçmeden nasıl başka birini altına alır? Şimdi benim dokunduğum yerlere o kadın denmicek döl parçası mı dokundu benim hunharca arzuladığım vücuda sahip mi oldu hemde saatlerce.? Saç havlusunu başıma dolayıp banyodan çıktım kapının pervazına yaslanıp kollarımı göğüsüme bağladım ve kısık gözlerle yatağın ucuna oturmuş kollarıni dizlerine yaslamış elleri saçlarının arasında yerdeki halıya bakan Ulaş Keskin'e baktım kafamı iki yana sallayıp sakin bir sesle konuştum sonuçta
sakin olmam ve fazla tepki göstermiyip konuşmamam onu sinirlendiricek hatta Efe, meselesi yüzünden de özür dileyim kudursun döl israfı.

"Bari yanıma geliyorsun yıkan, üzerini düzelt, dudağındaki kırmızı ruju sil, saçını düzelt, ensendeki tırnak izleri, boynundaki bir iki tane morluğu sil yada kapat her hangi birşey yapıp gelsedydin bu arada boynundaki morlukları kapatmak için benim! Kapatıcımı kullanabilirsin yada dudağındaki ruju vicudundaki tırnak izlerini en önemliside kalbimi onunla kapatabilirsin sorun yok zaten ben kimim ki? Duşa gir gerçekten kötü kokuyosun. Bu arada 3 saat önceki olan olaylar için senden gerçektende özür dilerim, gururunu incilttim sonuçta hiç bir erkek sevdiği! Ah pardon kullandığı kızın eski sevgilisinden bahsetmesini isterki? Haklısın ve özür dil-

"Kes şunu! Seni çok iyi tanıyorum Aslin vicdanıma girmeye çalışma."

"Sen benim tüm hücrelerime girmişsin ben senin vicdanına girmişim çok mu?"

Arkamdan şaşkınca ban bakan Ulaş'a aldırmadan yatağa yattıp gözlerimi kapattım.

"Bu arada banyo yapmayı unutma! Sonuçta beni iyi tanıyorsun ya çok yoğun kokulara alerjim olduğunu da biliyosundur."

Bir şey demeden tuvalete girdi, ben de kapalı gözlerimi açtım bir süre arkasından baktktan sonra hiç birşey düşünmemdk ilgilenmemek adına gözlerimi kapatıp uyumaya çoktan hazırlanmıştım..

Öğlen 1:30...

Şuan ben bir koltukta Ulaş başka bir koltukta oturuyor, şahsen ben yeni telefonumu karıştırıyorum beyfendiyi bilemem.

  Canım çok yanıyor okadar çok yanıyorki ateş çıkıcak gibi, bağırıp çağırmak, isyan etmek istiyorum, eşyaları dağıtıp hunharca ağlamak istiyoyorum.

"Aslin."

  Bakışlarımı ona çevirdiğimde üzgün gözlerle bakıyordu.

"Konuşmicakmısın?"

  Hâlâ yüzüne bakıyorum ne konuşucaksam?

"Aslin, yeter bir şey de bağır çağır ama tepki ver!"

"Aklımdan geçenleri söyliyim mi? Aklımdan beni nasıl kandırdığın, o kızla yatman, eve gelip birde utanmadan yatak odasına girmen, bizim yasak oluşumuz, aslında benim senin kardeşin olup bunların hiç birini yaşamamızın gerektiği, senin yine eski hayatına dönüp, benim okula gitmem, başka birini sevmem-"

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now