Neîntelegeri

2.9K 148 7
                                    

       Tresar speriata de zgomotul produs de ceva ce pare ca se izbise de usa camerei mele. Era ora 03:25. Îmi întorc privirea din direcția ceasului de pe noptiera

 Îmi întorc privirea din direcția ceasului de pe noptiera

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

când realizez ca usa se deschide , pe ea intrând cineva . Aprind repede cu mâinile tremurând , veioza de pe noptiera , pentru ca întunericul ma împiedica sa vad persoana ce da buzna peste mine la o ora asta așa târzie.
         - Shane , ce e cu tine la ora asta? Duhnești al alcool , ce te-a apucat? întreb vazandu-l cum se clătina în toate direcțiile , ridicandu-ma in șezut ,ferind păturade pe mine.
         -Daca era Marc , te-ai fi bucurat ca îți face o vizita la ora asta! Nu pot sa cred ca mi-ai făcut a-a-sta Ania! Credeam ca simți ceva pentru mine dar ma-m înșelat! spune apropiindu-se de mine având niste ochi roșii infricosatori, eu dandu-ma puțin mai in spate . El a plâns?

         -Shane , esti beat! Du-te si te culca , te rog ! Nu este locul si nici momentul potrivit sa discutăm! spun dând sa ma ridic din pat, dar Shane se împiedica in propriile picioare , de beat ce era si cade peste mine , lasandu-si toată greut...

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

         -Shane , esti beat! Du-te si te culca , te rog ! Nu este locul si nici momentul potrivit sa discutăm! spun dând sa ma ridic din pat, dar Shane se împiedica in propriile picioare , de beat ce era si cade peste mine , lasandu-si toată greutate peste mine.
          Au , da-te de pe mine , desteptule , ești prea greu! ma plâng , încercând sa il feresc de pe mine dar era imposibil.
          -Ania, de ce mi-ai facut asta? Puteam sa te fac atât de fericita , iar tu ai ales un boșorog bălos! spune el punandu-mi mana pe obraz , coborand-o încet pe gat in jos.
          Ești a mea , doar a mea, înțelegi? spune el apropiindu-si fata de a mea si izbindu-si violent buzele de ale mele , simțind automat gustul puternic de alcool. Raman încremenita , de gestul lui lipsit de sensibilitate, si ma încrunt la el.      El ma săruta apastat parca vrând sa ma devoreze , trăgând de tricoul roșu ce il purtam, încercând sa il deie jos.
         -Shane, lasa-ma ! Da-te de pe mine ești beat , nu vreau asta! spun si il imping , dar tot ce reușesc este sa il clintesc câțiva centimetri.
        -Nu , Ania! Eu nu mai rezist! Tu ești a mea , mereu vei fi a mea ! spune si se năpustește asupara mea încercând sa ma dezbrace , punadu-se iarsi peste mine.
         -Shane, lasa-ma ! Nu sunt a ta , nu sunt un obiect pe care ai pus stăpânire! Te rog da-te! strig la el dând cu pumnii in pieptul lui încercând să-l fac sa se de-a de pe mine . Nu vreau sa se întâmple asta in felul asta , nu vreau un Shane care ma obliga si îmi impune sa fac dragoste cu el ! Eu nu vreau sa se întâmple așa!
          -Ania,te vreau, acum ! Ești a mea , nu o sa fii niciodată a lui Marc . El nu te merita , nu te iubește , el profita de tine, intelegi? Eu te iubesc , Ania! Sunt nebun după tine , si nu vreau sa te pierd! spune el începând sa ma sărute pe gat , muscandu-ma , lăsând in urma o ușoară durere.
         Vreau sa il împing de pe mine dar trage de tricoul meu si il sfâșie , efectiv de pe mine.
Nu mai aveam putere sa-l împing, era prea greu si eu eram prea obosita . Ma las păgubasa si pur si simplu nu mai opun.

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Où les histoires vivent. Découvrez maintenant