Cearta si dorința

3.6K 192 7
                                    

Din perspectiva lui Shane

Ies dintr-o camera ce era goala. Nimic. Absolut nimic. Îmi apare alt idiot in fata , si cu o mișcare a mâini acesta se prăbușește pe jos . In momentele astea fierb . Fierb de nervi si disperare . Trebuie sa o găsesc cat mai repede altfel ma omoară Marc ,si citez ,,Daca te pune mama dracului sa vii fara ea , te asigur ca nu o sa mai vezi ziua de mâine!!!". Si stiu ca nu glumește.
Trebuie sa o găsesc înainte sa pățească ceva, pentru ca după cum il stiu de nebun pe Chease , este in stare de orice , plus ca prin preasma mai este si bufonul ala de Matt, care jur ,cand il prind nu mai iese viu din mana mea.
Le fac semn băieților sa ne despărțim fiecare ducandu-se in camere diferite , iar eu cu Jack o luam drept in fata. Apas pe clanță dar ușă nu se deschide. Ma izbesc cu forță in ea , aceasta izbindu-se de perete.
In secunda următoare ma fac negru de furie . Ania era aproape dezbrăcata complet cu jigodia aia de Matt deasupra ei , ea fiind aproape leșinata.

Ma repezesc la el si il smuncesc pe jeg de pe ea , trantindu-l de pământ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma repezesc la el si il smuncesc pe jeg de pe ea , trantindu-l de pământ . Acum fierbeam la propriu împărțind-i pumni in mufa lui Matt ,acesta fiind total luat prin surprindere.
I-am spart fata idiotului , acesta sângerând pe podea , inconștient. Se pare ca 3 saptamani de spitalizare nu i-au fost de ajuns.
-Te omor jigodie , îmi pare rau ca nu am facut-o prima data! tip la el , clocotindu-mi sângele in vene , aplicandu-i in continuare pumni.
-Oprestete frate, cred ca este de ajuns! il aud pe Jack care ma trage de pe Matt tinandu-ma bine ; apoi uitandu-se in direcția Aniei.
-Ti se pare ca este suficient după ce i-a făcut Aniei? Dracu să-l ia! tip la el arătând spre ea si intorcandu-mi privirea spre ea.
Avea vânătăi pe fata si era dezbrăcata , nu ca nu mi-ar placea priveliștea , dar in momente ca astea nici n-ar trebui sa ma gândesc la asta. In momentul asta tot ce vreau sa fac este sa ii rup capul viermelui ce sta lungit pe podea.
-Shane? o aud șoptind , si ma îndrept direct spre ea.
-Ania sunt aici ,ok? Ramai treaza, nu adormi! spun mangaindu-i fata , dar nu cred ca ma auzit pentru ca leșinase.
-Ania? o strig ,zgltaind-o , dar nimic.
-Jack, mergi in fata mea , si asigurate ca drumul este liber , si anunta-i si pe restul ca am gasit-o ! spun invelind-o cu o pătură , pornind spre usa cu ea in brațe si cu Jack in fata mea , care ori mi se mare mie ori chiar este așa , se uita cam insistent la ea. Dar trec cu vederea momentan , pentru ca grija mea in momentul asta este sa o scot cat mai repede de aici.
Reușim sa ieșim afara unde intram in masina, Chris plecând in viteza , pentru ca deja își mai făceau apariția mai multi oameni de a lui Chease si Willson înarmați cu pistoale.
-Ce a pățit?il aud întrebând Chris uitandu-se in spate prin oglinda retrovizoare.
-Era sa fie violata de descreieratul ala de Matt, noroc ca am ajuns la timp!spun tinand-o strâns in brațe dandu-i câteva șuvițe de par după ureche.
-Frate , trebuie sa scăpam cumva de Matt asta , începe sa ma calce pa bătături ! adaugă Allan.
-Da stiu , dar cineva nu m-a lăsat!spun si îmi întorc privirea spre Jack care se preface ca nu m-a auzit.
-In fine! Important este ca am gasit-o ! Oare i-o fi spus Chease ceva? întreabă Allan in continuare.
-Nu stiu , dar ceva îmi spune ca vom afla mai mult ca sigur după ce se va trezi ! spun uitandu-ma in jos spre Ania , care avea obrajii vineți cu doua urme de palme imprimate pe pielea ei atât de fina.
