Panică

5.1K 248 3
                                    

      In imagine - Allan Selyn•
     Din perspectiva lui Shane.

        Ma uit la ceas . Era ora 02:34 noaptea, si stăteam in scaunul de la biroul din camera mea , încercând sa fac planurile pentru un atac surpriza , ce se pare ca nu este la fel de ușor cum ma așteptam . Nu ma puteam concentra deloc . Gândul îmi zbura total in alte direcții si nu mai reușeseam sa fac nimic .
        Trântesc enervat pixul pe masa , si ies din camera . Aveam nevoie sa ma destind putin; in ultima vreme am fost tot mai încordat si mai nervos ,din chestii banale ,in cazul de fata schita asta care îmi dă bătăi de cap.
         Trec pe holul slab luminat, oprindu-ma brusc in fata camerei acelei fete.
Nici nu mai stiu cum o chema ; apăs clanta ușii si intru. O văd stând in pat dormind profund .    Avea o mulțime de lovituri ,dar cea mai grava era acea de la cap .    Sta așa de o săptămână ; lovitura de la cap afectand-o destul de rău .
         Niciodata nu am văzut atata curaj si îndemnare la nici un tranzactioner pe care l-am avut, având in vedere ca sunt doar simpli oameni luați la nimereala de pe strada, fara vre-un fel de experienta, si au fost multi .Adica ,frate ,nici unul nu sa gandit sa scoata vesta aia nenorocita de pe el si s-o arunce incercand macar sa-si scape pielea. Au murit pe capete ca prosti.
          Fata ei mi se pare destul de cunoscuta, simt ca am mai vazut-o undeva dar nu stiu unde .
         Ma apropii de pat si ma așez pe scaunul de lângă el . O privesc îndeaproape , si pot observa trăsăturile fine ale feței. Părea atât de firava , încât te temeai sa o atingi.
           După misiunea acea care a fost un succes total ,in care au murit cei din clanul Hillton , sefu mi-a dat ordin strict sa o supraveghez mai indeaproape pe fata asta . Adică sa mirat si el când a auzi de ce este in stare o fata banala ca ea .
          Ii dau ușor o șuviță de par de pe frunte si o analizez , atingandu-i ușor obrazul. Usa se deschide brusc pe ea intrând nimeni altul decât idiotul de Allan. Îmi retrag repede mana de pe fata ei si ma uit la el încruntat.
         -Știam ca o sa te găsesc aici !striga el , parca descoperind ceva nou.
         -Ce vrei? il întreb nervos de faptul ca ma deranjat.
         -Ce făceai aici la ora asta ?întreabă el mijindu-si ochii.
         -Am venit sa verific daca totul este in ordine !Zi odata ce vrei!spun pe un ton rece ;ce mai vrea si el acum?Toți și-au găsit sa ma irite astăzi? Nu pot avea niciodată parte de liniste, cu ăștea.
         -Da,in fine. Ne cheamă sefu sa disute cu noi despre misiunea asta , si vrea sa aibă făcute planurile cat mai devreme! afirma el luand o postura serioasa.
          -Da, du-te înainte , vin si eu imediat!spun incruntandu-ma mai tare.
          -Ok !spune si iese pe ușă ,inchinzand-o in urma lui.
      Aveam in plan sa ies , sa dau o tura cu masina pentru ca simțeam ca nu mai am stare si trebuia el sa apăra .
        Ma mai uit odată la ea, după care parasesc si eu incaperea si ma îndrept spre biroul sefului.

          După o ora in care ma-m plictisit de moarte in biroul ala nenorocit , ies cu o durere de cap ,si cu o oboseala ,cea ce in mod clar este evident datorita faptului ca e aproape ora 4 dimineața , iar eu nu am dormit deloc . Ma îndrept spre camera mea si , ma trântesc in pat , adormind pe loc .

