90. Ισλανδία.

3.8K 545 55
                                    

«So, έτοιμη;» με ρώτησε ο Harry κοιτάζοντάς με.

Πήρα μία ανάσα και έκανα κοντινό στα πράσινα μάτια του με την camera του κινητού του.. Damn it, Haz.

«Είσαι σίγουρος ότι δε θα σκοτωθείς;» τον ρώτησα σηκώνοντας το φρύδι μου.

Γέλασε. «Yeap, I'm sure! Θα δεις» φόρεσε τα μαύρα γάντια του και την κουκούλα του φούτερ. «Κάνε το intro, μωρό μου».

Γύρισα την camera προς τα εμένα και έγλειψα τα χείλη μου προσπαθώντας να βρω τα λόγια μου.. okay, ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!

«Well, βρισκόμαστε στην Ισλανδία. Ο καιρός είναι απαίσιος, έχουμε περίπου 12 βαθμούς και ο Harry Styles θα επιχειρήσει να κάνει βαρελάκια πάνω σε αυτόν τον λόφο» μίλησα καθαρά.

«Τρία, δύο, ένα...» μέτρησα γυρνώντας την camera προς αυτόν.

Φοράει ένα μαύρο στενό jean, αθλητικά παπούτσια (ναι, κι εγώ παραξενεύτηκα όταν είδα να φοράει αθλητικά Adidas) και ένα κοντρό κόκκινο φούτερ με ένα μαύρο σκουφάκι κάτω από την κουκούλα του.. Gosh, έχει τόσο κρύο που σχεδόν τρέμω.

«Okay, αν πεθάνω-» γέλασε. «Olivia, μπορείς να πάρεις το κινητό και το σπίτι μου στο Λονδίνο, τα αγόρια όλα μου τα ρούχα, ο Niall μπορεί να πάρει το ps4 επίσης, ο Jeffrey να δημοσιεύσει όλη τη μουσική που δεν έχουμε δημοσιεύσει και o Mitch να πάρει όλες μου τις κιθάρες για δικιές του» μονολόγησε. «Μαμά, Gemma! Σας αγαπώ».

Χαχάνισα κουνώντας το κεφάλι μου. «Τελείωνε, weirdo! Η μπαταρία τελειώνει σιγά σιγά» στροβίλισα τα μάτια μου.

«Let's GOooOoOoOo...» κάθησε στον πράσινο λόφο και αφού μάζεψε τα πόδια του κατρακύλησε κάτω γελώντας.

Αυτή τη στιγμή - τη στιγμή που έπεσε γελώντας στην κατηφόρα του λόφου - συνειδητοποίησα ότι έχω σχέση με ένα απλό 5χρονο και όχι με τον Harry Styles που όλοι περνάνε για ένα fuckboy 23 ετών.... Wtffff!

Περπάτησα λίγο πιο μπροστά και γέλασα λιγάκι όταν τον είδα πόσο πολύ τον διασκεδάζει αυτό.. Το κινητό έκλεισε από μπαταρία όταν έκανα κοντινό στα μαλλιά του που κουνιούνται από τον αέρα και ξεφύσησα εκνευρισμένη που δεν πρόλαβα να τραβήξω περισσότερα κοντινά σε άλλα σημεία- If you know what I mean.

«Τελείωσε η μπαταρία από το κινητό σου.. Uh» φώναξα για να με ακούσει.

Σηκώθηκε γελώντας και ανέβηκε τον τεράστιο λόφο τρέχοντας και φτάνοντας κοντά μου μέσα σε μερικά λεπτά.. Baby. Είναι πανέμορφος...... Δεν αντέχω!

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now