27. Party 1.

6.6K 709 216
                                    

Χρόνια πολλά στον ZAYN. Ορίστε αφιερωμένο το part σε όλα τα Zayn girls. Ψηφίστε&σχολιάστε για να βάλω και αύριο το επόμενο που θα είναι η συχέχεια του party. 💕

Βγήκα από το μπάνιο, με αργά βήματα, έχοντας τα ακουστικά του κινητού στα αυτιά μου. 

You & I we don't want to be like them. We can make it 'til the end... Nothing can come between you & I. Not even the Gods above could separate the two of us.

Όταν πάτησα στο δωμάτιό μου η πόρτα άνοιξε απότομα με αποτέλεσμα να ουρλιάξω δυνατά όπως και ο Harry.. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα την ροζ μάσκα προσώπου μου να έχει σπάσει από τις τσιρίδες που έβαλα μόλις τον είδα απότομα μπροστά μου.

«Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;»
«Τι σκατά είναι αυτό το πράγμα στο πρόσωπό σου;»

Ρωτήσαμε και οι δύο ταυτόχρονα.

Πέρασαν μόνο μερικά δευτερόλεπτα και δεν άργησε η στιγμή που δε κρατηθήκαμε και σκάσαμε στα γέλια.. Όταν επιτέλους  ηρεμήσαμε, μπήκα στο μπάνιο και αφού έβρεξα μία μικρή πετσέτα με χλιαρό νερό άρχισα να καθαρίζω το πρόσωπό μου.

Στροβίλισα τα μάτια μου όταν τον άκουσα να απολογείται για άλλη μία φορά.

«Όχι, Harry! Φέρθηκες απαίσια.. Πως μπόρεσες καν να πιστέψεις ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ τη φήμη σου;» ρώτησα ήρεμα. «Δε βγάζει καν νόημα» τόνισα και έριξα την βρώμικη πλέον πετσέτα στο καλάθι με τα άπλυτα.

Μπήκα πάλι στο δωμάτιο.

«Το ξέρω - το ξέρω» βιάστηκε να απαντήσει. «Απλώς..uhm.. Εγώ-Εγώ είμαι χάλια με αυτά. Μπορείς απλώς να με συγχωρήσεις;» τα βλέφαρά του πετάρισαν.

Προσπάθησα να συγκρατήσω το χαμόγελό μου από τον τρόπο που τραύλισε.

«Και γιατί να το κάνω αυτό;»

«Γιατί μου λείπει να κάνουμε παρέα και να στέλνουμε χαζά μηνύματα» απάντησε. «Και γιατί αν δε με συγχωρήσεις, δε θα έχω με ποιον να πάω στα γενέθλια του Zayn» έβγαλε κάτι από τη τσέπη του μπουφάν του και μου το έδωσε.

Έπιασα το χαρτί στο χέρι μου και αφού πρώτα κοίταξα τον Harry, μετά το άνοιξα αργά.

«Προς: Olivia (o Harry δε μου έχει πει το επώνυμό σου)

You and I, we're about to make some memories tonight. So, ελπίζω να συγχωρήσεις αυτόν τον τύπο που σου κάνει τη ζωή δύσκολη και να έρθεις μαζί του στο party μου!

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now