Refuzat

3.1K 158 1
                                    

      Simt căldură ! Multa căldură ! Simt ca ma sufoc; ca ard toata! Am nevoie de aer! Ma trezesc brusc simțind cum curge apa de pe mine . Ma simțeam rău ! Mormăi ceva , dupa care ma învârt lipindu-ma de ceva si mai cald , acesta miscandu-se . Ma retrag inapoi unde stătusem , si simțeam ca o sa mor.
SHANE! El este cel care sta lângă mine sau doar delirez din cauza frisoanelor ce încep sa își facă aparitia? Prefer sa îmi închid ochii încercând sa adorm la loc . Nu vroiam sa mai simt acea senzație se greata ce a pus stăpânire pe mine gandindu-ma la atingerile scârboase a acelui imbecil. Ma durea îngrozitor tot corpul , si îmi place ca abea cea m-am trezit in urma unui accident daca ii pot spune așa , daca prin accident ma refer la Shawn care ma traumatizat si el destul ; si acum cred ca nu ma mai pot scula din cauza unei răceli si a durerii insuportabile ce le-am dobândit după ce era sa fiu violata.
      Îmi dau seama ca toate se țin lanț legate de mine! Nici bine nu scap de una ca dau de alta! Halal viață! Când o sa stau liniștită si eu macar o data?
      Simt o mana rece ce se presează de fruntea mea ,eu scoțând un mormăit indescifrabil , bucurandu-ma de răcoarea oferita de aceasta.
      Simt cum patul se mișca după care nu mai simt nimic pentru ca sunt trasa intr-un somn adânc , simtindu-ma atât de epuizata.

       Din perspectiva lui Shane

     Tresar când Ania se lipește de mine ! Simțeam cum arde la propriu . Se foiește pentru câteva clipe ,mormăind ceva după care adoarme la loc. Ma ridic , sprijinindu-ma in coate ,aplecandu-ma peste ea si lipindu-mi palma de fruntea ei.
Ardea toată si tremura îngrozitor . Era transpirata toată si mormăia ceva ce nu înțelegeam . Ma uit ingrijorat la ea , si nu stiu ce sa fac sa ii alin durerea.
      Ma ridic din pat si îmi iau telefonul sunandu-l pe Allan .
        -Alo, da! aud vocea răgușită a prietenului meu ce pare ca mi-ar da cu ceva in cap .
       -Allan , am nevoie urgent sa mergi la o farmacie si sa iei niste medicamente ! spun cu o voce serioasa la fel de răgușită.
       -Frate, este ora 4 dimineața ! Unde naiba găsesc eu o farmacie deschisa la ora asta? spune ușor iritat ca i-am stricat somnul de frumusețe .
       -Allan , am nevoie de ele urgent! Ania nu se simte bine deloc ,înțelegi? Te duci acum, eu nu mai repet a doau-a oara! spun destul de încordat , incercand sa vorbesc cat de calm pot pentru a nu o trezi pe Ania, după care ii închid si pun telefonul înapoi pe birou.
       Ma duc in baie si umplu un lighenaș ; ,,lighenas"? , ce ciudat suna asa; in fine umplu un lighenaș cu apa rece si iau un prosop după care ma îndrept spre patul meu in care doarme ea. Fersc plapuma , si o ridic ușor pentru a ii scoate hainele pentru ca efectiv curgea apa de pe ea.
Nu pot înțelege ce a fost in capul ei de a ieșit din spital? Ce încerca sa facă? Lipsesc si eu câteva minte pentru a ma duce la baie , ca tot omul , si când ma întorc nu-o mai vad! Cand sa trezit si s-a ridicat eu nu pot să-mi dau seama! Nici nu vreau sa stiu ce as fi făcut daca nu ajungeam la timp. Cred ca nu mi-as fi ierta-o toată viață daca acel animal libidinos o mai atinge in vre-un fel. Dracu să-l ea! Oricum la el s-a dus!
       După ce ii dau hainele jos, raman parca hipnotizat, si înghit nodul din gat care mi se formase. Începeam sa ma încălzesc , iar asta nu se simte prea bine când nu ai pe cineva care sa te răcească. Ma ridic brusc in picioare , indreptandu-ma spre dulap , scotând de acolo un tricou de al meu si intorcandu-ma înapoi la Ania care dormea atât de liniștită.
       Ii privesc câteva minute bune vânătăile si loviturile de pe fata si gat , si îmi încleștez maxilarul nervos gandindu-ma ca dobitocul ala a ranit-o in halul asta, ca a atins-o. Este a mea , si doar a mea! Numai a mea si nu o impart cu nimeni! Javrele pamantului!
        O îmbrac cu greu cu tricoul care ii ajungea pana mai jos de coapse. Tot ce ma bucura in momentul asta este ca avea chiloti pe ea ,altfel cred ca inebuneam de tot . Oricum nu mai rezist , nu am cum . Deja imi este prea cald si simt ca o sa mor in curând sufocat daca nu ma racoresc intr-un fel sau altul.         Cum poate avea efectul asta asupra mea ? Cum dracu am ajuns sa reacționez in felul asta când vad o femeie dezbrăcata ?    Niciodată nu m-am înfierbântat in halul asta ca acum! Ce dracu ?
       O învelesc repede si ma duc direct in baie unde fac un dus cu apa înghețată ; era atât de rece încât îți îngheța sângele in vene, dar nu îmi pasa, aveam nevoie urgent de asta, altfel cred ca nu mai rezistam si săream pe ea. Frate, ma comport ca un animal in călduri, sa fiu nebun daca nu este așa? De când am ajuns in halul asta?. Niciodată nu am fost atât de atras de o femeie in halul asta, încât sa mi-o doresc in fiecare zi dar sa nu o pot avea; sa nu o pot face a mea, asta pana când am intalnit-o pe ea, cea mai încăpățânată dintre toate, cea care nu cedează ușor. Este o provocare ce trebuie dusa la bun sfarsit si chiar asta am de gând sa fac.
        După jumătate de ora de stat sub dusul înghețat ma șterg cu un prosop si îmi pun boxerii pe mine după care intru in camera.     Ma apropii iarăși de pat luand prosopul se pe marginea patului si inmuindu-l in apa rece si sorcandu-l , după care il pun pe fruntea Aniei ce ardea , si nu dădea semne ca o sa se însănătoșească prea repede .        Oare unde este milogul ala de Allan cu medicamentele alea? Daca nu s-a dus după ele , jur ca peste câteva ore o sa aibă ochiul învinețit , si dinți scosi.      Glumeam! Nu sunt chiar așa tiran, dar ochiul sigur o să-l aibă învinețit.
       Ocolesc patul si ma bag sub plapumă tragandu-ma mai tare lângă Ania si prinzand-o de talie , o lipesc de mine simțind cum tresare ușor la contactul cu pielea mea înghețată, după care se relaxează sub răcoarea degajata de corpul meu in acest moment simțind cum pielea ei parca ma arde .
        Pare ca se simte mai bine , si o strâng si mai aproape de mine ea punandu-si capul pe pieptul meu gemuindu-se ca un pisoi in poala stăpânului.
       Frate ,ce-aș vrea sa o sărut acum , sa o fac a mea si sa o aud cum îmi striga numele . Îmi alung repede toate aceste gânduri din minte încercând sa îndepărtez imaginile formate de mintea mea bolnava. Ar trebui sa ma calmez, altfel următoarea destinație cred ca este iarasi dusul înghețat din baie.
        Pleoapele mi se închid ușor , somnul punând stăpânire pe mine , ascultând bătăile inimi celei de lângă mine , celei pe care
, si nu pot sa cred ca spun asta dar o iubesc mai mult decât am iubit vreodată o mașină sau vreo motocicleta tunata.

        Din perspectiva Aniei

      Ma încrunt ușor , datorita razelor ce îmi intra in ochi si îmi strică somnul. Deschid ochii incet simtindu-ma mult mai bine ca azi-noapte , dar inca ma doare capul si gatul, bucurandu-ma ca macar arsita pe care o simțeam a dispărut.
        Simțeam ca sunt strânsă ca intr-o menghina si nu puteam sa ma eliberez . După ce îmi dispare ceata de pe ochi ,ce ma împiedica sa vad lucrurile cum trebuie ; tresar ușor incruntandu-ma ,când il vad pe Shane ce dormea tinandu-ma strâns lipita de el . Se simțea atât de bine pielea lui pe a mea ; si ma simțeam chiar confortabil ; dar când îmi dau seama de gravitatea situației si de gândurile penibile pe care le născocea creierul meu bolnav , încerc sa ma îndepărtez de el si sa ies din strânsoarea brațelor sale puternice. Dar in cele din urma ma las păgubașa lipindu-ma obrazul de pieptul sau.
         Ii puteam auzi bătăile inimii care erau destul de accelerate, după care îmi ridic privirea spre fata lui ,privindu-i trăsăturile fetei si buzele intredeschise.
Îmi umezesc buzele uscate , fiind tentata sa le sărut . Dar tresar iarăși parcă scoasa dintr-o transa, când ii aud vocea răgușită.
       -Nu te mai holba atât ! Știu ca-s frumos! spune el aparandu-i un rânjet in coltul gurii , fiind inca cu ochii închiși.
      -Ce ? Eu nu.......! Nesuferirile! Nu pot sa cred! spun inrosindu-ma cel mai probabil la fata ca ma prins holbandu-ma la el si ii aplic in inghiont in stomac.
       El geme ușor din cauza loviturii, aproape dandu-mi drumul , dar când sa ies din brațele lui , ma prinde iarăși si mai strâns ca înainte.
      -Ce nu poți sa crezi, iubito? Ca sunt așa frumos? spune el rostogolindu-se cu tot cu mine si ajungând deasupra mea, si răzând satisfăcut de ipostaza nasoala in care m-a prins.
       -Cum mi-ai spus? întreb ridicând o sprânceană simțind deja cum îmi arde fata de apropierea prea mare dintr noi.
      -Cum? Iubit-o? O ,de acum așa o sa îți spun , obisnuieste-te cu asta! Ești doar a mea! spune apropiindu-si deja fata prea mult de a mea. Frate, ce-aș vrea sa ma las dusa de val si sa il sărut acum si sa ii mai simt buzele alea care ma tentează de fiecare data, dar nu pot. Nu pot sa las garda jos , după care sa fiu dezamăgita.
       Îmi întorc capul intr-o parte când buzele noastre aproape se ating, lasandu-l cu ochi-n soare.
       -Heeeeiii! spune el prefacandu-se supărat ca l-am refuzat.
       -In primul rand nu sunt iubita ta iar in al doi-lea rand da-te de pe mine ca ma strivești, idiotule! spun si il împing nervoasa de pe mine, acesta nemaiopunadu-se.
        -Iar in cel de-al trei-lea rand , nu , nu ești asa frumos iar eu nu ma holbam! spun deja ridicata din pat si intorcandu-i spatele , aparandu-mi un rânjet pe fata, la vederea fetei lui crispate. Cu ultima faza am mințit , doar nu avea sa ii las orgoliul si mândria aia a lui, sa fie mai mare decât el !

**********

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें