Pasiuni ascunse

3.8K 186 7
                                    

         Vad totul in ceata. Pot observa o lumina slaba ce trecea prin perdelele negre. Ma ridic brusc speriata, amintindu-mi de Matt, dar constat ca sunt in alata camera care cred ca am mai vazut-o, dar nu sunt singura.
     Brusc ma ia o amețeală de cap ce ma face sa cad înapoi cu capul pe pernă, dandu-mi seama ca lângă mine mai era cineva. Îmi frec ușor tâmplele , intorcandu-mi capul spre stânga, vazandu-l pe Shane care tresare speriat din somn ,si ma privește îngrijorat.
    Ce caut eu aici ? Cum am ajuns aici , si de ce Shane doarme in același pat cu mine?.
        -Ești ok?ma întreabă ridicandu-se pe coate , apropiindu-se de mine îngrijorat.
       -Ma doare capul , nimic grav! spun frecandu-mi tâmplele in continuare. Ce caut aici? întreb total confuză punandu-i mana pe piept , in semn sa se oprească caci se apropiase deja prea tare de mine iar asta nu este bine deloc.
        -Ești in camera mea . Ce?Nu îți place? întreabă incruntandu-se ușor la mine văzând ca am pus distanta intre noi .
        -Ba da , de ce sunt aici si nu in camera mea!întreb incercând sa ma ridic in șezut.
        -Am primit ordine de la Marc sa te țin sub supraveghere permanenta , sa nu se mai repete cea ce tocmai s-a intamplat! spune el , ajutandu-ma sa ma ridic. Da sigur, si vrei sa cred asta cu ordinele de la Marc? Ce scuza buna!. Vrei sa îți aduc o pastila de durere de cap ? întreba el după câteva momente de tacere.
          -Chiar te rog! spun intorcandu-mi privirea spre el si privindul drept in ochi. Am simțit un fior strabatandu-mi tot corpul , ca si cum m-ar fi electrocutat cineva.
           -Ti-e frig, vrei să-ți mai aduc o patura? ma întreba, văzând ca am tresărit ușor.
          -Nu ,e bine asa!spun si arat spre hainele cu care sunt imbracata , dar îmi pica fata când vad ce am pe mine.
         -Poftim! spune si imi întinde un pahar cu apa si o pastila, care habar nu am când s-a ridicat si le-a luat , pentru ca eram prea concentrata pe hainele pe care le purtam .
          -Pot sa stiu ce port pe mine ?întreb privindu-l serioasa cu o sprânceană ridicata, strafulgerandu-l cu privirea. Deja îmi treceau tot felul de scenarii prin cap si ma rog sa nu fie tocmai ce gândesc.
   Ezita câteva minute să-mi răspundă , scarpinandu-se după ceafa .
        -Sunt ale mele!raspunde in cele din urma.
        -Si presupun ca m-a îmbrăcat menajera cu ele, nu-i așa? întreb , dar pot sa jur ca nu este așa.
        -Pai vezi tu....eu........!încearcă sa spună dar il întrerup .
        -Stai, nu-mi spune ! Nici nu vreau sa stiu! spun încercând sa ma ridic din pat ,ca sa ma duc in camera mea.
         -Stai , Ania vreau sa vorbesc cu tine! spune asezandu-se lângă mine pe pat facandu-mi semn sa stau.
     Nu spun nimic , ci doar ii fac semn sa continue.
          -Vreau sa stiu ce ți-a făcut Chease sau Matt ! spune el ,eu căzând pe gânduri , amintindu-mi de mica mea discuție cu Chease spunând ca e tatăl meu.
         -De ce plângi ? întreabă Shane privindu-ma îngrijorat . De când ii pasa atât de mult?
          -Plang? întreb punandu-mi mâinile pe obraji si stergandu-mi repede lacrimile , nedandu-mi seama ca începusem sa plâng. Scuze, nu plângeam ! Doar ,........mi-a intrat ceva in ochi ! adaug , dar sunt destul de sigura ca nu il păcălesc cu scuza asta banala.
          -Haide, Ania stiu ca minti! Daca ți-a zis sau ți-a făcut ceva Chease sau Matt spune-mi! spune el mangaindu-mi obrazul cu mana lui care parca ma ardea , sau electrocuta; nici nu stiu cum sa descriu senzația.
          -Nu , nu mi-a spus si nici făcut nimic! răspund repede .
          -Ania, se vede in ochii tai ca cea ce spui nu este adevărat ! Te rog spune-mi adevărul ; nu te costa nimic! spune privindu-ma in ochii , încât parca îmi oferea o oarecare siguranță.
         -Este complicat , nu ai cum sa înțelegi si nici nu vreau sa te bag in asta! spun ,intristandu-ma.
         -Povesteste-mi, am tot timpul din lume ! spune , dornic sa afle povestea vieții mele, daca o pot numi așa.
          -Pai, vezi tu de curând am aflat ca cei pe care ii credeam părinții mei de fapt nu erau părinți mei adevărați !spun lasandu-mi privirea in jos.
          -Si de ce spui asta! Ți-a zis cineva ceva? întreabă el privindu-ma cu o privire suspecta curios de a afla tot mai multe. De ce l-ar interesa atât de mult viață mea?
          -De fapt am aflat ca idiotul Chease este tatăl meu , cea ce nu îmi vine sa cred, pentru ca pana acum nu s-a interesat nici macar o clipa de viata mea si vine si îmi spune asta? El nu poate fi ruda cu mine , eu nu sunt fata unui mafiot tâmpit.!încep sa tip lacrimile prelingandu-se pe obraji.
         -Gata, Ania linisteste-te! Sss! spune el imbratisandu-ma si mangaindu-mi parul, încercând sa ma calmeze.
         -Idiotul ! La pus pe Matt sa ma violeze, cica sa ma invaț minte , si sa nu mai fiu încăpățânata! Jur ca pentru asta si pentru tot ce mi-a făcut o sa ma răzbun! spun stergandu-mi lacrimile de pe fata, simtindu-l pe Shane cum se încordează si scoate un marait la cele spuse de mine .
           -Nu vei fi singura care se va răzbuna!il aud spunând cu maxilarul inclestat ;in cele din urma, după câteva momente de liniște.
            -Eu ,cred ca o sa plec in camera mea , sa ma schimb si după cobor in sala de antrenamente! Nu vreau sa mai pierd timpul! spun dând sa ma desprind din îmbrățișare rindicandu-mi capul de pe pieptul sau , stand doar la câțiva centimetri de buzele lui.
         Sta câteva clipe si imi privește foate insistent buzele , după care își izbestele buzele de ale mele , sărutandu-ma cu atata foame si pasiune incat nici nu am avut timp sa reacționez fiind luata prin surprindere, topindu-ma efectiv sub atingerea lui.
    In cele din urma ii răspund la sărut lasandu-ma dusa de val . De când doream sa sărut buzele astea, doamne! .

