10

1.8K 72 37
                                    

Multide Aslin var.
+16 vardır.
Gözlerimi açtığımda Ulaş'a ahtopot gibi sarıldığımı idrak ettim, gerçekten sürekli onla olmak istememin sebebi Berk'in söylediğimi? lakin bu Aşk değil aşk'dan daha kuvvetli birşey bu.

Yataktan yavaşça kalkıp tuvalete girdim her zerrem niye onu hatırlıyo ki? tamam sürekli yanımda diye de olabilir ama yakınlaşıncaki hissettiğim duyguyu gerçekten anlıyamıyorum, seviyormuyum ki? ama bizim kisi yasak, yada yasakları çiğneye biliriz bilmiyorum.

Tuvaletteki işlerimi hallettikten sonra makyaj aynamın önüne geçtim canım gri saçlarımı tepeden topuz yapıp dağınık bir görüntü oluşturdum daha sonra makyajımı yapmaya başladım biryere çıkmıyor olabiliriz bu arada buraya geldiysek gezmeye çıkamayız yine kural, makyajımı bitirip uzun trnaklarıma pudrayla beyazın karışımı bir renk sürdüm ve bitti, telefonumu alıp fotoğraf çekildim hemen ınstaya attım gerçekten güzel olmuştum.

  Tuvaletteki işlerimi hallettikten sonra makyaj aynamın önüne geçtim canım gri saçlarımı tepeden topuz yapıp dağınık bir görüntü oluşturdum daha sonra makyajımı yapmaya başladım biryere çıkmıyor olabiliriz bu arada buraya geldiysek gezmeye çıkama...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Aslin'in makyajı
Dudaklarım gerçekten fazla dikkat çekici bu hoşuma gitti ayağa kalkıp arkamı döndüğümde elleri göğüsünde birleşmiş sırtı yatak başlığına yaslı yüzünde sırtmasıyla bir adet Ulaş Keskin karşımızda.

"Güzel olmuşmuyum?"

"Hımm bilmem olmuşmusun?"

Diyip yanıma yaklaşmaya başladı, elleriyle
belimi kavrayıp kendine çekti yüzümüz o kadar yakındıki burunlarımız birbirine deyiyordu ama bu kadar yakınlaşma sağlığa zararlı, burnunu burnuma sürtüp derin bir nefes aldı, Allahım bir insanın nefesi bu kadar güzel kokabilirmi? Bildiğin çilek gibi kokuyor biraz komik durum ama yine'de güzel.

"Immm. Çook güzel olmuşsun herzamanki gibi."

Diyip sağ yanağıma yöneldi dudakları yavaşça oynarken değdiği yerler elektirik çarpıyomuşsun gibiydi. Her atakta voltaj artıyor ohm değeri yükseliyor vücudumda kanının dolaştığını hissedebiliyorum ve daha fazlasını istiyorum.

Kendimi zor tutuyorum tepki vermemek için eminimki oda ister yani tüm erkekler ister dimi ? Tekrar beğendiğine dair sesler çıkartınca istem dışı gözlerimi kapattım.

"Imm...mükemmel."

Şuan yaşadıklarımız doğru mu yalnış mı bilmiyorum, tek bildiğim her hücremin onu istemesi. Belkide sadece bir arzudan başka değildir? Keşke öyle olsa ama daha yapmadan bir arzudan itibaren olmadığını hissedebiliyorum, bu duyguyu en derinlerde tatmak istiyorum ben bunları hissederken onun'da benim gibi mi hissediyor düşüncesi beyin damarlarımı germeğe yetiyor.

Hayır! bu diğer öptükleri gibi değil, diğer öptükleri gibi basit de değil hissettiriyor. Bu heycan beni zirveye çıkartırken kollarımı boynuna dolayı kendime çektiğimde gülümsedi Boğazımdaki garip yanmaya itmek için zorda olsa yutkundum.

Birden bütün sihir bozuldu ayağa kalkmasıyla şaşkın bakışlarımı ona yönelttim.

"Aslin ben... ben özür dilerim kendimi kaybettim."

BAĞIMLIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin