57. Caribbean.

5.8K 633 277
                                    

Saint Lucia - Caribbean

O Harry κατέβηκε πρώτος από το σκάφος και μου άπλωσε το χέρι του.. Το έπιασα αργά και με ένα σάλτο βρέθηκα δίπλα του.

Περπατήσαμε έξω από την θάλασσα, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, και μόλις είδα το πολυτελές σπίτι μπροστά μας έμεινα με το στόμα ανοιχτό.. Wow. Νόμιζα πως θα μέναμε σε ξενοδοχείο ή κάτι....

«Για εμάς είναι αυτό;» τον κοίταξα.

Τα λακκάκια εμφανίστηκαν αμέσως στα μάγουλά του καθώς έγνεψε. Έβγαλε ένα ζευγάρι ασημένια κλειδιά από την τσέπη του και τα κούνησε μπροστά από το πρόσωπό μου..

«Για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο· δε θα μας ενοχλήσει κανείς» παραδέχτηκε.

Χαμογέλασα πλατιά και προσπάθησα να αρπάξω τα κλειδιά, από το χέρι του, αλλά τα σήκωσε ψηλά με αποτέλεσμα να μη τα φτάνω.. Άρπαξε, τους δύο σάκους με τα πράγματά μας, και μόλις ήρθε ξανά κοντά μου χαμογέλασε.

«Εγώ θα ανοίξω» σήκωσε το φρύδι του.

Στροβίλισα τα μάτια μου, αλλά πήρα την απόφαση να μη του χαλάσω την ευχαρίστηση οπότε προχώρησε σιωπηλά πίσω του.. Ξεκλείδωσε την πόρτα και μόλις μπήκα μέσα το στόμα μου σχημάτισε αυτόματα ένα "Ο".

Ποτέ δεν έχω δει πιο όμορφο σπίτι...... I mean, δε μπορώ καν να το περιγράψω.

«Σου αρέσει;» άφησε τους σάκους κάτω.

Χοροπήδησα από ενθουσιασμό και κατέληξα να βρίσκομαι στην αγκαλιά του με εκείνον να γελάει.. Θεέ μου! Τον ερωτεύομαι κάθε μέρα και περισσότερο ή κάτι.

«Είσαι τρελός; ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!» παραδέχτηκα ενθουσιασμένα.

Στα επόμενα λεπτά, εξερευνήσαμε και το υπόλοιπο σπίτι... Μόλις μπήκαμε στο μοναδικό υπνοδωμάτιο του σπιτιού το στόμα μου "έπεσε" ξανά. Ζω ένα ταξίδι του μέλιτος και δε το ξέρω......

Έβγαλα τα παπούτσια μου και αφού έτρεξα στο κρεβάτι έπεσα με φόρα πάνω του και χαμογέλασα πλατιά με το πόσο δε με νοιάζει πλέον καθόλου το σχολείο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Έβγαλα τα παπούτσια μου και αφού έτρεξα στο κρεβάτι έπεσα με φόρα πάνω του και χαμογέλασα πλατιά με το πόσο δε με νοιάζει πλέον καθόλου το σχολείο.

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now