93. Αϋπνίες 1.

3.8K 529 41
                                    

Έμεινα ξαπλωμένη στο μεγάλο κρεβάτι, κάτω από τα μαλακά σκεπάσματα και πήρα μία βαθιά ανάσα.. Ο καιρός στο Λονδίνο είναι βροχερός και η τηλεόραση, στο δωμάτιο του Harry, παίζει χαμηλόφωνα σε ένα αδιάφορο κανάλι.

Δε ξέρω γιατί, αλλά νιώθω μία δόση μελαγχολίας να με περιτριγυρίζει παρόλο που δε θα έπρεπε.. Η ζωή μου κυλάει ήσυχη και περισσότερο ωραία από ποτέ εδώ και 1 μήνα.

Αρχικά, μετακόμισα στο σπίτι του Harry! Απλώς έφερα τα ρούχα μου και μερικά μικρά ακόμη πράγματα.. Όπως όλα τα cd των One Direction ας πούμε. Και θα το ομολογήσω! Παρόλο που είχα ενδυασμούς για το αν έπρεπε να αφήσω το σπίτι των γονιών μου και να μείνω μαζί του δε το μετανιώνω ούτε λεπτό.

I mean, o Harry είναι το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου και μου φέρεται πέρα για πέρα άψογα.. Προχθές, για παράδειγμα, γύρισε από την έξοδό του με κάτι φίλους του και έφερε στο σπίτι ένα οικογενειακό παγωτό με την αγαπημένη μου γεύση. Για να μην τα πολυλογώ, το φάγαμε οι δυο μας μέσα σε περίπου 15 λεπτά.....

«Olivia;» η βραχνή, από τον ύπνο φωνή του, με έκανε να βγω από τις σκέψεις μου.

Έκλεισα κατευθείαν τα μάτια μου για να νομίζει πως κοιμάμαι και ανέπνευσα ήσυχα.. Okay, όλοι θέλουμε sex με τον Harry Styles, αλλά 5η φορά; Πάει πολύ.... Sorrey, Η.

«Ξέρω ότι δεν κοιμάσαι, μωρό μου» πέρασε το χέρι του γύρω από την κοιλιά μου.

Η γυμνή μου πλάτη κόλλησε στο γυμνό στέρνο του από την δύναμη που έβαλε και χαχάνισα σιγανά μέσα από τα δόντια μου.. Ακούμπησα απαλά την παλάμη μου πάνω από το χέρι του και έμεινα να κοιτάζω έξω από την μεγάλη τζαμαρία.

«Τι έχεις;» άφησε ένα απαλό φιλί στον ώμο μου.

Ξεφύσησα. «Πονοκέφαλο..» τον πείραξα.

«Πότε παντρευτήκαμε και δε το ξέρω;» ρώτησε και γέλασα.

Wtf..... Πολλές ταινίες βλέπει ετούτος.

«Άφησέ με να κοιμηθώ, weirdo».

«Nah,» με μία κίνηση με γύρισε προς το μέρος του. «Πρώτα θα μου πεις τι έχεις και γιατί δεν κοιμάσαι στη μέση της νύχτας..» σήκωσε το φρύδι του.

«Πρώτα πάνε πλύνε τα δόντια σου» έκανα μία γκριμάτσα και εκείνος γέλασε.

«Συγγνώμη που δε μυρίζω Gucci όταν ξυπνάω, Olie» τινάχτηκε από το κρεβάτι σαν ελατήριο.

Γέλασα σιγανά και βολεύτηκα καλύτερα. Στην πραγματικότητα έμεινα να παρατηρώ όλες τις λεπτομέρειες του γυμνού σώματός του.. Μπορεί να έχουμε σκοτάδι, εξαιτίας της νύχτας, αλλά ευτυχώς το αχνό φεγγάρι μου δίνει την μικρή πρόσβαση να τον χαζεύω. Και, God, είναι τόσο πανέμορφο αυτό το σώμα που αυτομάτως νιώθω η πιο τυχερή κοπέλα όλου του πλανήτη.....

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt