Încercare eșuată (tradare)

3.2K 165 3
                                    

        Afara ploua torențial. Jack      conducea masina , si stiu ca ar trebui sa preiau eu asta pentru ca ultimul lucru pe care mi-l doresc acum este ca Jack sa leșine la volan din cauza sângerării excesive.
          -După, curba asta opresti , conduc eu! Nu arați prea ok! spun privind in direcția lui , vazandu-l destul de palid.
El nu spune nimic , si aproba cu o mișcare a capului.
      Dar imediat după asta , aproape zbor din scaun in încercarea de a o tine pe Ania sa nu cada , atunci când Jack pune o frana brusca.
          -Frate, ce ai ? Am spus sa oprești , dar nici chiar așa! Te-ai ticnit? tip la el enervat de felul cum abordează situația. Jur ca intr-o zi il iau la bătaie . Sa ma mai calce mult pe coada!.
         -Nu, nu e asta! spune si arata cu mana in fata , eu privind prin parbrizul pe care se scurgeau picăturile de apa.
         -Ce dracu? întreb când vad 3 mașini poziționate in fata noastră ,ce blocau drumul.
         -Cum ne-a găsit jigodia asta? întreba si Jack făcând ochii mari cand vede ca Chease cu libidinosul ala de Matt si..................Shawn? El ce căuta aici ? Nu-mi spune ca.........! deja se apropiau , asta ce sta ?.
          -Jack de ce mama dracului , stai si nu întorci mașina asta ? Tu chiar ești chior , astea se îndreaptă înarmați spre noi si tu stai si admiri peisajul? întreb zgaltaindu-l , facandu-l sa ambaleze motorul si sa deie cu spatele , intorcandu-ne din direcția din care veneam.
           -Oh frate, nu-mi spune ca Shawn sa tampit de tot? spune Jack apăsând pe accelerație mai tare.
           -Eu il credeam tampit de mult, deci.......? Acum tine volanul , pana vin eu in fata , apoi te dai tu in spate sa ai grija de Ania, nu poți sa conduci in starea asta! spun , primind o privire ciudata din partea lui prin oglinda retrovizoare.
           -Oookkk! spune el ușor nesigur, văzând ca încercam sa ma strecor printre cele doua scaune din față , cea ce am si reușit in cele din urma cu mare greu.
           -Țin eu volanul, încearcă sa te duci in spate! spun apucând de volan el încercând sa se strecoare printre scaune cum făcusem si eu de altfel , eu ocupând imediat locul șoferului.
            -Arrggg , doare ca dracu !spune si il aud cum spune si il vad prin oglinda retrovizoare cum se prinde cu mana de umar.
           -Ai grija ,sa nu cada Ania! O luam pe scurtatura! spun si automat virez la dreapta ,întrand pe un drum pietruit ce ducea spre pădure.
           -Ce facem aici ? il aud pe Jack cum întreba debusolat.
           -Pe aici sigur nu o sa ne urmărească ,si nu am avut alta obține așa ca asta este cea mai buna! spun privind in oglinda retrovizoare sa vad daca mai suntem urmariti.
           -Nu stiu ce sa zic, drumul asta nu prea duce nicăieri , si daca intra pe traseul asta nu stiu unde ne-am putea ascunde! spune ușor incruntat si ușor crispata din cauza durerii.
           - Știi, m-am gandit si la asta ! Cunosc un drum care este mai ferit si nu au cum sa ne găsească! spun si privesc din nou in oglinda retrovizoare. La naiba ! spun aparandu-mi pe fata o încruntătură . Ne-au găsit! adaug eu încordat văzând farurile unei mașini intrând pe același drum. Calc pe pedala de accelerație cotind imediat la stânga pe un alt drumușor acoperit de copacii stufoși , oprind motorul pentru a nu atrage atenția.

 Calc pe pedala de accelerație cotind imediat la stânga pe un alt drumușor acoperit de copacii stufoși , oprind motorul pentru a nu atrage atenția

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum