86. Παντρέψου με.

4.4K 568 90
                                    

Μετά από όσα έγιναν στο γάμο της Pixie, δηλαδή τη λιποθυμία του Harry, ο Jeff κανόνισε να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο με απόλυτη προσοχή για paparazzi. Όταν είδαμε ότι δεν ξυπνούσε και πως δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει, ένα ασθενοφόρο ήρθε και τον μετέφερε αναίσθητο ακόμη στο νοσοκομείο. Κάπου εκεί ήταν που πέθανα από την αγωνία μου γιατί ήπιε τόσο πολύ που χρειάστηκε να του κάνουν πλύση στομάχου.. Gosh, αυτό το παιδί πρέπει να με κάνει να πεθάνω.

«Δεν είναι ανησυχητικό που δεν έχει ξυπνήσει ακόμη;» ο Liam κάθησε στην πολυθρόνα ξεφυσώντας.

Νομίζω ότι το μόνο καλό που συνέβη με αυτή την ιστορία είναι ότι έχουνε μαζευτεί και οι 3 στο σπίτι του Harry.. Well, o Zayn δεν έχει έρθει ακόμη.

Του έριξα μία ματιά χωρίς να πω τίποτα και ήπια μία γουλιά από το τσάι μου. Έχει δίκιο! Τι και αν δεν έπρεπε να τον φέρουνε σπίτι; Τι και αν οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν ήταν τόσο καλοί; Fûck.... Θέλω να βάλω τα κλάματα ενώ συνήθως παραμένω ψύχραιμη.

«Ευχαριστούμε που μας καθησυχάζεις, bro» o Louis πετάχτηκε.

Για κάποιο λόγο ένα μικρό χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη μου.

«Olivia, τι λες να σταματήσεις να ανησυχείς άδικα και να παίξεις ένα video game μαζί μου;» μου έδειξε το ένα χειριστήριο και χαχάνισα ελαφρά.

«Niall, καλύτερα να τρως παρά να μιλάς» ο Louis σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου. «Θα πάω να δω αν είναι okay,» άφησε ένα φιλί στα μαλλιά μου προτού χαθεί στο διάδρομο.

Gosh..... Τους αγαπάω τόσο, μα τόσο πολύ. Σε σημείο που, μερικές φορές, μου έρχεται να κάνω fangirling στις πιο περίεργες καταστάσεις· όπως αυτή.

Ο ήχος του κουδουνιού με έβγαλε από τις σκέψεις μου, αλλά ο Liam πρόλαβε και σηκώθηκε πρώτος για να πάει να ανοίξει.. Έμεινα να κοιτάζω το κενό μέχρι που η ανήσυχη φωνή του Zayn με έκανε να τον κοιτάξω. Τα ρούχα του είναι βρεγμένα, οπότε μάλλον βρέχει, και στα χέρια του κρατάει 6 κουτιά από Pizza Hut. Okay, boo.......

«Το ξέρεις ότι δεν έχουμε party, έτσι;» τον ρώτησε ο Liam.

«Αλήθεια; Sorry, τα μπέρδεψα» ειρωνεύτηκε αφήνοντας τα κουτιά στον πάγκο της κουζίνας. «Hey, Boo» με αγκάλιασε αμέσως.

Τον αγκάλιασα πίσω, χωρίς να μιλήσω, και έκλεισα στιγμιαία τα μάτια μου... Μπορεί να κάνω κοντινή παρέα με όλα τα μέλη των 1D lmao, αλλά με τον Zayn έχω έρθει πιο κοντά από το party των γενεθλίων του. Μόνο μία αγκαλιά φτάνει για να ηρεμήσω κάπως....

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now