63. PartyNextDoor.

4.7K 591 117
                                    

Όλα είχαν αλλάξει. Ο Harry και εγώ είχαμε να μιλήσουμε παραπάνω από βδομάδα και επισήμως τα πράγματα έδειχναν πως είχαμε χωρίσει..

Το μόνο που έκανα τις τελευταίες μέρες ήταν να διαβάζω για τα μαθήματα του σχολείου και να προσπαθώ να περνάω καλά χωρίς εκείνον στη ζωή μου.

Duh.... Φυσικά και δε θα παρατούσα όλη μου την ζωή για έναν χωρισμό. Ωστόσο, φυσικά και με έχει στενοχωρήσει πολύ όλη αυτή η φάση, μα δε θα πέσω σε κατάθλιψη..

«Olivia;» το χέρι της Gigi κουνήθηκε μπροστά από το πρόσωπό μου. «Τι σκέφτεσαι;» με ρώτησε.

Βγήκα από τις σκέψεις μου και εστίασα την προσοχή μου σε εκείνη..

«Το party,» είπα ψέματα. «Σκέφτομαι πόσο τέλεια θα είναι» χαμογέλασα πλατιά.

Έδιωξα τον Harry από το κεφάλι μου και πήρα την απόφαση να περάσω παραπάνω από καλά σήμερα.

«Θα είναι τέλεια.. Θα δεις» μου ανταπέδωσε ένα χαμόγελο.

Τα επόμενα λεπτά στο αυτοκίνητο πέρασαν με εμένα και την Gigi να τραγουδάμε δυνατά το Bailando του Enrique Inglesias. I mean, είναι από τα καλύτερα τραγούδια που ξέρω...... Έπειτα, πάρκαρε έξω από το σπίτι του Zayn και αφού έβγαλα την ζώνη ασφαλείας κατέβηκα και κοίταξα γύρω.

Υπάρχουν τόσα πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα στη γειτονιά και η μουσική ακούγεται δυνατά από το σπίτι του.... Αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα θέλουν να τον διώξουν οι γείτονες.

Με ένα γελάκι πλησίασα την Gi. «Πάμε;» ρώτησα και πήγα να προχωρήσω μπροστά, αλλά το χέρι της με τράβηξε ξανά πίσω.

«Selfie» με κοίταξε από πάνω ως κάτω. «Είσαι πανέμορφη σήμερα, baby» έφτιαξε ελαφρά τα μαλλιά μου και άνοιξε το κινητό της.

Γέλασα ελαφρά και δέχτηκα.. Ποιος δε θα δεχόταν να βγάλει selfie με την Gigi Hadid; Βγάλαμε πολλές και στο τέλος διαλέξαμε την καλύτερη και εκείνη την postare στο Insta γράφοντας: Party Vibes. 💋

Σπρώξαμε την πόρτα του σπιτιού και μπήκαμε στο σπίτι.. Έχει τόσο κόσμο εδώ πέρα! O dj παίζει δυνατά το Starboy του The Weeknd και οι περισσότεροι φαίνεται πως περνάνε παρακάνω από καλά..... Lit af. Παρατήρησα καλύτερα το πρόσωπο του dj.. O Kygo είναι αυτός; Wtf.......

«Που είναι ο Zayn;» μουρμούρισε η Gi καθώς προχωρήσαμε πιο μέσα.

Πήγα να απαντήσω, αλλά από το πουθενά εκείνος πετάχτηκε μπροστά μας με ένα πλατύ χαμόγελο. Κρατάει ένα πορτοκαλί neon ποτηράκι στο χέρι του και στοιχηματίζω πως είναι γεμάτο με alcohol..

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now