Istorisiri 2

2.9K 154 4
                                    

       Cred ca stau aici de cateva ore bune ,iar tot ce am reușit sa fac este sa amortesc pe acel scaun privindu-l uimita si confuza in același timp. Vreau sa aflu ce s-a întâmplat mai departe , de ce am ajuns așa si cum am ajuns asa!
     Eu asta trebuia sa pățesc? Asta este destinul meu sau putea fi schimbat?
         -Iar după asta te-am lăsat in grija unor membrii de încredere din clanul meu , îndepărtând orice posibila amenințare , ei fiind mereu in umbra ta , fara ca tu să-ți fi dat seama! spune el parca usurandu-se de o povara ce o purta de mai mult timp pe suflet.

 Vreau sa aflu ce s-a întâmplat mai departe , de ce am ajuns așa si cum am ajuns asa!      Eu asta trebuia sa pățesc? Asta este destinul meu sau putea fi schimbat?          -Iar după asta te-am lăsat in grija unor membrii de încredere din clanul m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          -Si pana la urma de ce am ajuns sa fac parte din clanul asta? întreb , pentru că nu găseam răspuns la multe întrebări ,si le vroiam acum .
          -După cum spuneam , am aflat ca Chease te căuta si te găsise , dar i-am luat-o înainte prin a te aduce aici ! spune ridicandu-se de pe scaunul de piele neagra.
          -Dar n-are nici un sens! De ce m-ar căuta daca el știa ca sunt fiica lui , si de ce m-ai ascunde de el? întreb si mai confuza.
           -Ziua următoare ,după ce te-am luat , si te-am dat in grija agenților mei; am trecut pe la Chease sa lămurim unele argumente si i-am specificat clar ca vei rămâne la mine , pentru ca el nu era in stare sa te crească, si pana nu își schimba comportamentul nu o sa te mai vada! Dar bine înțeles ca el nu a renunțat la viciile lui ! El a continuat sa se îmbete ca un nesuferit, si in cele din urma a ajins sa consume si droguri! spune el aprinzând lumina pentru ca deja se făcuse seara si aproape ca nu mai vedeai nimic.
           -Poftim? întreb total socata de cea ce îmi spune acum.
          -Se pare ca el aflase ca  eram îndrăgostit de Miranda, si începuse sa ma urască din tot sufletul, iar faptul ca consuma toate aceste substanțe il făcea sa nu explodeze la propriu. El mai tinea oarecum la mine ,chiar daca se distrugea singur din cauza asta! Dar intre timp relația noastră de prietenie se răcise , iar el abea dupa mai multi ani a început sa nu mai consume  droguri si a revenit oarecum cu picioarele pe pamant!
    Și-a amintit ca are o fiica , si a început sa te caute , pentru ca pe mine deja ma avea pe lista neagra. Te găsise in cele din urma , urmarindu-te câteva zile bune, dar am trimis băieții in acea seara sa te aducă aici, pentru ca nu riscam sa ajungi in mâinile lui!.
           -Adică ,baietii știau despre asta , iar eu sunt singura care abea acum afla? întreb total contrariata , ridicandu-ma in picioare si simțind cu mi-a pocnit spatele.
           -Nu, ei nu stiu nimic din toate astea! Băieții au fost trimiși de mine sa te aducă fara ca sa banuiasca sau sa intrebe ceva ! Da fapt au făcut asta de atât de multe ori pentru tranzacții iar întrebările nu își mai aveau rostul! Erai considerata o tranzacționară oarecare! spune trecandu-si mana prin parul ce stătea in toate direcțiile.
          -Si faza cu bomba , in care era sa mor , de aia ce mai zici? întreb incruntandu-ma si incrucisandu-mi mainile la piept.
           -Aveam agenți împânziți pe toată zona , iar daca s-ar fi intamplat ceva , ar fi intervenit, dar se pare ca ai simplificat problema , iar cei din clanul Hillton au murit! Si atunci am constatat ca esti o mafioata mai buna decât credeam; o mafioata inascuta! Si sa nu crezi ca nu stiu de toate cursele si antrenamentele la poligonul de tragere pe care le frecventai inainte! Stiam tot ce faci , si te-am lăsat sa in voia ta ,pentru ca știam ca cea ce făceai te făcea sa te simți bine , si ca acolo te simțeai in largul tau!
         Ania, îmi pare atât de rău ca nu am fost un tata bun ; un tată care meritai sa ai! Eu am vrut sa te protejez , dar lipsa mea ți-a provocat atât de multa suferință. Daca as putea da timpul înapoi si as putea schimba ceva as face-o dar acum este prea tarziu! spune el intristandu-se si plecandu-si capul in pământ.

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now