4

2.3K 72 9
                                    

Multide ikizlerimiz Uraz ve Uzay
*kırmızı montlu Uzay*

Her bir anıyı tane tane hissederek okuyun arkadaşlar, hepsi kendi duygularım ve hislerim bazıları gerçek bu yüzden gerçekmiş gibi okumanızı diliyorum.
İyi okumalar...
    Sabah âlarm'ın sesiyle uyandım, dimi bu gün okul var Allah'ım yaşasın oku!l  Ne var yani okulu sevmesemde bu evden çıkmak istiyorum. Kapımın kilit sesini duymamla yatakta biraz toparlandım ve odaya Ukay girer.

"Güzelim uyandınmı?"

":Yoo aslında uyuyorum."

"Of Aslin hadi kalk okula geç kalıcaksın."

  Abim odadan çıktıktan sonra birkaç saniye bekleyip ayağa kalktım tuvalete doğru adımlarken birden vücuduma vuran acıyla çığlık atarak yere oturdum, bu acı bu acı çok iğrenç! Odamın kapısı birden açıldı ki büyük ihtimalle abimler. Kulaklarıma Ulaş abimi sesi doldu.

"Aslin!"

"Abi c-canım çok çok ya.-yanıyor"

"Tamam güzelim sakin ol1!"

Birisi beni kucağına alınca kokusundan direk Ulaş olduğunu anladım oh be dediğinizi duyar gibiyim sonunda Ulaş birşey yaptı, ama beni yatağa bırakıp odadan çıktı, sadece arkasından baka kaldım.

"Fıstık ezmesi iyimisin?"

"Sanırım vücudum çok ağrıyor."

Birşey demeden Uraz ve Uzay odadan çıktı Ukay abim yanıma oturup ellerimi avuçlarına aldı bir öpücük koyup konuşmaya başladı.

"Tek aşkım şimdi benim sözümü kesmeden dinle tamam mı?"

"Tamam."
"Hayatım, dün sana fazla çıkıştım biliyorum senden özür dilerim be-ben seni o halde görünce... of anla beni de kim kardeşini o pozisyonda görmek ister ki işte sana patladım bende yine özür dilerim canımın içi. Üzgünüm senin bu konuyla alakalı bir  suçun yok sadece o da arada kaynadı meleğim seni, her zaman koruyamayabiliriz düşünsene, fark etmeseydik Allah korusun birtanem ne kadar korktuğumuzun farkında mısın? Seni çok seviyorum, belki gösteremiyorum ama sen benim için çok değerlisin Affet beni prensesim.

"Ukay abi, sen benim içinçok değerlisin."

 Diyip abime sarıldım. Onları ne hale soktuğumun farkında değilim; aptal, bencil, salak bir kızın tekiyim, kendi eğlencem için az daha... tanrım.

"Ağlama, üzerini değiştir kahvaltıya gel ayrıca okula da gitmiyorsun Ulaş, halletti."

"Tamam."

Ukay abim, yanağımdan öpüp odadan çıktı.  Yataktan kalkıp tuvalete gittim, ağrılarım biraz da olsa hafifledi rutin işlerimi halledip odama geri döndüm üstümdekileri bence değiştirmeme gerek yok tek tişörtü değiştirdim bide ayağıma beyaz spor ayakkabılarımı giydim. Saçlarımı salık bırakıp boynumu kapatması için öne aldım ve aşağı inmeye başladım, tabi ki de şort giymek istemem ama gerçekten bir şey değince acıyor, bunları düşünürken gözlerimin dolmasını engelliyemedim.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now