3

2.4K 84 15
                                    

Multide Ukayımız varr.😘😘
Hissederek okumanız dileğiyle.
Sabah telefonumun hunharca çalmasıyla uyandım, hayır abi anlamıyorum ki ne zorunuz varda bu saate arıyosunuz? Telefonu elime alıp birkaç kere göz kırptıktan sonra anca açabilmiştim.

"Alo"

Ohoo biz gelicez kızımız uyuyor hâla.

Doruk!

"Yuh Aslin bu ne ses kızım-"

"Bırak şimdi sesi falan ne zaman geliyosun?"

"Valla bebek saat şuan 12:30 bu arada sen fakülteye gidicen iki ben 5'de falan orda olurum."

"Tamam benim yakışıklım ben hazırlanıyım okula gidiyim gelince beni ararsın."

"Tamam kuzum görüşürüz."

"Bıy Bıy!"  (dido cengoya burdan selamlar!)

Ollleyyy be Doruk gelmiş, şimdi siz Doruk kim diceksiniz hemen söylüyorum Doruk benim Kankimutillim yani Orta okuldan beri arkadaşım abimler falan tanımıyor zaten liseyi o il dışında okudu bu yüzden görüşemedik. Ay ben geç kalıcam ya!
Hemen yataktan kalkıp tuvalete gittim rutin işlerimi halledip tekrar odama dönünce kapı çaldı fakat benim odamın değil takmadan dolabımın karşsına geçip elime ilk gelen kombinimi aldım. Ayakkabılarımıda geçip makyaj masasına oturdum,zaten saçlarım düz olduğu için sadece taradım ve hafif bir makyaj yaptım.

Son olarakta vazgeçilmez kokum olan si'yi sıkıp çantamıda alarak odadan çıktım. Yavaş adımlarla aşağa inerken abimlerin ne diğiceğini çok merak ediyorum kıyafetimle alakalı ama yine de konuşmicam hakettiler onlar.

Merdivenlerden inip mutfağa doğru adımımı attığımda Ulaş  başda, Ukay sol başda, sağ başda Uraz yanındada Uzay oturuyodu. Bende hemen Ukayın yanına oturdum şuan herkez niye bana bakıyor ya he büyük bi ihtimalle dün için ve her sabah yapmadığım için ay galiba ben dayanamicam derin bir nefes alıp sağ tarafımı dönüp Ukaya sarıldım direk elleri belimi buldu yanğıma sayısız öpücükler bırakırken ondan bir farkım yok,Ukaydan ayrılıp koşarak aya kalkmış Uraza sarıldım oda saçlarıma öpücük koyuyodu bu arada Urazın benim saçlarımı sevdiğini söylemişmiydim? mesela diğer abimlerlerde öğle, Ukay Yanaklarımı,Uzay anlımı,ama Ulaşı bilmiyorum malesefki.

Uraz'dan ayrılıp Uzay'a sarıldım oda başıma öpücükler konduruyordu ondan da ayrılıp arkamı döndüm yani Ulaşa bir müddet birbirimize baktıktan sonra harakete geçip ben direk sarıldım elleri direk direk belimi bulurken beni yine kucağına çekti kafası boynumda oraya derin derin öpücükler koyarken öptüğü yerler sanki yakıyomuşsun gibi alev alev alev yanmaya başladı of böyle hissetmemem gerek bende yanaklarını öperken beni kendine daha çok çekip sarıldı.
Ulaş:-sessizce kulağıma- Seni çok Seviyorum. Dedi
Aslin:Ben daha çok.

Abim kafasını olumsuz anlamda sallayıp sonkez boynuma öpücük koyup kucağından kaldırdı bende hemen yerime geçtim daha sonra kahvaltıya başladık,ben bugün okula gitmesem evet evet.

"Ulaş abi."

"Efendim can tenem?"

"Ben bugün okula gitmesem?"

"Niye?"

"Ya abi bi nedeni yok gitmiyim lütfen!"

"Peki  Onzaman, benimle gelirsin ilk holdinge urarız sonra gezeriz."

"Aslan abim benim be!"

"Ukay, bugün git depolara bak bir sorun var mı diye, Uraz,  yurt dışındaki depolara bak Uzay, sende mekanlara bak."

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now