Fără regrete

3.3K 167 0
                                    

          Din persprctiva  Aniei

     Simt cum îmi plesnește capul de durere ,iar lumina ce îmi intra in ochii nu ma ajuta deloc. Îmi îngustez ochii încercând sa ma acomodez cu  lumina enervanta, constatand ca sunt de fapt intr-un subsol , legata de un scaun , iar acea lumina enervanta provenea de la un bec ce era agățat de tavan exact deasupra mea.
   Privesc mai atent in jur si i-am putut observa pe Shane si Jack , ce stăteau inconștienți legați de un scaun . Încerc sa ma forțez sa scap de funiile ce îmi râneau încheieturile dar  fara nici in rezultat.
        Aud un mormăit înfundat, apoi automat îmi întorc privirea spre Shane care strângea din ochi vizibil deranjat de lumina enervanta a becului.
            -Shane! spun, atragandu-i atenția , având o fata crispata din cauza durerii . Ma uit la el si îmi vine sa plâng. In ce hal a ajuns , este rănit , si asta numai din cauza mea .
            -Ania, nu plânge ! O sa iesim de aici, ok? întreba la sfârșit cu fata brăzdată de durere si vocea ragusita, încercând sa ma liniștească . Sunt așa o proasta! El se gândește la mine , chiar si când este împușcat si are o mana rupta, iar eu.........? Eu , am încercat sa scap de el prin simplu fapt ca m-a mințit ! Ce a fost in capul meu de am făcut asta? Este numai vina mea ca am ajuns in situația asta.
               -Shane ,iarta-ma ! Este numai vina mea ! Îmi pare așa de rău! spun lacrimile scurgandu-mi-se pe obraji, neavand cum sa le șterg. Eram atât de dezamăgita de mine .
          Shane da sa mai spună ceva dar este întrerupt de o bătaie sarcastica din palme .
             -Știți , cred ca a-ti fi niste actori extraordinari intr-un film de siropos ! Mi se face greta! spune ,ieșind dintr-un colt întunecat al camerei.
  Cum de nu l-am observat? Idiotul!
    Ii arunc o privire ucigătoare , după care îmi intorc privirea spre Shane ce se incordase, mârâind nervos la vederea lui Matt.
            -Shane, Shane! Îmi pare rău de tine dar micuța ta tarfulita nu cred ca o sa mai trăiască mult , la fel ca si tine de altafel! spune si rade drăcește apropiindu-se de mine.
             -Daca te atingi de un singur fir de par din capul ei , jur ca nu mai ieși viu din mâinile mele! il aud spunând , mârâind strafulgerandu-l cu privirea .
            -Serios ? Din cate vad , nu prea am cum sa intru in mâinile tale! Zici ca mai ai puțin si îți dai duhul! spune începând sa rada din nou ; rasul lui începând sa ma zgârie pe creier.
     Stăteam si asistam ca la spectacol , ei comportandu-se de parca nu as fi existat acolo in momentul ala.
            -Știi, Shane ! Ești un nimeni si te dai cea ce nu ești ! Te dai mare si puternic crezând ca poți învinge pe oricine si oricand , când de fapt ești doar un simplu om neînsemnat, o marioneta ce lucrează pentru Marc ; care in cele din urma o sa te arunce la gunoi cand nu o sa mai aibă nevoie de tine! spune acesta scotandu-si telefonul din buzunar apelând un număr.
            -Iar cea ce ai spus este descrierea perfecta a cea ce ești tu! spun enervata de gura lui mare , care nu mai tace . Jur ca daca aveam mâinile libere , rămânea fara dinti.
              -Oh, tu curva naibi; ai face bine sa taci , daca nu vrei sa-ti agravezi situația mai tare decât o sa o ai deja! spune după care își îndreaptă atenția spre telefonul care se pare ca intre timp a făcut legătură cu celălalta persoana de la capătul firului.
            -Poți veni ! spune după care închide telefonul si il pune in buzunarul de la spatele blugilor, eu privindu-l confuza. Acum , am niste treburi neterminate cu tine.! spune si se apropie mai mult de mine , ajungând exact in fata mea si scoate dintr-un buzunar o seringa cu același lichid incolor , abea acum facandu-ma sa realizez ce vrea sa facă.

! spune si se apropie mai mult de mine , ajungând exact in fata mea si scoate dintr-un buzunar o seringa cu același lichid incolor , abea acum facandu-ma sa realizez ce vrea sa facă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now