          Dimineața sunt trezit de niste zgomote ,si de strigatul cuiva. Sar repede din pat deschizând ochi larg ,panicat de cea ce se auzea . Ma îndrept instant spre sertarul de la birou si iau pistolul ce era pe sub niste documente, si ies pe ușă fara sa ma mai gândesc de doua ori. Ce se întâmpla , suntem atacați ,ce naiba?
           Ies pe hol , iar strigatele se auzeau din camera ei. Trântesc ușa de perete , cu pistolul ridicat.    Răsuflu insa ușurat când vad ca nu era nici un atac , ci mai degrabă era doctorita care a tratat-o pana acum încercand sa ii facă o injecție plângăcioasei alea. Când s-o mai fi trezit , si de ce tipa ca disperata?
           -Ce se întâmpla aici?întreb cu vocea ușor răgușită din cauza somnului. Ele se uita la mine confuze si speriate de intrarea mea prin efracție in camera .
            -Nu te atinge cu aia de mine, m-ai auzit!?striga ea spre doctorita in continuare ignorandu-ma , stand in picioare in pat si privind-o amenințător.
           -Annaia poți sa te calmezi si sa stai locului , sa te trateze ?Femeia asta in mod evident de asta este aici !întreb enervandu-ma de ifosele ei de fetiță rasfatata.
            -In primul rand ma chema Ania ,iar in al doilea rand nu ma poți obliga sa fac injecția aia pentru nimic in lume! spune ea răspicat ,vizibil deranjata ca i-am greșit numele.
             -Nu ma provoca , fa ce-ți spun , altfel........!spun ridicând arma mai la vedere ,pentru a da de înțeles ce vreau sa zic .
           Bine înțeles ca nu voi folosi arma asta pe ea ,pana nu îmi ordonat sa o fac, dar oricum nu cred ca as putea.
            Ea se uita cu ura la mine după care se aseaza  pe marginea patului. Ea își închide ochii strâns , si începe sa tremure imediat ce doctorita ii administrează acea injecție.
           -Ce se întâmpla ?o întreb pe doctorita care nici ea nu înțelegea ce se întâmpla cu Ania .
          -Probabil are vreo fobie de ace sau ceva , pentru ca nu îmi explic de ce reacționează așa! îmi explica ea , Ania începând sa tremure tot mai tare.
           O vad după acea cum dintr-o data se opreste brusc din tremurat si cade lungita pe pat.
Ce e asta? Leșinase? Ma îndrept alarmat spre patul ei si o prind de umeri scuturand-o ca sa se trezească . Nimic! Parca ar fi fost moarta . Acum înțeleg de ce nu vroia sa facă injecția aia.! Doamne, cat de prost pot fi!
            Atunci ma panicasem. Nu știam de ce reacționez așa dar situația asta ma sperie. Bine, nu ma sperie situația in sine , ci doar faptul ca Ania ar putea pati ceva ; am trecut prin situații si mai nasoale ca astea deci, da , ma descurc. Ma uit la doctorita , care suna mai mult ca sigur după o ambulanta .
            -Fa ceva , nu sta si te uita la mine! tip la ea , aceasta tresărind speriata.
           -Aaa-ambulanta e pe drum , va veni in câteva minute! raspunde ea balbaindu-se.
           O iau pe Ania in brațe si ii mângâi ușor parul ;era așa palida . După o săptămână in care a stat numai in pat , in care nu se mai trezea , acum se întâmpla asta? Pe bune ? Cred ca o sa am mari probleme, asta e este sigur.
            După 5 min. sosește si ambulanta . O iau in brațe pe Ania si ies cu pasi cat mai repezi pe hol ,către iesire.
           Toată situația asta se pare ca i-a trezit si pe Allan si Jason, care stau pe același etaj cu mine , acestea ieșind panicați din camere cu pistoalele in mana.
             -Ce se întâmpla, frate? întreabă Allan îngrijorat venind spre mine.
            -Ania , cred ca a avut un atac de panica sau ceva si am chemat ambulanta! spun eu grăbind pasul , iei mergând in urma mea .
             -Am crezut ca suntem atacați , frate sa mor nu alta ! Ma gândeam ca ne iau prin surprindere, ce naiba! continua Jason, calmandu-se.
             -Frate , ma omoară sefu daca asfla de asta ! zic ieșind pe ușa de la intrare, indreptandu-ma spre ambulanta .
          O pun pe Ania , pe targa după care intru si eu înăuntru .
            -Si tu unde te duci? se uita Jason la mine uimit .
        -Ma duc cu ea ;am datoria de a o supraveghea si asta am sa fac! spun ,după care asistenții închid repede ușa si pornesc cu viteza către spital.

***

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now