 De când doream sa sărut buzele astea, doamne!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

         -Scu-..z-ze! Nu am vrut să........! il aud pe Shane spunând dezlipindu-se de mine , dar il intrerup , ridicandu-ma brusc de pe pat, dandu-mi seama de cea ce tocmai sa întâmplat.
          -Eu v-voi plec-ca acum! spun balbaindu-ma si părăsind cat de repede posibil încăperea ,indreptandu-ma tinta spre camera mea, închizând ușă in urma mea si lipidu-ma cu spatele de ea rămânând așa câteva clipe.
      Îmi ating buzele cu degetele tocmai nevenindu-mi sa cred ce s-a întâmplat . Inca ii simt atingerea pe buzele mele , si îmi apare un zâmbet in coltul gurii.
     Este cea mai tare senzație pe care am experimenta-o vreodată ; si îmi place. Mai vreau ! Vreau sa ii mai simt buzele , vreau mai mult din senzația asta !.

      Îmi sutur capul încercând sa alung toate gândurile care imi vin in minte . Nu ma mai pot concentra. Boxez continuu de o ora si deja nu îmi mai simt mainile. La un moment dat ma opresc brusc simtind ceva cald scurcandu-mi-se din nas.
    Șterg cu mana lichidul si constat ca era sânge. De ce îmi curge sânge din nas? Am nevoie de un prosop ! Ma indrept spre una dintre băncile aflate in sala, cu mana plina de sânge tinandu-ma de nas.
         -Ania , ești aici ? aud vocea atât de cunoscută a lui Jack ,care isi face apariția in sala indreptandu-se spre mine imediat ce ma observa.
     Ii fac semn cu mana libera asezandu-ma pe banca din lemn.
         -Ce ai pățit? întreba de parca nu este evident.
         -Nu se vede? ii răspund tot cu o întrebare ,stergandu-mi sangele care il aveam pe mana si fata, încercând sa stau cu fata in sus ,in așa fel incat sa fac sa se oprească sângerarea.
          -Te-ai lovit sau ceva ; de îți curge sânge din nas?întreabă asezandu-se lângă mine.
          -Ce ,nu! Cred ca este de la stres! spun privind tavanul . Chiar nu aveam chef de Jack acum . Nu aveam chef de nimeni de fapt.
          -Știi ,vroiam sa îți spun ceva important si............! dar nu mai apuca sa ternine pentru ca il întrerup.
         -Jack , nu o mai lungi ! Spune mai repede ce ai de spus, trebuie sa încep iarăși antrenamentul! spun repede încercând sa il fac sa treacă direct la subiect.
         -Știi, eu te...........................

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum