Nervozitate

4.4K 208 2
                                    


Din perspectiva lui Shane

Sunt in sala de antrenament asteptandu-o pe Ania, ea întârziind ca in fiecare dimineața pana acum . Fata asta nu știe sa fie punctuala deloc.
Încep sa ridic la greutăți pana apare ea ,pentru a-mi face încălzirea, intr-un fel sau altul.
Aud usa salii deschizandu-se , eu indreptandu-mi atentia spre persoana care tocmai intrase.
O studiez din cap pana in picioare ,văzând cum se apropie de mine ,privindu-ma încruntată.
-Pune un tricou pe tine!spune ea mutandu-si privirea in alta parte.
- Ce , nu îți place ce vezi? După ce ca întârzii, iarasi ,mai ai si pretenții! spun aparandu-mi un rânjet in coltul gurii.
-Da, da cum spui tu; acuma haide! raspunde ea indiferenta. Chiar mi-aș dori sa stiu ce gândește acum , pare destul de încordata .
-Bine , haide ataca-mă! spun luand o poziție de apărare. Fii atenta la mișcările mele si încearcă sa ripostezi ! adaug eu .
-Bine! o aud spunând după care se îndreaptă spre mine pentru a-mi da un pumn , dar barez lovitura ,aceasta dandu-se un pas înapoi.
-Hai Ania, te miști mai rău ca bunica-mea! spun luand-o peste picior.
Ea nu spune nimic , si imi arunca o privire ucigătoare, fiind vizibil enervata.
Vine cu viteza spre mine cu intenția de a ma lovi in fata ,dar ii prind pumnul in palma mea , înainte sa facă contact cu obrazul meu. Am reusit sa o enervez si mai tare, si nu pot nega faptul ca îmi place latura asta a ei distructiva care parca te-ar ucide din priviri.
-Au, desteptule! Ma doare mana! spune ea încercând sa-si traga mana bandajata , pentru ca puneam presiune asupra ei.
-A, scuze, nu am ......!dar nu apuc sa mai spun nimic , caci ma trezesc cu un pumn in piept . Ma dezechilibrez ,iar când sa cad o prind de mana , aceasta căzând peste mine.
Ma lovesc ușor la cot si la spate, dar imediat după aceia nu mai reușesc sa conștientizez nimic din jurul meu pentru ca rămân parca pierdut in ochii ei de un albastru incredibil, făcând ca timpul sa se oprească in loc . Era doar la câțiva centimetri de fata mea , inima batandu-mi cu putere in piept ,rasunandu-mi vibrant in timpane .
Simt dorinta arzatoare de ai săruta buzele care ma tentează de fiecare data când o privesc, sa o simt lângă mine. Vad o sclipire in ochii ei , iar fata ei a început sa se înroșească . Pare atât de inocenta doar prin simplul fapt ca roșește de fiecare data când se intimidează sau se rușinează.
-Mai, mai porumbeilor , luati-va o camera! Nu-i frumos așa ! aud vocea enervanta a lui Chris si jur ca daca nu încetează cu idioțeniile lui , o să-i para rău toată viață ca s-a pus cu mine.
Cum se face ca de fiecare data apare tampitul asta ,in momente ca asta? Îmi vine să-l strâng de gat! Ania se ridica ca arsa de pe mine , după care ma ridic si eu uitandu-ma urat la el .
-Ce vrei,Chris? întreb rece.
-Am venit sa ma antrenez! De când ai pus tu stăpânire pe sala? intreaba mutandu-si privirea spre Ania.
Nu ii mai spun nimic si ma întorc spre Ania.
-Gata, momentan! Te chem eu mai târziu! spun, ea doar aprobând cu o mișcare a capului , si părăsește sala.
-Ce ai ,frate ? Ți-a căzut cu tronc , Turner? intreba el începând sa rânjească batjocoritor. Oricum este o târfă nenorocita ! După ce termini cu ea , trimite-o si pe la mine! adaugă el.
In secunda următoare pumnul meu ia direcția fetei lui Chris, acesta căzând pe jos, eu punandu-ma peste el aplicandu-i inca o serie de pumni in fata.
-Trafa nenorocita să-i spui lu' măta! Odată sa mai scoți vreun cuvânt despre ea ,si îți sparg mufa , mai rău decât este acum!Ai înțeles! ii tip in fata apucandu-l de gat.
-Da! raspunde fara sa mai comenteze ceva .
Ma ridic de pe el , ridicandu-se si el de jos stergandu-si sângele de la gura. Il mai privesc odată , ieșind ca vântul din sala de antrenamente indreptandu-ma direct spre camera mea . Fac repede un dus după care îmi iau telefonul si caut prin contacte numărul de la criotoreasa lui Marc.
-Da !Cu ce va pot ajuta? aud de la capătul celălalt al firului.
-Am nevoie de o rochia aia in seara asta! Mi-o poți trimite ? întreb , calmandu-ma de nervii care ii aveam acum câteva minute.
-Desigur! Va ajunge cam intr-o ora ? Este bine asa? întreabă sa se asigure ca totul este înregulă.
-Da! răspund rece .
-Mai aveti nevoie de altceva? întreabă pentru a se asigura ca sunt pe deplin mulțumit de serviciile prestate.
-Nu, e bine așa !răspund indiferent.
-O zi buna!si ii închid telefonul.
Cobor la etajul unu si intru in biroul lui Marc fara sa ciocănesc . El stătea la birou fiind foarte concentrat pe niste hârtii.
-Nu știi sa bati in ușă aia ? De cate ori vrei sa-ti repet pana intelegi? intreba el fara sa își ridice privirea către mine.
- Trebuie sa punem la punct ultimele detalii despre misiune! spun asezandu-ma pe unul dintre fotoliile din piele neagra.
-Tot ce trebuie sa faci este sa afli informații despre următoarea mișcare a lui Willson si ce legături are , fara ca el sa bănuiască ceva! spune el ridicandu-si privirea spre mine.
-Si de ce trebuie sa o iau si pe Ania? întreb ridicandu-ma indignat de faptul ca ar putea fi in pericol.
-Ai nevoie de o partenera ,sa nu pari suspect ,sau sa ieși in evidenta!spune el trecandu-si mana prin par.
-Stiai, nu-i așa? intreb fixandu-l cu privirea.
-Ce sa stiu? întreabă nedandu-si seama la ce ma refeream.
-Că Ania este fiica lui Chease Turner!spun privindu-l rece.
El nu spune nimic si doar ma priveste.
-Da!raspunde in cele din urma.
-De unde știai; cine ți-a spus ? intreb curios si uimit in același timp.
-Nimeni , am recunoscut-o! Vezi tu, eu si Chease am fost asociați cu mult timp in urma ! Știam ca are o fiica , si o văzusem de cateva ori , dar după acea lucrurile sau răcit iar in prezent nu ne mai vorbim deloc!
Stăteam si-l ascultam cu interes nevenindu-mi sa cred . Eu de ce aflu de asta acum?
-Si ce ai de gând sa faci cu ea? întreb vizibil încordat.
-Deocamdată nimic! Mai intai o vei antrena in așa fel încât sa fie o luptătoare in adevăratul sens al cuvântului ; ne va ajuta in misiuni iar in cele din urma va fi arma noastra împotriva lui Chease! raspunde el relaxat fara nici o expresie sau emoție pe fata, rezemandu-se de spătarul scaunului din piele neagra.
-Dar nu poți face asta! Ce ți-a făcut Turner de te-a enervat așa tare?întreb nervos de felul cum o considera pe Ania doar o marioneta.
-A ucis persoana la care țineam cel mai mult! Si normal ca pot face asta , eu pot face orice! spune ridicandu-se de la birou indreptandu-se spre fereastră ,privind afara.
-Cum adica? Pe cine a omorât Chaese? întreb , total derutat.
-Nu trebuie sa știi tu tot , ai aflat esențialul acum ieși afara! Vreau liniște!spune inca privind pe fereastră stand cu spatele la mine.
Nu mai spun nimic si ies afara , pentru ca după cum il cunosc pe Marc , stiu ca atunci când se enervează nu iese prea bine . Ma uit la ceas si vad ca este 18:13 . Trebuie sa ma pregătesc pentru bal si trebuie sa întreb daca i-a venit rochia Aniei, pentru ca nu pot sa plec fara ea.
Exact când dau sa urc scările spre camera mea îmi aud numele strigat.
-Ma scuza-ti domule Shane ,aceasta a venit pe numele dmneavoastra , unde o pun ! aud vocea menajerei , eu intorcandu-ma spre ea .
-Du-o in camera Aniei , si ai grija sa fie calcata! spun după care ma îndrept spre camera mea.
Ma îmbrac intr-un costum negru , ce venea parca turnat pe mine ,cu o cămașă alba dedesubt si cobor jos unde trebuie sa o aștept pe Ania , si de asemenea pe băieți cu echipamentul.

