84. Πεινάω.

4.4K 554 104
                                    

Ο Niall είπε ότι ανυπομονεί να δει το Dunkirk. ΤΟ ΦΩΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ AND HE DESERVES THE BEST 🙈

| Olivia's POV |

Δεδομένου ότι ο μπαμπάς έχει συνοδεύσει τη μαμά στο επαγγελματικό της ταξίδι στην Ουαλία, εγώ είμαι μόνη μου σπίτι από χθες το απόγευμα.. Το σχολείο έχει τελειώσει οπότε το μόνο που κάνω είναι να τρώω και να κοιτάζω Netflix. That's life.

Also, έχει περάσει 1 εβδομάδα από τότε που ο Harry έβγαλε τις αμυγδαλές του.. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου από τότε. Βεβαιώθηκα πως όλα πήγαν καλά, στέλνοντας μήνυμα στον Jeffrey με τον οποίο έχουμε κρατήσει επαφές έτσι κι αλλιώς.

Συνέχισα να ψάχνω στο laptop μου για μία καλή σειρά και όταν τελικά αποφάσισα να δω Strangest Things το κουδούνι χτύπησε και σχεδόν τινάχτηκα από το κρεβάτι μου.. Wtf. Κατέβηκα τα σκαλιά γρήγορα και έπιασα το χερούλι.

«Ποιος είναι;» συνοφρύωσα.

Η ώρα είναι περασμένη μεσάνυχτα..... Θα μπορούσε να είναι κάποιος δολοφόνος ή- Όχι, απλά βλέπω πολλές ταινίες.

«Harry Stylzzzzz» ο Harry σχεδόν φώναξε, από έξω, και χτύπησε το χέρι του στην πόρτα.

Ξεφύσησα και γύρισα τα κλειδιά για να ξεκλειδώσω.. Μόλις άνοιξα ένας σχεδόν μεθυσμένος Harry εμφανίστηκε μπροστά μου. Δεν έχω ιδέα που ήταν και τι έκανε, αλλά μυρίζει, από χιλιόμετρα, vodka..

«Harry;» παρατήρησα το μπουκάλι στο χέρι του. «Όλα καλά; Που ήσουν;» συνοφρύωσα.

Τα μάτια του είναι υπερβολικά κόκκινα.... Gosh!

«Ήμουν σε ένα club και-» σταμάτησε. «Well, τώρα είμαι σπίτι σου» γέλασε λες και ήταν υπερβολικά αστείο αυτό που είπε.

Ξεφύσησα κοιτάζοντάς τον χωρίς να ξέρω τι πρέπει να πω.. Φοράει ένα λευκό μπλουζάκι που πάνω γράφει: women are smarter. Ένα μαύρο παντελόνι και στα χέρια του κρατάει μία σακούλα..

«Θα με αφήσεις να περάσω; Uhm..» ανακάτεψε τα μαλλιά του.

Έγνεψα αμέσως. Έκανα στην άκρη και μπήκε στο σπίτι, σχεδόν παραπατώντας, αλλά ευτυχώς δεν έπεσε κάπου.. Κλείδωσα ξανά και μετά γύρισα να τον κοιτάξω.

«Σου έφερα και κάτι- Κάτι πράγματα» τραύλισε δείχνοντάς μου την σακούλα.

Την αναποδογύρισε και όλα έπεσαν στο πάτωμα.. Όταν έσκυψα για να τα μαζέψω βρήκα μία μπλούζα, σαν τη δική του, και όλα τα υπόλοιπα ήταν σοκολάτες.. Από  Smarties μέχρι και Twix. Okay. Στ' αλήθεια είναι πολύ μεθυσμένος......

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now