23. Karaoke.

6.9K 736 96
                                    

Hello, αγάπες. Πιο μετά, μάλλον, θα κάνω και δεύτερο update γιατί αυτό ήταν κάπως μικρό και έχω όρεξη, οπότε ψηφίστε και μη ξεχάσετε να σχολιάστε.

Ο Harry ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού του και μου έκανε νεύμα να περάσω πρώτη.. Μπήκα μέσα, σχεδόν δειλά, και πριν προλάβω να επεξεργαστώ τον χώρο ένα πανέμορφο husky, με μπλε μάτια, έτρεξε καταπάνω μας κουνώντας την ουρά του.

«Πως τον λένε;» έριξα μία ματιά στον Harry και έπειτα κάθησα στα πέλματα των ποδιών μου.

Έπιασα το απαλό τρίχωμα του husky και άρχισα να το χαϊδεύω αργά με το χέρι μου.. Wow. Τα husky είναι η αγαπημένη μου ράτσα σκύλων..

«Max» ο Harry κάθησε στα γόνατά του και άρχισε να παίζει με τον σκύλο του. «Σε συμπάθησε,» μου χαμογέλασε. «Δες πως κουνάει την ωρά του από την ώρα που σε είδε».

Χαμογέλασα πλατιά και συνέχισα να παίζω με τον Max. So, σε περίπτωση που ο σκύλος του Harry με συμπαθεί ήδη, μπορώ και να τρελαθώ.. Λατρεύω τόσο πολύ ό,τι έχει να κάνει με ζώα. Εκτός από τις κατσαρίδες... Και τα φίδια... Και τις αράχνες. Okay. Αυτά δε μετράνε και τόσο.. Στροβίλισα τα μάτια μου και τελικά σηκώθηκα όρθια.

Μόλις συνειδητοποίησα πόσο καθαρό είναι το πάτωμα, έβγαλα τα παπούτσια μου και τα άφησα στην άκρη.

«Aye..» μου έριξε ένα βλέμμα μόλις κρέμασα το μπουφάν μου. «Έλα μαζί μου» προχώρησε μπροστά και τον ακολούθησα ήσυχα.

Το σπίτι του είναι τόσο μεγάλο. Τα έπιπλα φαίνονται πανάκριβα και παντού, τριγύρω, υπάρχουν μεγάλες τζαμαρίες.. Μοιάζει πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν κάποιοι στο internet όταν ο Harry αγοράζει κάποιο σπίτι.

Όταν σταμάτησε στην κουζίνα τον κοίταξα.

«Πάλι θα φάμε;» ρώτησα χαχανίζοντας.

Χαμογέλασε. «Olivia, έχει πάει σχεδόν 10. Ο κόσμος τρώει πρωινό τέτοια ώρα» άνοιξε το ψυγείο. «Well, τι τρως συνήθως όταν ξυπνάς;» κοίταξε μέσα.

«Χαβιάρι» προσπάθησα να παραμείνω σοβαρή ώστε να με πιστέψει.

Πέρασε το χέρι του μέσα από τα μαλλιά του.

«Fuck,» μουρμούρισε χαμηλόφωνα. «Δεν έχω, αλλά μπορώ να πάω να αγοράσω αν θε-».

Μόλις πήγε να περπατήσει μακριά, τον σταμάτησα βιαστικά πιάνοντάς τον από το μπράτσο.

«Θεέ μου, Harry..» γέλασα. «Πλάκα σου κάνω. Ηρέμησε,» τον έφερα ξανά ως την κουζίνα. Ο Harry Styles είναι υπερβολικά ευγενικός.

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now