38. Χρόνος.

6.2K 670 82
                                    

Σας άρεσε το video clip του Zayn; Εμένα όχι τόσο :Ρ μόνο εκεί που έσπαγε τα πράγματα και ήθελα να τον βιάσω. Asdfghjkl.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα νιώθοντας το στρώμα δίπλα από το κρεβάτι μου να κουνιέται.. Άνοιξα το ένα μου μάτι μόνο για να δω τον Harry να προσπαθεί να ντυθεί αθόρυβα.

Γύρισα από την άλλη, χωρίς να πω τίποτα, και αποκοιμήθηκα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Όταν άνοιξα ξανά τα μάτια μου και κοίταξα την ώρα είδα πως κοντεύει σχεδόν 11.. Το στρώμα είναι πίσω στη θέση του και τα σκεπάσματα που είχα δώσει στον Harry, για να κοιμηθεί, στρωμένα και τακτοποιημένα.

Έπλυνα το πρόσωπό μου και τα δόντια μου και επέστρεψα στο υπνοδωμάτιο συνεχίζοντας να χτενίζω τα μαλλιά μου με μία χτένα.

Μόλις βρήκα ένα μικρό σημείωμα, πάνω στο κομοδίνο, το έπιασα στα χέρια μου και το διάβασα:

«Ευχαριστώ που δε με πέταξες στον δρόμο. Μόλις θυμήθηκα ότι σου έφαγα την pizza και σχεδόν όλο το βράδυ έκανα εμετό στο σπίτι σου. Ο Simon με περιμένει. See you, love. Η»

Well...... Έχωσα το σημείωσα στο συρτάρι και αφού τακτοποίησα το δωμάτιο, έπιασα το κινητό μου και κατέβηκα στο σαλόνι.

Διόρθωσα όλο τον χαμό από το χθεσινό βράδυ και όταν επιτέλους τελείωσα, έπεσα στην άνετη πολυθρόνα και άνοιξα το κινητό μου.

Περιπλανήθηκα στην αρχική του Instagram, πάτησα μερικά like και έπειτα, μπήκα στο profil του Harry γεμάτη περιέργεια. Έχει δημοσιεύσει κάτι.... Wow.

Ακούμπησα το χέρι μου στο στόμα μου μόλις είδα τη φωτογραφία.. Δείχνει εμένα να κοιμάμαι με το πάπλωμα αγκαλιά και το μόνο που φαίνεται είναι τα μαλλιά μου που προεξέχουν πάνω στο μαξιλάρι.

WTF, STYLES.

Διάβασα την λεζάντα και συνοφρύωσα αυτόματα: Do people who don't like @Oliviaa exist?

Το έχει δημοσιεύσει εδώ και 4 λεπτά και από 1.507 followers έχω ανέβει στους 2.078. 2099. 3.000... Okay. Weird.

Πάτησα like, στην προφανώς ασπρόμαυρη φωτογραφία του, και δευτερόλεπτα μετά βγήκα από το Instagram.

*4 ημέρες αργότερα*

Έχουν περάσει ακριβώς 4 ημέρες από το βράδυ που ο Harry κοιμήθηκε σπίτι μου και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. I mean, του έχω στείλει 7 μηνύματα και δεν έχει απαντήσει σε κανένα..

Δεν έχω ιδέα γιατί με αγνοεί.. Το πρωί κοίταξα το Insta του και παρατήρησα πως έχει σβήσει εκείνη τη photo που κοιμόμουν και ακόμη, έχει σβήσει τη λεζάντα σε εκείνη που έβγαλε το τοπίο όταν τρώγαμε Hot Dog πάνω στη γέφυρα.

𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐠Where stories live. Discover now