        Ma îmbrac intr-un costum negru , ce venea parca turnat pe mine ,cu o cămașă alba dedesubt si cobor jos unde trebuie sa o aștept pe Ania , si de asemenea pe băieți cu echipamentul

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aștept deja de jumătate de ora iar Ania nu mai coboară , si adormiții aia nu mai apar.
-Monica!strig la menajera care atunci trecea prin living.
-Da domnule, doriți ceva! intreaba ea intorcandu-se spre mine.
-Du-te si asigurate ca Ania e gata si zii sa coboare mai repede !ii spun după care ea aproba cu o mișcare a capului si urca la etaj.
După doua minute , il vad pe Allan si Jack venind spre mine cu o valiza.
-In sfârșit ! Credeam ca îmbătrânesc aici astepatandu-va! spun , ei ignorandu-mi afirmatia.
-Bun, Shane ;sper ca ești pregătit! Trebuie sa porți căștile astea nu nanofrecventa , iar ăsta, trebuie sa faci in așa fel încât sa il lipești de costumul lui Willson ! spune Jack scoțând din valiza niste caști si o punguță in care se afla un nanomicrofon ,si prin nanomicrofon ma refer la un microfon așa de mic încât abea era vizibil, care se conecta cu căștile in așa fel încât sa poți auzi cea ce se discuta de la distanta.
-Tine asta! O sa ai sigur nevoie! spune Allan intinzandu-mi un pistol, care il pun la spatele pantalonilor.
-Bun, deci Jason , Chris si cu tine ramna aici pentru a înregistra tot cea ce se vorbește ,iar tu Jack vei conduce masina , deci vii cu noi ! spun arătând spre Jack.
-Bine! spune Allan . Eu ma duc in camera calculatoarelor sa vad cum se descurca Jason! adaugă el , plecând.
-Ania , ce face nu vine ? întreba Jack confuz.
-Ba da, dar n.........!ma opresc brusc ,privind spre scări, cuvintele nemaivrand sa îmi iasa pe gura .
Era................

****




Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin