83. Νοσοκομείο & αποφοίτηση.

4.1K 546 42
                                    

| Harry's POV |

Έμεινα ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου να κοιτάζω την οθόνη του κινητού μου.. Πήρα μία βαθιά ανάσα όταν συνειδητοποίησα ότι μάλλον η Olivia δε θέλει να με βλέπει ούτε ζωγραφιστό πλέον. Και από τη μία έχει δίκιο.. I mean, και εγώ θα θύμωνα αν φιλιόταν με κάποιον, για οποιοδήποτε λόγο, και το μάθαινα από την εξερεύνηση του Insta.

«Γεια σου, Harry» η αναισθησιολόγος μπήκε στο δωμάτιο.

Μαζί της μπήκαν μέσα και ο Jeff, αλλά και ο Niall- OH τι πρωτότυπο. Τρώει παγωτό λες και εγώ δεν υποφέρω από τις αμυγδαλές μου. Έτσι μου έρχεται να τον πετάξω από το παράθυρο μέχρι να τελειώσω την εγχείριση ή κάτι..

«Hi» άφησα το κινητό μου δίπλα.

«Πως είσαι σήμερα;» με ρώτησε η γιατρός που ακούει στο όνομα Liza.

Σήκωσα τους ώμους μου. «Βασικά, θέλω ένα παγωτό» σχεδόν γκρίνιαξα κοιτάζοντας τον Niall.

«Ω.. Θέλεις να δοκιμάσεις λίγο;» τόνισε το "λίγο".

Ο Jeffrey προσπάθησε να συγκρατήσει τα γέλια του όπως το ίδιο έκανε η Liza, αλλά και εγώ.. Okay. Όσο μαλάκας και αν είναι ο Horan, τον αγαπάω όσο τίποτα στο κόσμο. Damn it.

«Niall» ο Jeff τον χτύπησε απαλά στον ώμο.

«Τι;!» ρώτησε ανήξερος. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα. «OhhhhHhH..... Sorry, bro» με κοίταξε κατσουφιάζοντας.

Γέλασα. «Σε συγχωρώ νομίζω» τον πείραξα και βολεύτηκα καλύτερα στο κρεβάτι.

«Είσαι έτοιμος για το χειρουργείο;» με ρώτησε εκείνη.

Πήρα μία ανάσα κοιτάζοντας την σύριγγα που κρατάει στα χέρια της και σχεδόν γούρλωσα τα μάτια μου.. FÛCK NO, MAN. Ασυνείδητα έκρυψα το χέρι μου πίσω από την πλάτη μου..

«Uhm..» τους κοίταξα όλους μπερδεμένα. «Που είναι οι δικοί μου;» ρώτησα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο χειρουργείο χωρίς να είναι εδώ ο Robin, η μαμά μου ή η Gemma. Για Όνομα του Θεού δηλαδή.. Μου φτάνει που δεν είναι εδώ πέρα η Olivia.

Και τότε μου ήρθε... Η αποφοίτηση είναι σήμερα. Και εγώ δε θα είμαι εκεί. Μισώ τον εαυτό μου.. Τα έκανα πάλι όλα σκατά.... Fùck!

«Είναι-» ο Niall πήγε να μιλήσει, αλλά η πόρτα άνοιξε απότομα και τον διέκοψε.

Μπήκαν μέσα πολλά άτομα κρατώντας στα χέρια τους αρκουδάκια και μπαλόνια και- Έλεος. Νομίζουν ή ότι θα γεννήσω ή ότι θα πεθάνω. Δεν εξηγείται αλλιώς..

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now