Cum își poate permite Chease ca fiica lui sa pățească una ca asta . Ce fel de tata ar face asta? Si așa îmi mai dovedește inca o data ca Chease este el mai tampit om pe care l-am văzut vreodata.
Chris oprește mașină in sfârșit , după care ne coboram cu toți .
-Allan , du-te si informeaza-l pe Marc ca am gasit-o !spun si ies pe usa garajului cu Ania in brațe ,urcând scările pana la ultimul etaj , intrând in camera mea, si asezand-o pe pat. Trebuie sa o supraveghez sa vad cum se simte , si apoi după ce se va trezi va pleca in camera ei.
Oh, frate pe cine pacalesc! Vreau sa o am aproape ,si sa o simt lângă mine . Ce n-aș da sa fie a mea! Vreau sa fie a mea , si doar a mea ! .
Ma duc la dulap si scot niste haine de ale mele , groase. Le așez pe pat si dau pătura la o parte de pe ea ca sa o îmbrac.
Îmi plimb privirea pe corpul ei si rămân așa câteva minute privind-o. Ceva in mine s-a stârnit , dorinta de a o face a mea . O vreau si asta acum , dar trebuie sa ma abtin.
Iau pantaloni de trening si ii trag ușor in sus pe picioarele ei fine si subțiri. Raman parca himnotizat de frumusețea corpului ei . La naiba chiar o vreau! Reușesc cu mare greu sa trag si bluza pe ea , atingandu-i fiecare părticică a corpului ei care ma excita in așa fel încât ma doare . Frate, ce îmi face fata asta?.
După ce am reusit sa o îmbrac o învelesc cu patura si ii tratez unele rani de pe fata , după care ies cat mai repede din camera , pentru ca nu mai puteam rezista ,fara sa fac nimic vazand-o așa.
Cobor scările cu un etaj mai jos si intru in biroul lui Marc.
-Tu nu știi niciodată sa bati la ușă ?il aud pe Marc intrebandu-ma ca de fiecare data când intru la el in birou.
-Am gasit-o! ii spun sec așezandu-ma pe unul dintre fotolii.
-Da stiu , mi-a spus Allan! Sper ca data viitoare sa nu se mai repete! Ți-am dat ordin clar ca trebuie sa o supraveghezi si sa fii cu ochii pe ea ,si tu ce ai făcut ? Ti se pare ca eu glumesc când spun ca nu e de joaca cu asta? Daca a aflat ca este fiica lui Chease , si mai ales ca noi am am stiut asta , planul meu s-a dus de rapa! spune privindu-ma nervos.
-Stai puțin ! Am fost in coma o luna întreaga , si ma acuzi ca nu am supraveghiat-o pe Ania? Cum sa fac asta? Tie macar ți-a pasta ca era sa mor? strig la el nervos ridicandu-ma de pe scaun instant strangandu-mi pumnii.
-Tu nu tipi la mine, ai înțeles? Așezate inapoi!spune cu un ton rece si autoritar.
- Nu!spun răstit deja enervandu-ma total.
-Ce ai spus?intreaba ,el ca si cum nu ar fi auzit.
-Am spus ,NU ! M-am saturat de ordinele tale. Tie nici macar nu ti-ar pasa daca unul din noi moare! Era sa mor pentru a o apăra pe Ania , si a-ti respecta ordinele, si te doare după cap ca aproape am încasat un glonț in inima. Unde este cel care cu ceva vreme in urma îmi spunea ,, Ești ca un fiu pentru mine .............." !

întreb venind in fata lui trantindu-mi mâinile pe biroul sau uitandu-ma fix la el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

întreb venind in fata lui trantindu-mi mâinile pe biroul sau uitandu-ma fix la el.
-Dumber.............! începe el sa tipe la mine dar il intrerup.
-Știi ce , nu îmi pasa , fa ce vrei! si ma îndrept spre ușă , mergând cu pasi apăsați.
-Shane Dumber ,unde crezi ca pleci? Vino înapoi imediat! il aud strigând in urma mea dar eu deja coboram scările , ducandu-ma direct in garaj si luand-mi masina si începand sa gonesc pe strazi cu o viteza amețitoare. .......................

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now